Tomek píše:
sangwiny píše:
Mno podle návodu jsem jich našel cca 30. Ostatní se tak nějak vyloupli při toulkách pustinou, a to jen proto že jako jeden z mála nepovažuji chození po pustině za "sebemrskačství"...
Jinak našel jsi Krále Supermutantů? Já tam tu jeho úlohu nějak moc nechápu, a to samý třeba chlápka co pořvává ty kraviny když jdeš k Reylliným Rangerům...
Sebemrskačství ? ani náhodou. Chodim pěšky, je třeba čistit Pustinu od hajzlů, Respavn (se mi to správný slovo vyčoudilo) likvidujou třeba obchodníky a to nelze dopustit !
Po Pustině chodim snad 1 000 hodin,ale krále Supermutantů sem nepotkal, nebo potkal, ale pod jiným jménem ? Nemyslíš Ty strýčka Leo ? Probůh, nemáš nějakej screen ? Dočista si mě zvyklal....
Toho uřvanýho chlápka znám, v jeho okolí sem si dost užil. Kdosi, myslim na abecedaher mě vybejkoval, že tam je i vraždící trpaslík... jako debil sem tam 3 dni lítal, abych nakonec zjistil, že info o něm je 200 let starý... dávno musel exnout

.
Král supermutantů se nachází na hřbitově(ten s kostelem poblíž Arefu... na název si teď nevzpomenu),je tam i holopáska "Zápisky Kellerovi rodiny 2/5", ale on tam není celý den...
Btw má tam ochranku cca 5Brutů a 2 Centaury a on sám je vybaven Laserovým rotačákem na 100%
Se snipou (kritikal z kritu -plížení100% + Lehké zbraně100%) jsem mu sebral cca 30% života pak 2 zátkový miny před vchod (výbušniny 100% a ta svině stejně neztuhla) a pak sem ho dodělal nuka granátem(ale to měl už tak 40HP)... celkem tuhej
Screen už bohužel nemám

,ptže je to cca 3-5 hodin zpátky a poslední save mám asi hodinu potom.... ale zkusim tam zajít se záporákem a blejsknu ti ho...
A toho chlapa sem za boha nemohl vyřešit(jediný řešení je ho odprásknou a nebo při Charismě 6+ tam poslat toho přihlížejícího chlápka a tím je nechat oba odpálit)a to sem si za nim i dolítnul a jako rozhovor měl nastavenej jen pozdrav...
Ale když jsem tam šel poprvý(to jsem ho ani nenašel) tak jsem odtamtud upaloval raketovym tempem a půlky mě pěkně klepaly