HMM píše:
JaW píše:
HMM píše:
Fallout II 1.02.25 CZ
Fallout II 1.02
Sfall 2.0d
+rosolution patch
spadne vždy když prijedu do enklavy objevi se asi na 2 sekundy obrazovka mustku...cerna obrazovka a pad......:(
Mám pocit, že s tebou se tady ta instalace Falloutu 2 řešila. Na co jsi instaloval ještě
Fallout II 1.02 a Sfall 2.0d, když tam máš Fallout II 1.02.25 CZ? Se divím, že jsi došel tak daleko.
sfall sem instaloval bo sem se pri cestovani po svete kazdych par sekund na mape zastavoval a nic.....nekdo mi to tu rikal....problem se tim vyresil......jako me ta hra sem tam spadne v urcitem miste ale po par znovuzapnutich to de ale tady mi to spadne pokazde....
Sfall je součástí Fallout II 1.02.25 CZ, takže ten kdo ti radil ti poradil blbě, protože ten přiložený sfall obsahuje několik oprav, které v tom sfallu, co jsi stáhnul, nejsou zapnuté.
Ten patch Fallout II 1.02 bude asi v češtině, že? To je jedno, protože tím, že jsi ho nainstaloval na Fallout II 1.02.25 CZ jsi tu instalaci promíchal tak, že se opravdu divím, že ses dostal tak daleko, protože to muselo házet chyby o sto šest.
Takže máš dvě možnosti. Zazálohovat si SAVE a nainstalovat čistou hru jen s Fallout II 1.02 CZ a když to nepůjde pak nainstalovat čistou hru a Fallout II 1.02.25 CZ. Když to nepůjde ani tak, tak máš smůlu a budeš platit za svojí zbrklost