Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 14, 2025 7:45 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 10:54 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
sangwiny píše:
Mno podle návodu jsem jich našel cca 30. Ostatní se tak nějak vyloupli při toulkách pustinou, a to jen proto že jako jeden z mála nepovažuji chození po pustině za "sebemrskačství"...
Jinak našel jsi Krále Supermutantů? Já tam tu jeho úlohu nějak moc nechápu, a to samý třeba chlápka co pořvává ty kraviny když jdeš k Reylliným Rangerům...

Sebemrskačství ? ani náhodou. Chodim pěšky, je třeba čistit Pustinu od hajzlů, Respavn (se mi to správný slovo vyčoudilo) likvidujou třeba obchodníky a to nelze dopustit !
Po Pustině chodim snad 1 000 hodin,ale krále Supermutantů sem nepotkal, nebo potkal, ale pod jiným jménem ? Nemyslíš Ty strýčka Leo ? Probůh, nemáš nějakej screen ? Dočista si mě zvyklal....
Toho uřvanýho chlápka znám, v jeho okolí sem si dost užil. Kdosi, myslim na abecedaher mě vybejkoval, že tam je i vraždící trpaslík... jako debil sem tam 3 dni lítal, abych nakonec zjistil, že info o něm je 200 let starý... dávno musel exnout :-).

Král supermutantů se nachází na hřbitově(ten s kostelem poblíž Arefu... na název si teď nevzpomenu),je tam i holopáska "Zápisky Kellerovi rodiny 2/5", ale on tam není celý den...
Btw má tam ochranku cca 5Brutů a 2 Centaury a on sám je vybaven Laserovým rotačákem na 100%
Se snipou (kritikal z kritu -plížení100% + Lehké zbraně100%) jsem mu sebral cca 30% života pak 2 zátkový miny před vchod (výbušniny 100% a ta svině stejně neztuhla) a pak sem ho dodělal nuka granátem(ale to měl už tak 40HP)... celkem tuhej
Screen už bohužel nemám :-( ,ptže je to cca 3-5 hodin zpátky a poslední save mám asi hodinu potom.... ale zkusim tam zajít se záporákem a blejsknu ti ho... ::kawaii

A toho chlapa sem za boha nemohl vyřešit(jediný řešení je ho odprásknou a nebo při Charismě 6+ tam poslat toho přihlížejícího chlápka a tím je nechat oba odpálit)a to sem si za nim i dolítnul a jako rozhovor měl nastavenej jen pozdrav...
Ale když jsem tam šel poprvý(to jsem ho ani nenašel) tak jsem odtamtud upaloval raketovym tempem a půlky mě pěkně klepaly ::lol

Předmět příspěvku: Re: hamiltonův úkryt
PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 10:56 pm 
Administrátor
Administrátor

Tomek píše:
sangwiny píše:
...Teď si například dělám v dome v Megatuně v prostoru vedle dveří skládku prázdnejch flašek od chlastu ::beer ::rock

Tady bydlim se svojí Hanouskou já :-) :
Obrázek

::rofl Parádní! ::rock ::ano ::ano

PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 11:55 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

sangwiny píše:
... Král supermutantů se nachází na hřbitově(ten s kostelem poblíž Arefu... na název si teď nevzpomenu),je tam i holopáska "Zápisky Kellerovi rodiny 2/5", ale on tam není celý den...
Btw má tam ochranku cca 5Brutů a 2 Centaury a on sám je vybaven Laserovým rotačákem na 100%
Se snipou (kritikal z kritu -plížení100% + Lehké zbraně100%) jsem mu sebral cca 30% života pak 2 zátkový miny před vchod (výbušniny 100% a ta svině stejně neztuhla) a pak sem ho dodělal nuka granátem(ale to měl už tak 40HP)... celkem tuhej
Screen už bohužel nemám :-( ,ptže je to cca 3-5 hodin zpátky ::lol

sangwiny - tohle je přesně ten druh hovorů, co bych tady chtěl vidět. Vyprdnout se na dokazování, kterej díl je lepší a řešit konkrétní situace. Musíme ale rychle, zachvíli dostanem sprďáka, že to patří jinam :-)
Ten uječenej blázen je jasnej, do děje moc nezapadá, ale jako klaďák mám jedinej cíl - ten bezdomovec nesmí umřít. Poslat ho, aby to tam prozkoumal je nebetyčná sviňárna, to tam radši du sám, spřerážený hnáty si vyléčím, když si někde zdáchnu.
Druhá páska Kellerovi rodiny je na "Hřbitově na Posvátné pláni", to vím, hlídá to tam banda Supermutantů, Kentaurů, mám dojem, že tam maji i nějakýho zajatce. Abych získal pásku, zcela bezpečně sem do tam do mrtě vymydlil, ale Král ? Že bych ho přehlídl ? nebo nikdy nepotkal ? Jedině... třeba to hraješ s angličtinou a českej překlad nerozlišil Krále od normálního Supermutanta... hele, přerušim překlad TP a du se tam mrknout....

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:14 am 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
sangwiny - tohle je přesně ten druh hovorů, co bych tady chtěl vidět. Vyprdnout se na dokazování, kterej díl je lepší a řešit konkrétní situace. Musíme ale rychle, zachvíli dostanem sprďáka, že to patří jinam :-)
Ten uječenej blázen je jasnej, do děje moc nezapadá, ale jako klaďák mám jedinej cíl - ten bezdomovec nesmí umřít. Poslat ho, aby to tam prozkoumal je nebetyčná sviňárna, to tam radši du sám, spřerážený hnáty si vyléčím, když si někde zdáchnu.
Druhá páska Kellerovi rodiny je na "Hřbitově na Posvátné pláni", to vím, hlídá to tam banda Supermutantů, Kentaurů, mám dojem, že tam maji i nějakýho zajatce. Abych získal pásku, zcela bezpečně sem do tam do mrtě vymydlil, ale Král ? Že bych ho přehlídl ? nebo nikdy nepotkal ? Jedině... třeba to hraješ s angličtinou a českej překlad nerozlišil Krále od normálního Supermutanta... hele, přerušim překlad TP a du se tam mrknout....

Nn mám českej překlad a je rozlišenej a dokonce(!!!) i jinak vypadá(jak výmrdek Bruta a Behemota) a není tam vždy(vím to protože jsem to stylem save/load jel asi10x ,ptže jsem zrovna potřeboval pozitivní karmu za zajatce - hraju teď striktního neutrála)...stačí když tam budeš spát(tak okolo půlnoci tam bude na tutti frutti)
EDIT: hlavně aby mě teď neukamenovali že tě rušim od překladu :mrgreen:

Naposledy upravil sangwiny dne stř lis 11, 2009 12:16 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:15 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Hele, mě se ten blb s laserákem zobrazuje jako "Supermutant vládce" a nejspíš to je zase ten Respawn, těch je po Pustině několik. Po instalaci Broken Steel bych řekl, že ten s tím třípaprskovým laserem je ještě horší... foto co sem teď vyblejskl:
Obrázek

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:18 am 
Ozářený
Ozářený

Možná to bude jenom verzí češtiny, nebo jsem tupec a špatně jsem si to zapamatoval ::oops ...

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 11:33 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Měl bych Krátký dotaz na všechny, co instalovali originál disk F3 s lokací EN / CZ.

U "konkurence" mi jeden kluk tvrdí, že po takovéhle souběžné instalaci hry s češtinou údajně nejde v DATA FILES vypnout sólo čeština a hrát hru v angličtině. Nevim ani, jestli vůbec DATA FILES obsahuje označitelný soubor češtiny, kterej má u mě název: czech.esp.

Neprozřetelně sem stejný disk koupil, čeká mě instalace, ale nemožnost vypnutí "cz" nepřipadá v úvahu.

Je to blaf nebo fakt ?

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 11:45 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Tomek píše:
Měl bych Krátký dotaz na všechny, co instalovali originál disk F3 s lokací EN / CZ.

U "konkurence" mi jeden kluk tvrdí, že po takovéhle souběžné instalaci hry s češtinou údajně nejde v DATA FILES vypnout sólo čeština a hrát hru v angličtině. Nevim ani, jestli vůbec DATA FILES obsahuje označitelný soubor češtiny, kterej má u mě název: czech.esp.

Neprozřetelně sem stejný disk koupil, čeká mě instalace, ale nemožnost vypnutí "cz" nepřipadá v úvahu.

Je to blaf nebo fakt ?

Podle mě je to blaf a čeština by vypnout jít měla.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 4:23 pm 
Ozářený
Ozářený

Jj určitě je to blaf. Čeština je jen přiložený soubor, takže si s ní můžeš dělat co je libo. Vypnout by nešla jen v případě, že by někdo předělal komplet hru do CZ.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 6:41 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Cituji:

"Jo jasně já bych ji rád vypnul ale jak píšu nejde to. Mám tam 4 soubory, základní hru, češtinu do základní hy, BS + CZ do BS. A ta čeština do základní hry nejde odšrknout. Nevím co s tím."

Hru instaloval z orig.disku s lokací EN / CZ. Jestli se dočkám stejného, tak to bude smutná ironie... Koupil sem svou první hru a nakonec bych to měl hrát z "kradený kopie" ?

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 6:48 pm 
Ozářený
Ozářený

Dokud neuvidím, neuvěřím ::twisted

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 7:30 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravim vsechny chtel bych se zeptat zda by me tu nekdo nehodil stranku s cheatama prootze nekdete sranky na ktere jsou tak pulka nefunguje. Jinak hlavni je jestli je naky cheats na pridavani XP dekuji.

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 7:32 pm 
Ozářený
Ozářený

meshiassh píše:
Zdravim vsechny chtel bych se zeptat zda by me tu nekdo nehodil stranku s cheatama prootze nekdete sranky na ktere jsou tak pulka nefunguje. Jinak hlavni je jestli je naky cheats na pridavani XP dekuji.

::pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeesk
Viz FAQ nebo Abecedaher.cz

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 8:55 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

meshiassh píše:

Meshiassh, na cheaty se vyprdni, poď radši pokecat o hře, proč chceš XP body navíc, jestli je to či ono pro Tebe těžký a.p. Já si myslim, že časem budeš hledat opak - jak si "zajistit", aby XP nešly tak rychle nahoru. Nevim jak seš s hrou daleko, ale uvidíš sám, až budeš na maximu a dál to nepude, je to smutný, kdyš ani za Mutanta "nic" nedostaneš.

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 9:37 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
meshiassh píše:

Meshiassh, na cheaty se vyprdni, poď radši pokecat o hře, proč chceš XP body navíc, jestli je to či ono pro Tebe těžký a.p. Já si myslim, že časem budeš hledat opak - jak si "zajistit", aby XP nešly tak rychle nahoru. Nevim jak seš s hrou daleko, ale uvidíš sám, až budeš na maximu a dál to nepude, je to smutný, kdyš ani za Mutanta "nic" nedostaneš.

Ano je to smutný a ještě víc smutný je když si někdo cheatuje prachy, když po čase už ani nevíš co s nima ::cry

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 73  Další