Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 7:34 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: powder gangers
PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 7:02 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

me by zajimalo jesi necemu vadi, kdyz vystrilim vesnici

zkousel jsem se tam dostat v prevleku, kdyz jsem uplatil straznyho 100 zatkama tak mi rekl ze muzu vstoupit, ale jak jsem se k nemu priblizil, tak na me zacal utocit (asi protoze mam u gangeru spatnou karmu a on me poznal nebo nevim)

takze se je chystam proste vystrilet...

u gangeru je ale asi taky spolecnik, pac kdyz jsem zkusebne vystrilel ten vchod, tak se mi tam objevilo nejaky jmeno a "byl zabit"

tak nevim... jde se tam dostat i se spatnou karmou u nich a nebo ji nekde mimo ne zvysit? nebo kdyz budu dlouho pryc, zapomenou na spatny skutky vuci jejich gangu?

Předmět příspěvku: Re: powder gangers
PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 7:52 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy píše:
Špatnou karmu vůči PG můžeš napravit třeba vyřešením Vaultu 19, osvobozením
zajatců z Niptonu, věnováním morfía zmrzačenému gangerovi z Niptonu atd.

Nezískáš pak neutrální reputaci, ale jednu ze smíšených - "milosrdný zabiják", "divoké dítě" atd.
Pak bys měl být schopný procházet územím PG bez nutnosti je zabíjet... ohledně questů, nevím. Řekl bych, že je možná budeš moct splnit.

takze vystrileni ty veznice neni uplne dobry reseni? jde mi o to, ze hledam serifa a jednoho tam maj... muzu jit jeste jinam, ale chci tohle reseni :)

PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 8:13 pm 
Kapčo brodice kat. B

_John_ píše:
Justy píše:

Nezískáš pak neutrální reputaci, ale jednu ze smíšených - "milosrdný zabiják", "divoké dítě" atd.
Pak bys měl být schopný procházet územím PG bez nutnosti je zabíjet... ohledně questů, nevím. Řekl bych, že je možná budeš moct splnit.

takze vystrileni ty veznice neni uplne dobry reseni? jde mi o to, ze hledam serifa a jednoho tam maj... muzu jit jeste jinam, ale chci tohle reseni :)

vem si na sebe jejich hadry a dovnitř tě pustí

PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 8:16 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Smejki píše:
_John_ píše:
Justy píše:

vem si na sebe jejich hadry a dovnitř tě pustí

nepusti, straznej u vstupu si sice vezme 100 vicek za vstup a nestrili po me, jakmile jdu ale k nemu bliz, tak na me zacne utocit... nevim proc

PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 8:22 pm 
Kapčo brodice kat. B

_John_ píše:
nepusti, straznej u vstupu si sice vezme 100 vicek za vstup a nestrili po me, jakmile jdu ale k nemu bliz, tak na me zacne utocit... nevim proc

možná... je to hajzl? nevím, já ho ukecával speechem

kouknu na něj v gecku, jak se ten zmetek jmenuje?

PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 10:53 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy píše:
Hadry nejsou samospasitelné. Zkus vylepšit reputaci. Kolik jejich chlapů jsi sundal?

docela dost... jsem delal ruzny experimenty a povedlo se mi kolem nej proplizit s tichoslapkem dovnitr, kde na me uz nikdo neutocil, kazdopadne ten parchant vevnitr chtel zajistit bezuhonnost, tak jsem to loadnul a vyresil druhym zpusobem na NCR zakladne :)

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 12:31 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Teď jsem to zkoušel. Zabil jsem Cobba a jeho bandu + jednoho z těch volně se pohybujících(nenáviděný). Oblekl jsem si jejich brnění a šel tam, uplatil strážce, normálně prošel dovnitř a dělal pro ně mise. Pohoda.

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 4:19 am 
Zelenáč
Zelenáč

_John_ píše:
zkousel jsem se tam dostat v prevleku, kdyz jsem uplatil straznyho 100 zatkama tak mi rekl ze muzu vstoupit, ale jak jsem se k nemu priblizil, tak na me zacal utocit (asi protoze mam u gangeru spatnou karmu a on me poznal nebo nevim)

Imho ma ve scriptu asi napsano , ze jde uplatit. Ale pote co vezme uplatek , do tebe zacne sit, protoze je strazny a ti maji v popisu prace chytat spiony :).

Jde zabit a nikdo z ostatnich powderu nerekne ani n. Kdyz pak vlezes dovnitr oznami ti jiny, ze jasne, jsi nepritel ale pokud se nebudes priblizovat k nasim taborum a nechas je napokoji, nechame na pokoji tebe.

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 10:05 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Gandi1 píše:
_John_ píše:

Imho ma ve scriptu asi napsano , ze jde uplatit. Ale pote co vezme uplatek , do tebe zacne sit, protoze je strazny a ti maji v popisu prace chytat spiony :).

Jde zabit a nikdo z ostatnich powderu nerekne ani n. Kdyz pak vlezes dovnitr oznami ti jiny, ze jasne, jsi nepritel ale pokud se nebudes priblizovat k nasim taborum a nechas je napokoji, nechame na pokoji tebe.

jo presne tohle se mi stalo, kdyz jsem se kolem nej proplizil tichoslapkem, sam nevim jestli to je bug nebo ne, protoze predtim kdyz jsem otevrel branu se se mnou na dalku bavil, kdyz jsem se ale priblizil (na vzdalenost cca jeden metr a to i otocenej zady), tak zavolal neco jako HEJ TY a zacal do me okamzite sit....

zajimalo by me, jestli by me pustil i kdybych mel hokejovou masku nebo tak... mam tedka helmu z motorky a s tou me teda nepustil

asi to je tim, ze mam u nich spatnou reputaci nebo nevim....

kdyz uz jsem se ale proplizil dovnitr, tak na me nikdo neutocil, pokud jsem ovsem neprisel na velitelstvi, tam na me taky zacali sit okamzite....

a kdyz jsem zkousel s tichoslapkem kolem prvniho straznyho jit dovnitr a tam se normalne s ostatnima bavil a pak sel zpet, tak na me opet zautocil i kdyz stal zady ke dverim....

nevim jak to oblafnout a jestli to dela jenom me... chvilku tu jejich zakladnu necham napokoji, zkusim nekde jinde u nich napravit reputaci a jestli to nepujde, tak to tam proste vystrilim...

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 9:10 am 
Ozářený
Ozářený

Je pravda, že by mě zajímalo, jestli má vliv na maskování i pokrývka hlavy. Ale nemyslím si. Zamaskoval jsem se jako NCR Trooper a jejich obliba ke mně povyrostla.

PříspěvekNapsal: čtv říj 28, 2010 12:46 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

kolko questov vlastne dostanem od sefa prasnych v tej byvalej vaznici? Ak je to viac ako jeden, bola by skoda ich nejakym sposobom nezobrat

PříspěvekNapsal: čtv říj 28, 2010 12:54 am 
Kapčo brodice kat. B

minimálně 3... při třetím mi to už kolidovalo s mými záměry, tak jsem je vyhladil (za pomoci NCR)

PříspěvekNapsal: čtv říj 28, 2010 8:07 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jo myslím, že zrovna 3 questy a u mě taky třetí už trošku nezapadal do záměrů.

| SPOILER
1) Chavez a jeho banda u toho vagonu dělali špatné věci. Naštěstí sem je ukecal ať odejdou.
2) Trošku podivnej obchodník (lovec odměn), opět sem ho ukecal.
3) Tady kámen úrazu, chce po mě zjistit zda NCR nechce udělat útok na tu věznici. Já se, ale pro jeho neštěstí ::fuck , postavil na stranu NCR a šel to tam vystřílet.

PříspěvekNapsal: čtv črc 07, 2011 9:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Kde mám možnost přijmout úkol o převzetí věznice ? Ještě sem to nikde neviděl ?

PříspěvekNapsal: pát črc 08, 2011 5:42 am 
Kapčo brodice kat. B

myslím že v Primmu, ale musíš nejdřív dělat pro Prašňáky

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další