Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát zář 05, 2025 7:52 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte srp 31, 2010 11:11 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

no googleoval som az moc :-D skusal som vsetky no cd co som nasiel ale nic s toho :-/ a mini image netusim ale popravde ten ani neviem robit ::oops
ono zasa dako mi to zily netrha bo uz to moc nedrtim skor ficim na TF2 ale obcas mam chut si zahrat a medium daleko doma :-D

PříspěvekNapsal: úte srp 31, 2010 11:35 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Runes píše:
Zdravim ja tak trosku prihoretu otazku ci existuje daky NOCD na GOTY ale z ceskou lokalizaciou bo fakt sa mi nece tahat vsade DVD. Je mi jasne ze teraz to tu bude plne mudrlantov ze je to proti pravidlam a ze som si to dade stiahol z netu ... takze pre ujasnenie len sa pytam ci to vobec mam hladat bo 8GB image sa mi na disku nece mat a tahat vsade medium v booku ako som to robil pri GTA SA sa mi nechce bo to medium je nepouzitelne uz :-/
(BTW vlastnim oreginal GOTY cz a taktiez zberatelsky kufrik akurat ze z nemeckou verziou :-/ )

Sem se v tom ňák nemohl vyznat, co vlastně potřebuješ...
Zdá se tedy jen No CD? Ty jsou ale tady na HOME , zkoušel si je? Pokud to nepomůže, stáhni TOTO . Jestli z toho něco pomůže na GOTY/CZ těžko říct, tahle verze neni zrovna nejšťastnější.

EDIT:
No, to je fakt, spam to asi bude, už sem to tu kdesi psal... sám nevim kde :-)
První česká verze od Cenegy byla nezměněná anglická verze a k ní byla dvouma souborama (Fallout - Textures.bsa + czech.esp) přidělaná čeština, která šla souborem "esp" vypnout a hrát angl. U pravé GOTY/CZ (né ty jakoby GOTY stažitelné po netu) je to jinak. Angličtina byla ze základních souborů odstraněna, nahrazena češtinou a tím se změnila i velikost souborů. Verze obsahuje i všech 5 DLC a bohužel, i u nich je to stejné, jdou sice vypnout, ale né přepnout do engliš.
Sama o sobě by tahle skutečnost nebyla až zas tak na závadu, proto se CZ kupuje, aby se CZ hrála. Problém ale může nastat se snahou hrát módy. Všechny jsou dělaný na základní soubor Fallout3.esm a češtinou v GOTY byla změněna jeho velikost. Pokud mód hledá nejen název, ale kontroluje i velikost, tak tu nenajde a může to vyhodnotit jako neexistující soubor, jiná verze a.p. Na druhé straně si zatim moc lidí nestěžovalo, tak to třeba nebude tak kritický.

Naposledy upravil Tomek dne úte srp 31, 2010 2:36 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte srp 31, 2010 11:51 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ups sorry vsimam ze v poslednej dobre pisem ako magor :-/
No kazdopadne dik tomek to "opravne exe" funguje aspon zatial sa to tak tvari :-D
btw v akom slova zmysle si myslel ze ta CZ verzia nieje najstastnejsia ??? odpovedz editaciou predosleho prispevku nech tu nespamujeme ;-)

PříspěvekNapsal: ned zář 26, 2010 11:28 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

zdar, nedávno jsem si všiml že když mám hodně špatnou karmu tak mi můj robot v megatuně vždy po přivítání něco řekne, není to v titulkách a není mu pořádně rozumět tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neví co říká? je to jen taková blbost není to důležitý jen ze zvědavosti
jo a nedávno jsem zkusil jeden z těch jeho vtipů, zajímalo by mě proč jsou tak debilně přeložený na netu jsem našel jejich pravé znění a jsou i TROCHU vtipný (rozhodně víc než to co tam cenega nacpala česky)

PříspěvekNapsal: ned zář 26, 2010 11:20 pm 
Ozářený
Ozářený

Nejsem si úplně jist, ale není to tak, že při špatné karmě nesouhlasně mumlá?

PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 5:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mám velký problém :(

Udělal jsem hlavní quest, ale díky modu dál pokračuju ve hře. Udělal jsem pár vedlejších questů a cestou jsem narazil na signal z vaultu 101 od Amaty, která mi dá také heslo k vstupním vratům. Tak příjdu tam ale ty vrata jsou otevřené a já stejně musel kliknout na otvírací panel, tudíž se ty dveře zavřely, no pokračoval jsem dál, splnil vše co jsem měl a byl "vyhoštěn" z Vaultu, tak jsem chtěl odejít, ale ty zavřené vrata nejdou nijak otevřít :/ Není nějaký příkaz na přemístění postavy? Nebo jak to vyřešit?

Je to celkem průser, protože poslední save hry mám ve Vaultu a ty další jsou už hodně staré.

Děkuji předem za všechny rady.

PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 9:39 pm 
Ozářený
Ozářený

Co konzolový příkaz "tlc" (procházení zdmi)?

PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 9:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jo! Supr, díky moc. :) Už jsem se lekl, že budu muset nějaký ten kus hrát znovu.

PříspěvekNapsal: pát říj 22, 2010 7:41 am 
Vemeno
Vemeno

Mám Fallout 3 základní hru a k tomu datadisky, jenže ty nejsou zafajvkované v ESM a když je zafajvkuji tak se samy zase odfajvkují, tohle dělá třeba i čeština nebo modifikace ktere jsem zkoušel... ::help

PříspěvekNapsal: pát říj 22, 2010 11:20 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

SKARIJJ píše:
Mám Fallout 3 základní hru a k tomu datadisky, jenže ty nejsou zafajvkované v ESM a když je zafajvkuji tak se samy zase odfajvkují, tohle dělá třeba i čeština nebo modifikace ktere jsem zkoušel... ::help

To je normální, takhle to hold DATA FILES dělá... a všem. Prostě udělej faji / play a pokud nechceš nic měnit, tak DATA FILES neotvírej (hra si pamatuje, že si ty faji udělal). Pak spouštěj hru přes Fallout3.exe a né přes Launcher.
Celý je to ale na draka, měl bys nainstalovat manager (FoMM), stáhneš ho z home nebo vedle z topíku. V něm faji zůstávají trvale a spouštět hru budeš taky přes něj... na Launcher a jeho "mizení " fajek si už ani nevzpomeneš.

PříspěvekNapsal: pát říj 22, 2010 2:54 pm 
Vemeno
Vemeno

AHA no já už nato pak přišel sám :) diky. Když jsem od nich hrál Morrowin a Oblivion tak tohle mi to dělalo jen když byl chybně nainstalovaný mod... což mě tet zaskočilo když jsem to spustil a ono to jelo :-D

PříspěvekNapsal: pát říj 22, 2010 5:29 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

SKARIJJ píše:
AHA no já už nato pak přišel sám :) diky. Když jsem od nich hrál Morrowin a Oblivion tak tohle mi to dělalo jen když byl chybně nainstalovaný mod... což mě tet zaskočilo když jsem to spustil a ono to jelo :-D

Podle toho, co si napsal hraješ ZH s češtinou a mody (možná i DLC) asi engl. I to je možné, ať tak či onak na instalaci FoMM trvám :-) Na DATA FILES se dá "koukat" tak do 6ti - 8mi souborů, pak je v tom nepřehlednej guláš. Pokud budeš s množstvím modů pokračovat, tak ho někteří modéři přímo vyžadují, v Readme píší o nutnosti seřadit přesné pořadí načítání modů a to uděláš jen přes FoMM.

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 7:47 am 
Vemeno
Vemeno

Hele ještě jeden dotaz, asi toje tím že jsem to hrál už před hodně dlouhou dobou, ale zapoměl jsem jak zotročit někoho, obojek a tu zbran mám ale co pak? ::roll když na něho vystřelím tak je omámen ale žádny dialog neni u něho navíc a když dám kapsářství, tak obojek v inventáři nemám...

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 9:53 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

SKARIJJ píše:
Hele ještě jeden dotaz, asi toje tím že jsem to hrál už před hodně dlouhou dobou, ale zapoměl jsem jak zotročit někoho, obojek a tu zbran mám ale co pak? ::roll když na něho vystřelím tak je omámen ale žádny dialog neni u něho navíc a když dám kapsářství, tak obojek v inventáři nemám...

Na odpověď nejsem ten pravej, já bych nikomu vlásek nezkřivil :-) Co ale vím bezpečně, že to na pěkně velkou řádku lidí nepůsobí, nelze jim nasadit obojek. Nejsem si jistej, obojek se nasazuje po skrčení (kapsářství)? nemá to být ve stoje? Dej si quick-save a testuj třeba na Osadník Pustiny, pokud máš Quest od Grouse, na něj by to mělo fungovat vždycky.

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 10:14 am 
Vemeno
Vemeno

ten Quest od Grouse to nemám ale najdu :) no kapsářství jsem zkoušel no taky jsem to zkoušel na lidi z pustitny na ruzne NPC a nic ::roll dokonce to nejde ani naty na které to mám požižít v ukolu :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  Další