Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 10:38 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 111  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Otázky a odpovědi - Ptejte se, my vám odpovíme
PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 1:33 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Angel Eyes píše:
ono to míření většinou za pistolníka není moc zapotřebí, pokud máš rychlostřelce tak to má rozhodně svoje výhody,můžeš pak střílet z gauss pistole za 3 AP a tak :P připravuješ se tím akorát o zábavu, kterou ustřelování genitálií a sniperování přímo mezi oči atd. rozhodně přináší :-D ale dá se to přežít. Používej spíš SMGčka

Sakra, prave ze mi slo o tu zabavu...zboznuju ustrelovani hlav a kouli:-)
Uz to asi nejde nejak zvratit, co? Koukal jsem na nejaky programek, kde se daji modifikovat sejvy...ale to uz mi prijde jako cheat. A navic Rychlostrelec ze zakladni rys...kdybych si ho na zacatku nevybral, byly by mi nabizeny jine perky (?). Takze kdybych pouzil ten programek, nevim, ktere perky bych na urcitych lvlech dostaval a vybiral...
Kua, to je situace

EDIT: Pouzivat SMG cka nemuzu, jsem borec pres Energ. zbrane a ty ani nestrileji davkou...takze DOST debilni.

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 2:39 pm 
Ozářený
Ozářený

Mirror001 píše:
Angel Eyes píše:
ono to míření většinou za pistolníka není moc zapotřebí, pokud máš rychlostřelce tak to má rozhodně svoje výhody,můžeš pak střílet z gauss pistole za 3 AP a tak :P připravuješ se tím akorát o zábavu, kterou ustřelování genitálií a sniperování přímo mezi oči atd. rozhodně přináší :-D ale dá se to přežít. Používej spíš SMGčka

Sakra, prave ze mi slo o tu zabavu...zboznuju ustrelovani hlav a kouli:-)
Uz to asi nejde nejak zvratit, co? Koukal jsem na nejaky programek, kde se daji modifikovat sejvy...ale to uz mi prijde jako cheat. A navic Rychlostrelec ze zakladni rys...kdybych si ho na zacatku nevybral, byly by mi nabizeny jine perky (?). Takze kdybych pouzil ten programek, nevim, ktere perky bych na urcitych lvlech dostaval a vybiral...
Kua, to je situace

EDIT: Pouzivat SMG cka nemuzu, jsem borec pres Energ. zbrane a ty ani nestrileji davkou...takze DOST debilni.

existuje perk Mutace!, ktorým môžeš zmeniť jeden charakterový rys na iný...to je jediná legálna cesta na zbavenie sa Rychlostrelca, ktorá ma napadá :wink:

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 2:59 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Aha, a budu moct teda pouzivat stavajici perky?
Takze jestli to chapu spravne...kdyz si zmenim jeden ze svych rysu, tak nektere perky ktere, mi byly napizeny do stavajici urovne uz se mi nemusi priste uz nabidnout a naopak - budou mi nabidnuty podle nove vybraneho rysu nejake nove perky?

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 3:06 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Pokial viem rysy novplivnuju perky nijako.
Proste mutacia je ako normlany perk, vdaka ktoremu si mozes zmenit jeden rys.
Peky ovplivnuje level iba sposobom minimalnej hranice. Cize perk XXX je pristupny uz od levelu 6. Ale tak isto bude pristupny aj na level 12,15,18,21, ... Teda za predpokladu, ze sa ti neznizi nejaka potrebna vlastnost pre dany perk, viz tu : http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... &id=perky1

BTW ...snad je to pochopitelne napisane ::oops

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 3:07 pm 
Ozářený
Ozářený

charakterové rysy perky neovplyvňujú...dostupnosť perkov je ovplyvnená SPECIALom, a pokiaľ si nezrušíš Talentovaného(ak ho máš), tak by si nemal mať problémy s dostupnosťou/nedostupnosťou určitých perkov

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 3:59 pm 
Škandál Európy

Mirror001 píše:
Aha, a budu moct teda pouzivat stavajici perky?
Takze jestli to chapu spravne...kdyz si zmenim jeden ze svych rysu, tak nektere perky ktere, mi byly napizeny do stavajici urovne uz se mi nemusi priste uz nabidnout a naopak - budou mi nabidnuty podle nove vybraneho rysu nejake nove perky?

To je blud, proste si tam plácni mutaci, ne to stačí len lvl.9, nemá to ani žiadne prerekvizity na SPECIAL...

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 5:15 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Ach tak, to jsem nevedel. Tak ja to vyresim Mutaci.

Hele, jsem zrovna ve skladu Sierra...muzete mi rict, proc ten kok*t Sulik porad zdrha z boje, kdyz vidi kus nepratelskeho plechu? Ma plny zivot a nastaveny je, aby utocil.

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 5:42 pm 
Vemeno
Vemeno

zdravim......mam dva problemy na ktere s epotrebuju zeptat.......
1. proc se nemuzu utkat v ringu s Lo Panem v San Francisku.....porazil sem vsechny jeho muze a pak mi rekl ze sem lepsi a mam jit za Dragonem.......ten boj ale teda celkem maras.....byl sem zfetovany nejvic jak to hra dovoluje (bufout, mentan, psycho, jet) a sem tam sem mel i problem:D....btw kde sezenu psycha:D

2. Kde najdu paměťový modul pro zvýšení síly (jsem v San Francisku - Kancelář Bratrstva oceli)

dik predem za pomoc.........

ps: kolik je tak optimalni level na vyrazeni do Enklavy??

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 5:54 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Mirror001 píše:
Ach tak, to jsem nevedel. Tak ja to vyresim Mutaci.

Hele, jsem zrovna ve skladu Sierra...muzete mi rict, proc ten kok*t Sulik porad zdrha z boje, kdyz vidi kus nepratelskeho plechu? Ma plny zivot a nastaveny je, aby utocil.

Sulik nieje kokot, ale ty nesledujes stavove okno ::cool
Ma zrejme zlomenu nejaku koncatinu.

HMM píše:

2. Kde najdu paměťový modul pro zvýšení síly (jsem v San Francisku - Kancelář Bratrstva oceli)

Mal by byt vo Vaulte 8 [Vault City]...konkretne na druhom poschodi za zaseknutymi dverami [je ich tam viac (tych dveri :P )]
Citace:
kolik je tak optimalni level na vyrazeni do Enklavy??

To zalezi od postavy, ale stacit by mal aj ten level 15. [Ja chodievam vacsinou 21]

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 7:06 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Aha...tak blbec jsem ja...fakt mel zlomenou ruku:-)

Jeste jedna vec...jsem v New Renu...Splnil jsem vsechny ukoly pro vsechny mistni mafiany, krome Bishopa. K tomu se nemuzu dostat...straze me k nemu nepusti. Muzu se vyspat (kupodivu i jako zenska:-) ) s pani Bishopovou :-) Kdyz se ocitnu nahore v jejim apartmanu, vyberu vsechny trezory, tak chci zdrhnout, ale schodiske vede pres pokoj Bishopa...ten, kdyz me spatri, tak na me posle hlidace a ja je musim vsechny zabit. Bishop opravdu nedava zadne questy?

EDIT: Aha, tak kdyz jsem vyvrazdil Salvatory a "Jezise", tak uz se mnou z nejakeho duvodu nechce ani Bishopka spat

Naposledy upravil Mirror001 dne stř led 27, 2010 7:09 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 7:07 pm 
Ozářený
Ozářený

Mirror001 píše:
Aha...tak blbec jsem ja...fakt mel zlomenou ruku:-)

Jeste jedna vec...jsem v New Renu...Splnil jsem vsechny ukoly pro vsechny mistni mafiany, krome Bishopa. K tomu se nemuzu dostat...straze me k nemu nepusti. Muzu se vyspat (kupodivu i jako zenska:-) ) s pani Bishopovou :-) Kdyz se ocitnu nahore v jejim apartmanu, vyberu vsechny trezory, tak chci zdrhnout, ale schodiske vede pres pokoj Bishopa...ten, kdyz me spatri, tak na me posle hlidace a ja je musim vsechny zabit. Bishop opravdu nedava zadne questy?

pre Bishopa môžeš robiť len ak si rozprával s Thomasom Mooreom vo Vault City a ten ti dal kufrík :wink:

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 7:12 pm 
Vemeno
Vemeno

Mirror001:
to je jasne ze kdyz se vyspis s jeho zenou tak te bude chtit zabit:D........nejprv musis bishopovi predat kufrik ktery dostanes tusim ve Vault City a pak muzes spat s jeho zenou i dcerou jak se ti zamane......

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 8:39 pm 
Škandál Európy

HMM píše:
Mirror001:
to je jasne ze kdyz se vyspis s jeho zenou tak te bude chtit zabit:D........nejprv musis bishopovi predat kufrik ktery dostanes tusim ve Vault City a pak muzes spat s jeho zenou i dcerou jak se ti zamane......

To nepomôže, nakoniec ti aj tak pri prvom dialógu čo s ním budeš mať po tom, čo mu pichneš ženské, hodí na konci hlášku z ktorej nejde vyvizanuť bez boja. Jedine s "0" bugom (ale ten je fixlý killiapom).

A Lo Pan je proste zbabelec, on sa s tebou bojí biť. A aj keď ho vyzveš po tréningu u dragona, tak na konci vytasí samopal, idiot.

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 8:40 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Dominus et Deus s0f píše:
To nepomôže, nakoniec ti aj tak pri prvom dialógu čo s ním budeš mať po tom, čo mu pichneš ženské, hodí na konci hlášku z ktorej nejde vyvizanuť bez boja. Jedine s "0" bugom (ale ten je fixlý killapom)

Nie nahodu sfallom? ::scratch

PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 8:40 pm 
Kapčo brodice kat. B

kol bishopa se dá proplížit, ne?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 111  Další