Zdravím Valuťáky mám pár otázek....
Takže hraji prvně vůbec nový F. Starý jsem hrál hodně krát, ale na nový jsem neměl odvahu..( nevím asi jsme staromódní) . Nakonec jsem se rozhodl zkusit alespoň New Vegas aby se neřeklo a trošinku si nejsem jit v kramflecích.
1) Nadzemka v Moccaran jde zachránit ? A prodává tam vůbec někdo něco ?
2) Kdo nebo kde v přehradě kriste zadává úkoly (kde tu osobu najdu) ? To bludiště je horší pomalu než bájní kanalizace ve Ston keepu
3)Trošku si nejsem jistý hrou Caravany...o co tam přesně jde ?
4) V Táboru Golf je je úkol s bažantama. Máte je dát do kupy...Bohužel nastali dvě věci a) Střelecky jsem je naučil vše co jsem mohl ale granáty nemaje jsem pokračoval dál a donutil je všechny mezi sebou si pokecat.. a ejhle...po naučení střelby a aby si pokecali se úkol uzavřel :( Bug? A je to jediný úkol co tam je?
5) Vadí něčemu to že ten kus šrotu co mě vyhrabal na začátku s ksichtem Cowboje jsem našel ležet z neznámého mě důvodu mrtvého na silnici ? Pokud ano tak jsme ho zkusil oživit přes konzolu (zapl jsem konzoly a na něj najeto jsem napsal Resurrect a ono nic jen chyba scriptu tak nevím).
- | SPOILER
- 6) Jak moc jsem to podělal když jsem převedl elektřínu v Heliosu ne do New Vegas ale do těch dvou měst jiných ?
7) Ve valutu 34 ( to byl horror vážení) je morální dilema buď osvobodit ty zamklé nebo je nechat zhebnout..u mě zvítězily farmy takže jsem je nechal zhebnout má to na něco vliv ?
8) Táhnu sebou robota tvarem připomínající letající sputník je lepší ho dotáhnout k Bratrstvu nebo k těm fanatikům ? ( nemohu se rozhodnout :( )