tak já nevím, mě se do hry kůň osobně taky moc nehodí a když už by tam byl, měl by to být naprostý unikát, lidé by nejlépe vůbec neměli vědět, co to je a měli by se toho tvora bát a mít z něj panickou hrůzu, podobně jako indiáni v jižní americe, když viděli poprvé španělé.
Já osobně bych se nebál jako nějakých originálních věcí a myšlenek, které by jen prohloubili možnost se vžít do toho světa a tak vlastně umožnit víc v něm opravdu žít. Navíc, pokud by to mělo i využití a umožňovalo by to například udělat opravdu HC mód s tvrdšími podmínky. Zrovna třeba ten brahmín mi příjde, že do světa prostě patří, hodí se tam, hráč jej vidí hodněkrát, jak nějaká karavana jej má, logické by tedy bylo buď se moci k nějaké karavaně přidat, ať už jako zákazník, nebo jako ochránce, mít s karavanou třeba smlouvu a díky tomu třeba rychle cestovat po světě, nebo mít prostě karavanu vlastní. Určitě by to bylo lepší, než cestování kliknutím myši na místo a následný okamžitý přesun.
Pokud by tam mělo být i něco dalšího, mělo by to být hlavně unikátní a jedinečné v tom světě, aby to prostě nikdo jiný v tom světě neměl, aby všichni čučeli a nevěděli, co to vlastně přesně je, klidně by to mohlo být opravdu orginální, tedy něco, co ještě v žádném díle nebylo. Ostatně přece nechceme kopii falloutu, ale jeho pokračování.
Fallout3 byl pak sračka především kvůli úkolům, než kvůli věcem jako toto, si myslím.
Teoreticky by si člověk mohl seskládat robotického koně

, základ by byl nějaký skutečný kůň, kterého by pak musel dát nějak dohromady

, získáním potřebných součástek. Ale když si vzpomenu na jízdu na koni v oblivionu, tak asi raději ani ne.