Gerril píše:
Dotaz 1) Ahoj, mám dotaz. Hru jsem hrál jako naprostý klaďas. Dostal jsem se až k Čističce, naťukal kód, padnul do bezvědomí a následoval filmeček. Poslechnul jsem si, jak dobrým poutníkem jsem byl. Pak obraz zbělá nebo zčerná a má následovat načítací obrazovka.. A ejhle.. Napíše mi to nějakou chybu.. Nějaké 0000000x0000000 nebo něco podobného. Nevíte co s tím? Děkuji za každou pomoc..
Mimochodem mám originální verzi hry..
Edit: Nakonec jsem tam poslal Sáru a ta to za mě vyřešila.. Ale já stejnak padnul do toho bezvědomí, zase byl filmeček a naskočili i titulky.. No a tím skončila celá hra??? To se nemůžu vrátit do Pustiny a plnit vedlejší úkoly???
Dotaz 2) Když můj táta zapnul radiaci ve velíně a všichni tam zemřeli, tak byl v místnosti i plukovník Autumn.. Jaktože ho poté potkávám v Havraní skále, doupěti Enklávy? To ho dokázali oživit?
Jsem zmatený... Máš DLC Broken Steel a spíláš tu na chybu v něm nebo nevíš, že hra končí v čističce(bez DLC).
Jako řešení ti navrhuji buď sehnání si DLC Broken Steel nebo stažení modu na pokračování hry po jejím konci.
A dotaz číslo 2... Mno, tohle je v F3 jeden z mnoha failů, ale vysvětloval bych si to tím, že oživit by dokázali všechny z té čističky(viz i ta doktorka), ale otce prostě neměli zapotřebí oživovat.