Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 21, 2025 8:19 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 3:42 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Pro ty co chtěj získat NCR ranger combat armor je tu i jiná cesta než zabití a to
| SPOILER
během Kimballovy návštěvy přehrady to jeden Ranger schytá od snipera, vběhněte rychle na podium , oberte ho a co nejrychleji z5 z podia.... dodám že úkol jsem řesil tak že jsem s Vertibirdu sundal bombu

PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 8:19 pm 
Ozářený
Ozářený

Ten quest na získanie 50 sunset sarsparilla zátok je úplne úžasný :D Ten koniec, omfg, aký dejový zvrat D:

PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 9:56 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Thror píše:
Ten quest na získanie 50 sunset sarsparilla zátok je úplne úžasný :D Ten koniec, omfg, aký dejový zvrat D:

Jop jeden z nej questů ... BTW už jste slyšeli "rumors" o Burned man ve FNV (otroci hlavně o tom hovoří) ? :-) Docela jsem zvědavěj s jakýma dlc se Obsidiani vytasej ...

PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 10:36 pm 
Ozářený
Ozářený

Ja z toho Falloutu nemôžem. Na prvé dohratie som fakt prešvihol extrémne veľa questov. Teraz to hrám druhýkrát, a questov mám ako nadrbaných o_O Objavil som toľko lokácií, že celú mapu mám posypanú bodečkami... a taktiež to na druhýkrát skúšam prejsť za Légiu. Je ináč sranda, ako veľmi sa dá hra hrať "na dve strany"... mám veľmi dobrú reputáciu u NCR, aj u Légií. Dosť ma prekvapilo osobné stretnutie s Caesarom, je to fakt skvelý týpek. Všetko čo hovorí, dáva hlavu a pätu, a popravde v niektorých veciach je mi oveľa sympatickejší než NCR. Jediné čo mi vadí je postoj k ženám, keby nebol taký, aký je, tak Légia je u mňa jednoznačný favorit. Páči sa mi, ako má Caesar svoje územie pod kontrolou... karavany v ňom môžu cestovať v kľude a bez strachu, proste super. Narozdiel od toho napr. taká Mojave... všade samý gang.

Searchlight je miesto, nad ktorým som sa musel fakt zamyslieť. Légia do mesta priviezla dve autá plné rádioaktívneho odpadu, a otvorila kanistre. Dosť... extrémne opatrenie, ale zaujímalo by ma... keby mali rovnakú príležitosť ľudia od NCR, neurobili by to isté? Keď počúvam príbehy o masakre v Bitter Springs, tak moje sympatie voči NCR slabnú. Myslím, že keby NCR mohla tábor légie zamoriť rádioaktivitou, tak by neváhali ani chvíľu. Ale to by NCR nikdy nemohli, pretože légiu nedokážu infiltrovať. NCR má strašne zastaralý spôsob boja, snáď jediné na čo spoliehajú sú elitní rangeri a power armor trooperi, ktorí sú akože fakt drsňáci, ale je to zastaralý spôsob vedenia vojny. Na druhú stranu Cézar úspešne infiltruje (špión v campe McCarran je úplná pecka), a používa partizánsky spôsob boja... všetci si myslia, že légia je zatiaľ za riekou, ale zničoho nič začínajú miznúť rangerské outposty, prerušovať sa dodávky zásob...

Ináč hrám stále za tu melee postavu čo bojuje s fistou, a už je to fakt extrémne easy. Najviac šibnutá zbraň v hre je Pushy, unikátna rukavica na boj zblízka. To je tak mocná zbraň, že ma to s ňou už prestalo baviť, a prestal som ju používať. Fakt, Deathclaw na dve rany na leveli 16, to je joke. (na druhú stranu treba uznať, že som si dosť efektívne naplánoval perky, a proste mám milión percentuálnych modifikátorov na damage proti skoro každému typu protivníka) Začal som namiesto Pushy používať obyčajné spajkované boxery, a s nimi to je už lepšie. Na zabitie deathclawa treba 6 VATS rán, ale vtedy dostávam zbytočne veľký damage... oveľa lepšie je pribehnúť k nemu a použiť ten Legion power attack, vtedy ho to trochu hodí dozadu, potom urobiť kryt a nasledovať Scribe Counterom, a buď opakovať Scribe Countery až kým deathclaw neumrie, alebo ho môžem zvaliť na zem a udupať na zemi. Keď bojujem s dvoma, tak na jedného deathclawa použíjem Scribe Counter a hneď na to Ranger Takedown, aby som ho zvalil, a kým jeden leží, zabijem druhého. V boji samozrejme používam Med-X + Whiskey (zvyšuje mi DT, vďaka perku od Cass).

PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 10:45 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Wow Za Legii se těším, ale umlátit Párače pěstmi hmm ... Nvm nikdy jsem nehrál F2 s postavou na blízko tam to šlo ? :)

PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 10:47 pm 
Ozářený
Ozářený

Samozrejme, aj Franka Horrigana šlo umlátiť holými rukami, aj som to spravil. Na VŠB na to bol vtedy návod, neviem či tu ešte je.

edit: Áno je.

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 9:56 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Thror píše:
Ja z toho Falloutu nemôžem. ... .

v té hře se dají splnit naprosto všechny úkoly za NCR a v okolí, v podstatě všechno, co je na západ od řeky a co ti někdo zadá, můžeš splnit a klidně si udělat z legie i nepřátelé (jen asi není dobré zabít Lišku). Jen člověk nesmí plnit hlavní úkoly ve Stripu s Bennym a Majitelem. Když to pak budeš mít všechno hotové a budeš se pohybovat někde kolem 35 levelu, můžeš začít plnit ty hlavní úkoly, kde po vyřízení věcí s Bennym a nalezení kecálka ti legie smaže všechny hříchy a pozve tě do tábora (Caesar pak nadhodí dokonce i šprými o tom, že si tě pozval, aby tě zabil, protože mu zabíjíš vojáky a škodíš mu, ale je to jen vtip). Zde můžeš začít hrát za legii, nebo pro ně plnit úkoly a až pak se rozhodnout. V podstatě se to dá udělat tak, že si vytvoříš save, kde se jedním dialogem budeš můct rozhodnout, za koho budeš hrát a pak to již dohraješ za danou frakci. Například Caesar tě pošle zničit roboty, majitel uvnitř bunkru ti řekne, ať je aktualizuješ a když je aktualizuješ, budou spokojeni oba.

Jinak dle rozhovoru s Caesarem si myslím, že je to jen sadistickej magor, nic víc. Navíc je nějakej pošahanej. Kvůli tomu, že jsem jej třikrát vzbudil, když spal, tak mě nechal zabít. Nejzajímavější pak bylo, když jsem přemýšlel jak zachránit Bennyho, abych jej nemusel popravit. Rozhodl jsem se celou místnost napěchovat c4 a ke každému zdejšímu vojákovi dát jednu pod nohy (kupodivu jim to nevadí). Pak jsem to odpálil detonátorem, většina zdejších prétoriánů prostě zmizela (většinou minimálně u jednoho se mi ukázal kritický zásah, jak letí asi 50 metrů nad stan, takže předpokládám, že takto vyletěli asi všichni), včetně Caesara :). Nicméně jsem chtěl vědět, jaké má Caesar zbraně a nechtělo se mi jej hledat po celém táboře, tak jsem se na to pak vykašlal. On bude mít určitě nějakou pěknou ergopěst, stejně jako ostatní tam.

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 10:51 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Má migrény, což je odkaz na prvního Césara, který trpěl ruznýma poruchama... Mám pocit i... no kua teď mi to vypadlo... Je to prostě porucha, kdy třeba člověk se dostane do záchvatu s rychlého sledu obrázku.... A nebo taky to může být odkaz na Hitlera, který ho nikdo nesměl rušit, když spal ... Proto taky prospal začátek vylodění v Normandii a nenasadily se tankovy zálohy :-)

Edit: Epileptik byl César.. už jsem si vzpomněl

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 10:54 am 
Ozářený
Ozářený

Fotosenzitívna epilepsia?

edit: Á už si si spomenul :P

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 11:44 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Cezar muze vypadat jako sadistickej magor, ale v mnoha vecech s nim souhlasim. na jeho uzemi je klid a poradek, karavany jsou v bezpeci. Taky nevypada tak zkorumpovane a zkorumpovatelne jako NCR. Ale kategoricky odmitam jeho otrokarstvi a ppstoj k zenam. Takze jsem casto na vazkach.

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 12:03 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ohledně Caesara a jeho poruchy v hlavě ->
| SPOILER
Tak Caesar má na mozku nádor, který kvůli questů můžete odstranit (buď mít hromadu bodů v léčení, nebo budete muset prohledávat vaulty kvůli chirurgickým robotům). Ten quest je vtipný, protože můžete i Caesara zabít a pak předstírat, že zemřel při operaci. Každopádně pokud operaci provedete správně, tak vás Caesar udělá svým osobním lékařem :P

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 12:28 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj stala se mi takova neprijemnost, tak bych se chtel zeptat jestli se to nekomu taky nepostastilo. Predem se omlouvam, nejsem doma, tak si mozna nevzpomenu na presne nazvy.

Hupsnul jsem na dalsi lvl a co nevidim, muzu si nahodit Perk tykajici se ener. zbrani. Byl popsan ve smyslu: pri roztaveni nepritele ener. zbrani se neco rozsiri, coz zpusobi damage nepratelum okolo a vyvola retezovou reakci. Jelikoz rad v interierech pouzivam plazmovou bouchacku, kterou jsem nasel zamcenou na konci nejake tovarny (tusim ze bylo zapotrebi lockpick 100), rek jsem si, to se muze hodit. Pak jsem obehal par nebojovych questu, uplne na to zapomel, dokud jsem se nevydal do valutu 22. tam jse se nestihal divit :) Ta retezova reakce jsou vybuchy jak blazen, mel jsem neustale neco zlomenyho (pokud jsem nepritele znicil blizkou sebe, coz se mi u tech zmetku schovavajicich se v kytickach stavalo docela casto) a v ty velky jeskyni plny kudlanek si muj Rexik vyzkousel nedobrovolne bezpilotni litani (vrhnul se na houf nejmensich kudlanek presne ve chvili kdy jsem to do nich napalil, ty zareagovali tim, ze vsechny vyvolali tu mou oblibenou retezovou reakci, Rex se ocitl u stropu a letel si to nekam na druhy konec jeskyne) :-?

Tak jsem se chtel zeptat, jestli si dobre vzpominam, zahlidl jsem perk, snizujici damage, ktery zpusobim partakum. pomuze hodne a tykal by se vubec tohodle? Jelikoz ve hre asi neexistuje nejakej hypnotizer, doktor nebo vymavac mozku, ktery by mi perk uplne vymazal :), tak dalsi moznosti co me napadaji jsou: 1) zbavit se rexe a byt s en. zbranema opatrny (neumim byt opatrny ::rock )
2) prestat je pouzivat a to nechci, tuhle nalezenou gun jsem si moc oblibyl ::cool
3) stary save a zahodit x hodin hrani ::zed
Jsem fakt tak blbej a delam neco spatne nebo to zaskocilo jeste nekoho :)

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 1:23 pm 
Kapčo brodice kat. B

jo, tenhle perk jsem si vzal jako úplně poslední a čuměl jsem, co to dělá za bugr. je to úžasné na dálku proti skupinám nepřátel, ale nablízko holt musíš jít do olova

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 1:43 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

ramon.dexter píše:
Cezar muze vypadat jako sadistickej magor, ale v mnoha vecech s nim souhlasim. na jeho uzemi je klid a poradek, karavany jsou v bezpeci. Taky nevypada tak zkorumpovane a zkorumpovatelne jako NCR. Ale kategoricky odmitam jeho otrokarstvi a ppstoj k zenam. Takze jsem casto na vazkach.

tak ono když víš, že když budeš dělat jen něco malého proti vůli Cesara a jsi na jeho území, že tě v lepším případě ukřižují, v horším případě odvedou tvojí rodinu do otroctví, tvoje město odpálí z povrchu zemského a tebe ukřižují, tak ono tě na nějaaké roupy přejde chuť. Ono to není otázka toho, že by byl Cesar charakter, ale otázka toho, že je magor. Vyvolává strach ve všech a tím udržuje pořádek. Pokud se mu někdo jen trochu nelíbí, tak ho klidně upálí za živa bez mrknutí oka :). Karavany nejsou v bezpečí, oni jsou v trvalém nebezpečí, jelikož se může stát, že se Cesarovi nebude něco líbit a pak budou zdobit kříže podél cest. Trošku to připomíná mix Hitlera s komunisty a ještě diktátory z minulosti a historie. NCR jako taková je špatná ve špičkách, ale trochu jiným způsobem. V podstatě reprezentuje běžný kapitalistický demokratický stát současnosti v naší realitě (tedy v neherní realitě). Pokud bereme realitu herní, pak rozhodně jsou alespoň vojáci NCR sympatičtí a člověku je jim mnohdy až líto, když vidí, v čem žijí a uvědomí si, že se to nikdy nezmění a že takto budou žít pořád. Podřízení Cesara jsou ale magoři všichni.

Já Cesara právě probudil proto, protože jsem jej chtěl vyléčit. Použil jsem na něj 3x úsppěšně perk Léčení a po třetím použití mě nechal zabít, jelikož jsem jej probudil. :D

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 4:54 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Taky doufate, ze pristi dil opravdoveho falloutu uz bude kua konecne z druhe strany - z ciny? Nebo minimalne bych se tam rad alespon na chvilku podival, protoze do koncepce by to tak uplne nezapadlo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 73  Další