Runes píše:
Zdravim ja tak trosku prihoretu otazku ci existuje daky NOCD na GOTY ale z ceskou lokalizaciou bo fakt sa mi nece tahat vsade DVD. Je mi jasne ze teraz to tu bude plne mudrlantov ze je to proti pravidlam a ze som si to dade stiahol z netu ... takze pre ujasnenie len sa pytam ci to vobec mam hladat bo 8GB image sa mi na disku nece mat a tahat vsade medium v booku ako som to robil pri GTA SA sa mi nechce bo to medium je nepouzitelne uz :-/
(BTW vlastnim oreginal GOTY cz a taktiez zberatelsky kufrik akurat ze z nemeckou verziou :-/ )
Sem se v tom ňák nemohl vyznat, co vlastně potřebuješ...
Zdá se tedy jen No CD? Ty jsou ale tady na
HOME , zkoušel si je? Pokud to nepomůže, stáhni
TOTO . Jestli z toho něco pomůže na GOTY/CZ těžko říct, tahle verze neni zrovna nejšťastnější.
EDIT: No, to je fakt, spam to asi bude, už sem to tu kdesi psal... sám nevim kde

První česká verze od Cenegy byla nezměněná anglická verze a k ní byla dvouma souborama (Fallout - Textures.bsa + czech.esp) přidělaná čeština, která šla souborem "esp" vypnout a hrát angl. U pravé GOTY/CZ (né ty jakoby GOTY stažitelné po netu) je to jinak. Angličtina byla ze základních souborů odstraněna, nahrazena češtinou a tím se změnila i velikost souborů. Verze obsahuje i všech 5 DLC a bohužel, i u nich je to stejné, jdou sice vypnout, ale né přepnout do engliš.
Sama o sobě by tahle skutečnost nebyla až zas tak na závadu, proto se CZ kupuje, aby se CZ hrála. Problém ale může nastat se snahou hrát módy. Všechny jsou dělaný na základní soubor Fallout3.esm a češtinou v GOTY byla změněna jeho velikost. Pokud mód hledá nejen název, ale kontroluje i velikost, tak tu nenajde a může to vyhodnotit jako neexistující soubor, jiná verze a.p. Na druhé straně si zatim moc lidí nestěžovalo, tak to třeba nebude tak kritický.