Ja z toho Falloutu nemôžem. Na prvé dohratie som fakt prešvihol extrémne veľa questov. Teraz to hrám druhýkrát, a questov mám ako nadrbaných o_O Objavil som toľko lokácií, že celú mapu mám posypanú bodečkami... a taktiež to na druhýkrát skúšam prejsť za Légiu. Je ináč sranda, ako veľmi sa dá hra hrať "na dve strany"... mám veľmi dobrú reputáciu u NCR, aj u Légií. Dosť ma prekvapilo osobné stretnutie s Caesarom, je to fakt skvelý týpek. Všetko čo hovorí, dáva hlavu a pätu, a popravde v niektorých veciach je mi oveľa sympatickejší než NCR. Jediné čo mi vadí je postoj k ženám, keby nebol taký, aký je, tak Légia je u mňa jednoznačný favorit. Páči sa mi, ako má Caesar svoje územie pod kontrolou... karavany v ňom môžu cestovať v kľude a bez strachu, proste super. Narozdiel od toho napr. taká Mojave... všade samý gang.
Searchlight je miesto, nad ktorým som sa musel fakt zamyslieť. Légia do mesta priviezla dve autá plné rádioaktívneho odpadu, a otvorila kanistre. Dosť... extrémne opatrenie, ale zaujímalo by ma... keby mali rovnakú príležitosť ľudia od NCR, neurobili by to isté? Keď počúvam príbehy o masakre v Bitter Springs, tak moje sympatie voči NCR slabnú. Myslím, že keby NCR mohla tábor légie zamoriť rádioaktivitou, tak by neváhali ani chvíľu. Ale to by NCR nikdy nemohli, pretože légiu nedokážu infiltrovať. NCR má strašne zastaralý spôsob boja, snáď jediné na čo spoliehajú sú elitní rangeri a power armor trooperi, ktorí sú akože fakt drsňáci, ale je to zastaralý spôsob vedenia vojny. Na druhú stranu Cézar úspešne infiltruje (špión v campe McCarran je úplná pecka), a používa partizánsky spôsob boja... všetci si myslia, že légia je zatiaľ za riekou, ale zničoho nič začínajú miznúť rangerské outposty, prerušovať sa dodávky zásob...
Ináč hrám stále za tu melee postavu čo bojuje s fistou, a už je to fakt extrémne easy. Najviac šibnutá zbraň v hre je Pushy, unikátna rukavica na boj zblízka. To je tak mocná zbraň, že ma to s ňou už prestalo baviť, a prestal som ju používať. Fakt, Deathclaw na dve rany na leveli 16, to je joke. (na druhú stranu treba uznať, že som si dosť efektívne naplánoval perky, a proste mám milión percentuálnych modifikátorov na damage proti skoro každému typu protivníka) Začal som namiesto Pushy používať obyčajné spajkované boxery, a s nimi to je už lepšie. Na zabitie deathclawa treba 6 VATS rán, ale vtedy dostávam zbytočne veľký damage... oveľa lepšie je pribehnúť k nemu a použiť ten Legion power attack, vtedy ho to trochu hodí dozadu, potom urobiť kryt a nasledovať Scribe Counterom, a buď opakovať Scribe Countery až kým deathclaw neumrie, alebo ho môžem zvaliť na zem a udupať na zemi. Keď bojujem s dvoma, tak na jedného deathclawa použíjem Scribe Counter a hneď na to Ranger Takedown, aby som ho zvalil, a kým jeden leží, zabijem druhého. V boji samozrejme používam Med-X + Whiskey (zvyšuje mi DT, vďaka perku od Cass).
|