TimeToDie píše:
Chamajz píše:
chamajz píše:
big master ti poradí toto - tak si ukradni něco,aby jsi mohl střílet
promiň ,ale u rena máš během 10 minut cca 6 smg , 6 riflí , a další kraviny ...
pokud ti to nejde ( co já vím,že jsis založil new postavu

) tak mi napiš na skype ( chamajz ) , a přijd k renu,a já ti nějaký věci donesu , když ti to pomůže v další hře
a k těm gatlingům - řekl jsme , že máš jít na ně ??? jen jsme podotknul,že jsou fajn, včera jsme si jich pár odnesli :D
no ukrast něco nemám šanci

s mým nulovým steal nicméně, to že nabízíš pomoc to oceňuji konečně někdo se smyslem něco dát ne jen brát, já před wipem taky hodně rozdával a jak se mi to vrátilo? všichni se na mě vysrali jen jeden hrač jméno jsem zapoměl kteremu jsem dal metal mk2 mi pak dal brnění no toť vše.
víš, jako začátečníkovi mi mnohokrát pomohli mě neznámí hráči ( jak češi,tak angličani,poláci ,prostě skoro všichni :D ) a i teď, když už mám nějaký lepší lvl , gang a základnu,tak mi bez problémů pomáhají ( zdravim K9craftinga )
a sice neříkám,že neudělám PK ( když bojujete s karavanou a přijde frajer, a ii přes varování začne krást, tak co s ním ??? ) ,ale zase není problém potkat někoho , kdo je v nouzi ( včera jsme bohužel přišel ke krteczkovi pozdě :( ) a dát mu pár itemů do začátku . prostě máme toho dost ,a občas,když mám náladu ,tak toho rozdávám dost ( základní výbavu, bazuky , gatlingy a laserovky ne :D )
stačí napsat, chovat se slušně a jsme kamarádi
k tě smrtím a zabitím a střílení jako první - včera jsme šli lovit PK do new rena ,a tam jsem sundal frajera s plazmovkou - seberu ji a ejhle,kamarád jeho s gatlingem naporcoval me ,a i kolegu ode me :D
tak šup do skrýše , pro zbran, pár nábojů a stimpy a šup do rena - ve dvou jsme drželi 7 minut 12 maníků , než nám došli náboje ,a jim posila v podání bazuk a gatlingů , a přesto jsme jich asi 5 poslali do hajan ...
a víte co ??? mě se to líbilo ...konečně hra,kde si člověk musí rozmyslet ,zda bude bojovat , s možností ztráty věcí , nebo zda uteče
ty PKčka asi za nás byli rádi ,ale já jsem se uspokojil tím ,že jsem jim nahnal strach a že by bez pomoci nic neudělali :D