Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 12:01 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 9:51 am 
Zelenáč
Zelenáč

Thror píše:
Na Fallout wiki je vypísaných asi 78641456 miest, kde sa Ed-E môže zaseknúť, a asi 51485631 miest, kde na Ed-E začnú všetci len tak randomne strieľať aby ho zabili. Je to holt robot rebel, hlavou proti pravidlám.

JJ. :-o UŽ JSEM TO POŘEŠIL LOADEM.. stejně ale bych rád tu jeho BOJOVOU ::lol melodii rád nějak stáhnul na mobil :-D

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:08 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak jsem po celkem hektickém boji zabil Caesara ( narval jsem do sebe tolik druhů drog, že už to by mě mělo správně zabít ::lol ), ale kromě několika random NPC narážek jsem nenarazil na nikoho, s kým by o tom šlo pokecat, případně dostat nějakou tu odměnu.
Je vůbec někdo takový ? A odrazí se zabití Caesara nějak na outru ? ::scratch

" I do whatever the voices in my head tell me. "

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 11:34 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Zdravím Valuťáky mám pár otázek....

Takže hraji prvně vůbec nový F. Starý jsem hrál hodně krát, ale na nový jsem neměl odvahu..( nevím asi jsme staromódní) . Nakonec jsem se rozhodl zkusit alespoň New Vegas aby se neřeklo a trošinku si nejsem jit v kramflecích.

1) Nadzemka v Moccaran jde zachránit ? A prodává tam vůbec někdo něco ?

2) Kdo nebo kde v přehradě kriste zadává úkoly (kde tu osobu najdu) ? To bludiště je horší pomalu než bájní kanalizace ve Ston keepu

3)Trošku si nejsem jistý hrou Caravany...o co tam přesně jde ?

4) V Táboru Golf je je úkol s bažantama. Máte je dát do kupy...Bohužel nastali dvě věci a) Střelecky jsem je naučil vše co jsem mohl ale granáty nemaje jsem pokračoval dál a donutil je všechny mezi sebou si pokecat.. a ejhle...po naučení střelby a aby si pokecali se úkol uzavřel :( Bug? A je to jediný úkol co tam je?

5) Vadí něčemu to že ten kus šrotu co mě vyhrabal na začátku s ksichtem Cowboje jsem našel ležet z neznámého mě důvodu mrtvého na silnici ? Pokud ano tak jsme ho zkusil oživit přes konzolu (zapl jsem konzoly a na něj najeto jsem napsal Resurrect a ono nic jen chyba scriptu tak nevím).

| SPOILER
6) Jak moc jsem to podělal když jsem převedl elektřínu v Heliosu ne do New Vegas ale do těch dvou měst jiných ?
7) Ve valutu 34 ( to byl horror vážení) je morální dilema buď osvobodit ty zamklé nebo je nechat zhebnout..u mě zvítězily farmy takže jsem je nechal zhebnout má to na něco vliv ?
8) Táhnu sebou robota tvarem připomínající letající sputník je lepší ho dotáhnout k Bratrstvu nebo k těm fanatikům ? ( nemohu se rozhodnout :( )

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 5:05 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

ad 6) v podstatě nijak - jedno z možných řešení
ad 8) fanatici modifikují zbraně, bratrstvo pancíř, možná jde obojí, ale nezkoušel jsem protože:

TEN HAJZL edie mi sežral všechny unikátní zbraně které jsem k němu ukládal - přesněji když se odevzdá na úpravu, kompletně se mu vymaže inventář, takže přes 200 saraprasila v tahu, plno unikátních zbraní a většina zásob.

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 5:24 pm 
Vemeno
Vemeno

moonfear píše:
ad 6) v podstatě nijak - jedno z možných řešení
ad 8) fanatici modifikují zbraně, bratrstvo pancíř, možná jde obojí, ale nezkoušel jsem protože:

TEN HAJZL edie mi sežral všechny unikátní zbraně které jsem k němu ukládal - přesněji když se odevzdá na úpravu, kompletně se mu vymaže inventář, takže přes 200 saraprasila v tahu, plno unikátních zbraní a většina zásob.

Presne to isté spravil aj mne, komplet mi všetko zobral a bolo, našťastie často chodím domov a odkladám všetko pekne do skrinky ::love2

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 5:51 pm 
Zelenáč
Zelenáč

When you give ED-E to the Followers, or to the Brotherhood of Steel in the quest, ED-E My Love, it will erase everything in his inventory. So be sure to remove anything in his posession. When ED-E is returned it is essentially a differnt robot, you can access the original ED-E's inventory directly with the console. Open the console, type prid 001732d1, hit enter, type openteammatecontainer 1, hit enter. Take what you want out of old ED-E's inventory.

odtud
Kód:
http://fallout.wikia.com/wiki/EDE

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 7:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Duncan píše:
sedte v te vezi dole a po vyslechnuti zpravy utikejte rovnou zneskodnit bombu - on se zabije sam

To není dobrý nápad, pokud nemáš dostatečnou hodnotu skillu Výbušniny. Pak bez kódu z jeho mrtvoly bombu nezneškodníš.

mel jsem vybusniny cca na 55 a v pohode - sice uz si nepamatuji kolik to chtelo a jestli tam nebyla i moznost vedy - tu mam na 100

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 7:58 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Zdravim,
cetl jsem skvelou recenzi od Smejkiho (http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... iew_smejki) a dost me prekvapilo, jak se da poladit INI soubor (viz linky na obrazky v jeho recenzi) . Muzete sem napsat, co a jak zmenit? Nechtel jsem zakladat nove vlakno, at zas nedostanu servane :-)
PS: Prohledal jsem cele FNV forum a nic jsem nenasel, ani strejda google nevi :-)

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:08 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Moc díky alespoň za něco..nevěděl by něko ještě odpovědi na ty další dotazy ? :-) Síím. ::help

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:11 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mirror001 píše:
Zdravim,
cetl jsem skvelou recenzi od Smejkiho (http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... iew_smejki) a dost me prekvapilo, jak se da poladit INI soubor (viz linky na obrazky v jeho recenzi) . Muzete sem napsat, co a jak zmenit? Nechtel jsem zakladat nove vlakno, at zas nedostanu servane :-)
PS: Prohledal jsem cele FNV forum a nic jsem nenasel, ani strejda google nevi :-)

ale taky napsal že to dost bude padat.. já to radši nezkoušel :-)

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:15 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Zimbo: za zkousku nic nedas:-)

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:20 pm 
Kapčo brodice kat. B

Mirror001 píše:

zrovna v případě těch screenů je rozdíl v jediném nastavení - změna hodnoty GridsToLoad...

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:40 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Smejki píše:
Mirror001 píše:

zrovna v případě těch screenů je rozdíl v jediném nastavení - změna hodnoty GridsToLoad...

Aha, dekuju - defaultne je nastavena na 5 - takze ji treba zdvojnasobit?

EDIT: Tak zkousel jsem zmenit na 11 a zadna zmena - kdyz znova otevru ten soubor (po stpusteni hry), tak tam vidim defaultni hodnotu 5. :-(

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 9:55 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Mirror001: Upravuj soubor FalloutPrefs.ini, ne Fallout.ini.

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:00 pm 
Kapčo brodice kat. B

Mirror001 píše:
Smejki píše:
Mirror001 píše:

Aha, dekuju - defaultne je nastavena na 5 - takze ji treba zdvojnasobit?

EDIT: Tak zkousel jsem zmenit na 11 a zadna zmena - kdyz znova otevru ten soubor (po stpusteni hry), tak tam vidim defaultni hodnotu 5. :-(

tak dej jenom pro čtení.. asi si to chlapci začali chránit

já tam měl nastaveno 15

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 115  Další