Livjatán píše:
Příště se přihlaš na nějakou šifrovací soutěž. Když musíš všechno rozluštit jenom TY a Zewell MUSÍ prohrát.
Nenávidím šifry, nemám na ně mozek. Když jsem zjistil, že šifru, nad níž jsem potil krev, by Tommy vyluštil patrně z hlavy, protože je to jeho denní chleba, viděl jsem rudě.
Pokud tě tak žere, že Drancíři pro jednou - po dlouhé sérii porážek - pro změnu neprohráli*), neboj, na nejbližší Patrole to zase budu já, kdo s pěnou u huby bude funět kdesi vzadu.
*) Úplně nevím, zdali tomu říkat vítězství, pořád čekám na Moghovo zhodnocení a závěr hry. Pražáci by asi řekli, že je to přinejlepším takové vítězství Pyrrhy.
Livjatán píše:
rozstřílen mnou a Mirem, víš že Bílá nemoc snižuje HP?
Zásahy jsem neviděl, viděl jsem kuličky odrážející se od betonu kvůli příliš ostrému úhlu střelby. Pak při útoku jsem měl potíže se zastavit. Jestli máte vy dva pocit, že jste mne zasáhli jako prvního, ok, svou smrt nepočítejte.
Livjatán píše:
To že jsi potom ani nehrál mrtvého a než jsme se s Mirem seskupili, už jsi odcházel.
Mrtvého jsem hrál, zatímco vy dva jste se seskupovali dole v díře při luštění elektronického zámku, protože co, mrtvola má dost času tady se válet v blátě, což mě teda pěkně naštvalo. Jak dlouho to seskupování dvou lidí na ploše 3×3 metry mělo trvat? Já tam ležel, čuměl do nebe, zespoda ke mně doléhal rozhovor o luštění. Tak jsem se zvedl. Až pak sis vzpomněl, že tady jsem ještě i já.
Livjatán píše:
Do určitě míry se to prolne i do osobní roviny.
Neboj, já už toho moc nenahraju.