Mirror001 píše:
Jestli to vyznelo nejak hrube a urazlive, tak se omlouvam, jen sem z F1,2 zvykly trosku na neco jineho. Podle toho jsem si taky naklikal dovednosti...Jsem zameren na Energeticke a Tezke zbrane - ale mel jsem za to, ze se tak brzo k nim nedostanu, tak jsem daval body jen do Reci, Vedy, paceni...Vidim, ze to budu muset prehodnotit:-)
Jinak s tim VATS...je to problem jen u me?
Né, to né (3 smajlíci měly stačit), ale už mě tak nějak leze krkem to věčný srovnávání nesrovnatelného.
Energetické... Laser - není Dovednost, účinnost do 10ti, to při největší obtížnosti stačí tak na šváby, než skolíš potkana, ukousne Ti nohu

. Na lodi můžeš sehnat jednu z nejlepších pušek - Plazmovou, ale zkus to. Na dálku Párače netrefíš a na blízko trefí on Tebe. Pokud jí budeš hodně používat, můžu Ti garantovat, že 10 levelů nebudeš dělat nic jinýho, jak schánět prachy na články a na opravu, protože v celý Pustině nezakopneš o jinou na repair. Takový ty řeči, že mutanta sejmeš vzduchovkou beru jako žert, je to blbost, kdo chce oponovat, tak může, ale jen videem ! který začne ukázáním, že je nastavená největší obtížnost a vypnutý automíření.
Těžké zbraně - ač nerad, musim dát kritice zapravdu, to ale nevylučuje, že se to může někomu líbit.
VATS - těch 15s si myslim trochu nadsadil, fakt je, že to někdy ty 4s trvá... ale kdosi tu psal, a mám dojem velký vyznavač F2, že VATS je pro žabaře, tak to nepoužívej, no