Gandi1 píše:
_John_ píše:
zkousel jsem se tam dostat v prevleku, kdyz jsem uplatil straznyho 100 zatkama tak mi rekl ze muzu vstoupit, ale jak jsem se k nemu priblizil, tak na me zacal utocit (asi protoze mam u gangeru spatnou karmu a on me poznal nebo nevim)
Imho ma ve scriptu asi napsano , ze jde uplatit. Ale pote co vezme uplatek , do tebe zacne sit, protoze je strazny a ti maji v popisu prace chytat spiony :).
Jde zabit a nikdo z ostatnich powderu nerekne ani n. Kdyz pak vlezes dovnitr oznami ti jiny, ze jasne, jsi nepritel ale pokud se nebudes priblizovat k nasim taborum a nechas je napokoji, nechame na pokoji tebe.
jo presne tohle se mi stalo, kdyz jsem se kolem nej proplizil tichoslapkem, sam nevim jestli to je bug nebo ne, protoze predtim kdyz jsem otevrel branu se se mnou na dalku bavil, kdyz jsem se ale priblizil (na vzdalenost cca jeden metr a to i otocenej zady), tak zavolal neco jako HEJ TY a zacal do me okamzite sit....
zajimalo by me, jestli by me pustil i kdybych mel hokejovou masku nebo tak... mam tedka helmu z motorky a s tou me teda nepustil
asi to je tim, ze mam u nich spatnou reputaci nebo nevim....
kdyz uz jsem se ale proplizil dovnitr, tak na me nikdo neutocil, pokud jsem ovsem neprisel na velitelstvi, tam na me taky zacali sit okamzite....
a kdyz jsem zkousel s tichoslapkem kolem prvniho straznyho jit dovnitr a tam se normalne s ostatnima bavil a pak sel zpet, tak na me opet zautocil i kdyz stal zady ke dverim....
nevim jak to oblafnout a jestli to dela jenom me... chvilku tu jejich zakladnu necham napokoji, zkusim nekde jinde u nich napravit reputaci a jestli to nepujde, tak to tam proste vystrilim...