Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 1:40 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 3:11 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Mastres píše:
cau můžu se zeptat
SuperMutanti ve hře o tom furt neco melou a tady na forum sem jednou nekde našel neco že tam je SuperMutantí král ale už to za boha nemůžu najít

Jdou teda nejak vybít celý DC sem prošel a možná mi neco uniklo nemají nekde základnu ?
a jeste v Capitolu jsou zančený dveře a mužou se otevřít jenom klíčem je za nima neco zajmavýho ?
pokud to tu bylo tak odkaz prosím nenašel sem ti tu a hledal sem i na wikipedii

O žádnym mutantím králi nic nevím, ale jsou tam nějací abnormálně větší, asi 3 jsem našel.

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 3:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Mastres píše:
cau můžu se zeptat
SuperMutanti ve hře o tom furt neco melou a tady na forum sem jednou nekde našel neco že tam je SuperMutantí král ale už to za boha nemůžu najít

Jdou teda nejak vybít celý DC sem prošel a možná mi neco uniklo nemají nekde základnu ?
a jeste v Capitolu jsou zančený dveře a mužou se otevřít jenom klíčem je za nima neco zajmavýho ?
pokud to tu bylo tak odkaz prosím nenašel sem ti tu a hledal sem i na wikipedii

ad 1 ) Hele, supermutantů je ve hře několik, ale aby měl přímo ve jménu "King" myslim neni. Kromě dvou spřátelených, Fawkese a strýčka Leo přibyl s Broken Steel jen jeden - Overlord, aby neměl neúměrně dlouhý jméno, přeložil sem to jako Vládce. Kdybys ale toho Krále někdy potkal, nezapomeň ho vyblejsknout.
ad 2) Vybít všechny mutanty nejde, řada se jich periodicky, většinou po třech dnech, objeví znova, třeba na náměstí před Historickým muzeem.
Základna, tedy jestli myslíš to, kde se roději. "Lone Wanderer" po rozhovoru s Fawkesem nabyl přesvědčení, že jejich "hnízdo" je někde ve Vault 87, po fiasku v Havraní skále se s tím pochlubil staršímu Lyonsovi, ten ho náramně pochválil. Můj "Hanousek" si to ale nemyslí :-) . Bude-li něco dalšího "Falloutího", možná to Bethesda rozhrábne.
No, je to jen hra, ale přesto, vem si takovýho "Behemotha". Kdo těch 5 kousků "vyrobil" ? a kde ? A jak ho dostali do Capitolu, když dveřima prostrčí tak akorát špičku od boty ? Kopule má děravý strop, že by Vertibirdem ?
ad 3) Dvéře v Capitolu a jestli je za nima něco zajímavýho ? Jo, tam je Broken Steel a otevřeš je z druhé strany. Až budeš tahat matroš z BS domu, je to tudy kratší.

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 6:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

jenom sem si myslel že všichni v bratrstvu říkají že je jich nejak moc jako by neco hlehali a že si berou zajatce

tak sem si myslel že že v tom bude neco víc

jinak díky

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 8:23 pm 
Administrátor
Administrátor

K čemu je ten neustále se respawnující supermutant zavřený v cele v Outpostu? Ty dva lovce jsem odprásknul a nějakou dobu jsem tam měl bejvák (výhled na mruvky, kousek cesty od Megatonu, za dalším rohem krysy a psi, uvnitř tři postele a hafo skříněk, prostě pohodička), ale pokaždé, co jsem se tam vrátil, jsem musel odprásknout toho mutanta. V tom jeho kraválu se fakt nedalo spát. Jenže pak zase smrděl. :-?
Takže tedy, je tam z nějakého důvodu, nebo je to jen nějaká boční lokace o ničem?

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 9:35 pm 
Kapčo brodice kat. B

Mastres píše:
cau, můžu se zeptat?
SuperMutanti ve hře o tom furt neco melou a tady na forum sem jednou nekde našel neco, že tam je SuperMutantí král, ale už to za boha nemůžu najít.

Jdou teda nejak vybít? celý DC sem prošel a možná mi neco uniklo, nemají nekde základnu?
A jeste v Capitolu jsou zamčený dveře a mužou se otevřít jenom klíčem, je za nima neco zajmavýho?
pokud to tu bylo, tak odkaz, prosím, nenašel sem to tu a hledal sem i na wikipedii

v tvých větách se dokonale ztrácím ::scratch

Lepší? V.

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 11:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

no celý bratrstvo mele o tom že je tam větší výskyt supermutantů a jako by neco hledali. Tak sem si myslel že s nima bude nejakej quest například je vybít nebo zjistit co tam delaj. Ale nikde o tom není ani zmínka tak se se to pokusil najít i na wikipedii a tak taky ne takže s nima asi nic není

Ale nedá mi to protože každá postava když je v dialogu moznost se zeptat na supermutanty tak skoro každá řekne že se chovají divně a že neco hledaj a berou zajatce

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 6:52 am 
Ozářený
Ozářený

hledaji FEV protoze ve valutu 87 jim uz dosel a zajatce berou proto aby doplnily ztraty

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 8:09 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

chekotay píše:
K čemu je ten neustále se respawnující supermutant zavřený v cele v Outpostu? .... Takže tedy, je tam z nějakého důvodu, nebo je to jen nějaká boční lokace o ničem?

Cheky, rád bych se hovoru zůčastnil, ale fakt za boha nemůžu toho Tvýho respawn-mutanta lokalizovat. Zavřený v cele základny, 2 nájezdníci, poblíž Megatuny.... mám vokno jak prase...

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 11:46 am 
Administrátor
Administrátor

Tomek píše:
chekotay píše:
K čemu je ten neustále se respawnující supermutant zavřený v cele v Outpostu? .... Takže tedy, je tam z nějakého důvodu, nebo je to jen nějaká boční lokace o ničem?

Cheky, rád bych se hovoru zůčastnil, ale fakt za boha nemůžu toho Tvýho respawn-mutanta lokalizovat. Zavřený v cele základny, 2 nájezdníci, poblíž Megatuny.... mám vokno jak prase...

Lokace Outpost. Takový ten věžák se čtvercovým půdorysem. Když jdeš od Megatonu směrem k centru, tak tě zastaví chalan jak z medvídka Pú - zadá ti quest Those!, a když v tu chvíli odbočíš doprava, tak dojdeš k západnímu (?) vstupu do lokace s mravencama. A ještě před tím je ten barák.
Uch. ude to chtít mapu...
Fakt hustej obrázek!
Někde mezi lokacemi 5A a 6C.

A teď mě napadla další věc. Když jsem opustil Outpost a přesunul operační území blíž k centru, zabydlel jsem se v patrovém domku na Arlingtonském hřbitově. jednou jsem tam přišel, a ve sklepě u oltáře Abeho Lincolna chrápal nějaký týpek,pak se vzbudil, napadl mě a já ho sejmul. Myslím, že se jemnoval Plunget nebo tak nějak, neboť mám jeho prst. Problém je, že to je quest item, a tak ho nemůžu vyhodit z inventáře (zlatý F2!). Kde najdu quest k tomuhle maníkovi?

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 1:08 pm 
Ozářený
Ozářený

ano ale jen pokud mas perk strazce zakona pak zajdes na velitelstvy regulatoru a pokecas si s jedinou zenskou ktera si stebou bude chtit promluvit..... ale stejne ti ten prst bude hnit v kapse

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 1:34 pm 
Administrátor
Administrátor

Jo, Regulátoři jsou veselí, zajímalo by mě, jak se sem z LA dostali... a z čeho žijí. Asi z prstů. ::lol
Safra, takže to se ho nezbavím? :-? Dělá mi nepořádek v invu. No nic, no.

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 1:44 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

chekotay píše:
...Lokace Outpost. Takový ten věžák se čtvercovým ...

K tý druhý části můžu hned. Úplná náhoda, řešil sem to před tejdnem, ale hned na úvod, netěš se, dopadne to blbě.
Ten "quest" už máš, když si objevil Plunketta, máš Perk Lawbringer, takže nosíš prsty zmetků Sonoře do baráku Regulátorů... nebo nenosíš ? to bys měl, dobře platí :-) akorát je těžký se tam dostat, zase ty respawn... zvířátka v těsném okolí.
Prst Plunketta je tůze vzácný, ale jaksi "Danajský dar". 1000 zátek za něj Sonora vysází, ale... z inventáře Pip-Boy nezmizí :-( a vyhodit taky nejde, prostě takovej mini-bug, naštěstí nic neváží.
Kdyby ses chtěl okolo Plunketta dozvědět víc, projdi se od toho baráku na hřbitově směrem k metru, měl by tam ležet kámoš v plášti, má v něm "Plunkettí zatýkač" :-)
S první částí na mapou furt nevim :-( ... uvnitř baráku "periodickej" supermutant... hned jak přídu domu tam pudu.. teleport na parkoviště Super Druper Marketu > jít doprava > poblíž lokace s mravencema ( že by metro Grayditch?) > ale než tam dojdu narazim na barák a uvnitř je ten mutant... jestli to nenajdu, vrátim diplom :-)

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 1:52 pm 
Administrátor
Administrátor

Jo, ještě před Grayditch.
A zkusím se podívat po tom zatykači. Díky. :-)

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 4:17 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Nebudu dál votravovat, ale štve mě to :-(
Na sever od vstupu do Duper Marketu se dá spát pod mostem, na jih na kopečku je velká čtvercová budova, ale nemá vchod a na východ je podobná, ale taky bez vchodu. Před ní se objevují po 73ech hodinách 2 mutanti, normální + Vládce s laserákem (viz screen). Vedle je přístaviště s dřevěnou chatrčí babičky Sparkové, tam se taky dá spát, nahoře nad silnicí je už Grayditch. Čtvercovou budovu s vchodem a uvnitř s mutantem sem nenašel :-( . Neni to modd ?

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2010 4:22 pm 
Administrátor
Administrátor

Ne ne, to už jsi moc u řeky! Moment, musím se zorientovat... jo, řekl bych, že to je spíš severozápadně od Grayditch. Je to tam dost nepřehledné.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 73  Další