Andy píše:
Zdravím, mám "slavnou" GOTY CZ a po pár úpravách konečně nepadá (po pár minutách, už vydrží dokonce i hodiny)
Problém je však s mody, netuším který, ale jeden z nich (možná je jich víc, fakt netuším) prostitutkuje texty ve hře - místo "ý" je "h". Nejspíš se s tím už někdo z vás setkal a bude vědět jak to vyřešit.
/Edit: Tak jsem to fixnul, přehodil jsem font na 1.
Ale pořád se nemohu zbavit "škubání", především venku. Poradil by mi někdo jak to nastavit pro Quad 2,6GHz, 4GB RAM, HD 4850 512MB, rozlišení 1600x1200? Je mi jasné, že narozdíl od ME2 si F3 na plné detaily nezahraju, ale zase nechci mít kostičky.
Andy, vypadá to, že nikdo.... GOTY CZ tu má jen jeden user a není se čemu divit.
Verze GOTY CZ se zdá být "kapitálním průserem" ! Cenega opět "zabodovala" ze screenu je jasné toto:
1) V Základní hře (ZH) neexistuje "vypínač" češtiny, chybí soubor: czech.esp (nebo podobný) a z toho vyplývají dvě věci:
A) hru nelze hrát v angličtině (to by u "cz" verze nemělo vadit)
B) a to je horší, čeština je přímo integrovaná do základních souborů hry a bude změněna jejich velikost. Co to znamená je myslim jasné.
2) 4x DLC (OA, TP, PL a MZ) je na tom stejně, češtinu nelze vypnout, jsou přepsány a změněny přímo jejich soubory.
3) Pouze Broken Steel má oddělenou češtinu (soubor: BrokenSteel2.esp, mám ho doma, kontroloval jsem ho), kterou asi lze v DATA FILES nebo FoMM vypnout, ale věc to nijak neřeší, položky z Pustiny budou i tak česky, anglicky budou jen dialogy BS a nové věci.
ZH + DLC by měly jet OK, i když v úvodu píšeš něco jiného, problémy pravděpodobně nastanou pokusem rozjet složitější mody, nebo alespoň ty, které se odkazují na daný soubor přesné velikosti a nenajdou ho. I bych byl rád, pokud se mýlím.
Editoval si, tak k tomu.
Zkus dát velké save hry a pak v FoMM vypni vše, co si nakopíroval do Data navíc. Mělo by Ti zůstat aktivních (asi) 7 souborů (6x "esm" + 1x "esp").
Ještě ve FoMM myší přetáhni soubor: Fallout3.esm na první místo v pořadí tak, aby měl Mod index = 00.
Pokud bude obraz dál škubat, otevři Nastavení přímo ve hře, úplně vypni "stíny" a postupně sniž i jiné, třeba "tráva" a.p.
I tak je to divné, komp nemáš tak špatnej.