Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 21, 2025 7:21 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 7:49 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

evlo píše:
Vypadalo by to divne, nezmutovanej kun ve falloutu :)

Vypadá to divně nezmutovanej pes či kojot ? :-)

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 8:33 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Jo, ten Fallout je hrozně omezenecký. Divím se, že jsem ho měl kdy vůbec rád. :-?

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 8:49 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Justy píše:
Přesně takovýma úvahama došla Beth k F3. Jděte si hodit mašli.

Na koho to přesně je ? ::scratch

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:10 am 
Ozářený
Ozářený

Smejki píše:
Proč koně ne? nějaký vault mohl klidně mít misi zachránit některá v budoucnu velmi užitečná zvířata, včetně koní

Toto by mohol byť úplne brutálny koncept. Vault a.k.a. Noemova archa. Pridal by som do toho náboženský fanatizmus, zoofíliu, ponorkovú chorobu. Kto by čakal od modu, ktorý pridá do hry možnosť vlastniť koňa psycho Kingovskú atmosféru? :D

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 10:05 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

tak já nevím, mě se do hry kůň osobně taky moc nehodí a když už by tam byl, měl by to být naprostý unikát, lidé by nejlépe vůbec neměli vědět, co to je a měli by se toho tvora bát a mít z něj panickou hrůzu, podobně jako indiáni v jižní americe, když viděli poprvé španělé.

Já osobně bych se nebál jako nějakých originálních věcí a myšlenek, které by jen prohloubili možnost se vžít do toho světa a tak vlastně umožnit víc v něm opravdu žít. Navíc, pokud by to mělo i využití a umožňovalo by to například udělat opravdu HC mód s tvrdšími podmínky. Zrovna třeba ten brahmín mi příjde, že do světa prostě patří, hodí se tam, hráč jej vidí hodněkrát, jak nějaká karavana jej má, logické by tedy bylo buď se moci k nějaké karavaně přidat, ať už jako zákazník, nebo jako ochránce, mít s karavanou třeba smlouvu a díky tomu třeba rychle cestovat po světě, nebo mít prostě karavanu vlastní. Určitě by to bylo lepší, než cestování kliknutím myši na místo a následný okamžitý přesun.

Pokud by tam mělo být i něco dalšího, mělo by to být hlavně unikátní a jedinečné v tom světě, aby to prostě nikdo jiný v tom světě neměl, aby všichni čučeli a nevěděli, co to vlastně přesně je, klidně by to mohlo být opravdu orginální, tedy něco, co ještě v žádném díle nebylo. Ostatně přece nechceme kopii falloutu, ale jeho pokračování.

Fallout3 byl pak sračka především kvůli úkolům, než kvůli věcem jako toto, si myslím.

Teoreticky by si člověk mohl seskládat robotického koně :D, základ by byl nějaký skutečný kůň, kterého by pak musel dát nějak dohromady :D, získáním potřebných součástek. Ale když si vzpomenu na jízdu na koni v oblivionu, tak asi raději ani ne.

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 11:15 am 
Vemeno
Vemeno

To už rovno bicykel :D

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 11:47 am 
Kapčo brodice kat. B

Milhaus píše:
tak já nevím, mě se do hry kůň osobně taky moc nehodí a když už by tam byl, měl by to být naprostý unikát, lidé by nejlépe vůbec neměli vědět, co to je a měli by se toho tvora bát a mít z něj panickou hrůzu, podobně jako indiáni v jižní americe, když viděli poprvé španělé.

souhlasím. bylo by to unikum.

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 11:51 am 
Kapčo brodice kat. B

Milhaus píše:
t
Fallout3 byl pak sračka především kvůli úkolům, než kvůli věcem jako toto, si myslím.

Jde to hloubš. F3 chtěl být v první řadě epičná cool prča, ve všem. V úkolech, v designu, v naraci. Že všechno musí být zmutované, zběsile dynamické a úkoly strááášně moc srandovní, to všechno je jen podmnožinou tohoto problému

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 1:05 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Milhaus píše:

Já osobně bych se nebál jako nějakých originálních věcí a myšlenek, které by jen prohloubili možnost se vžít do toho světa a tak vlastně umožnit víc v něm opravdu žít. Navíc, pokud by to mělo i využití a umožňovalo by to například udělat opravdu HC mód s tvrdšími podmínky. Zrovna třeba ten brahmín mi příjde, že do světa prostě patří, hodí se tam, hráč jej vidí hodněkrát, jak nějaká karavana jej má, logické by tedy bylo buď se moci k nějaké karavaně přidat, ať už jako zákazník, nebo jako ochránce, mít s karavanou třeba smlouvu a díky tomu třeba rychle cestovat po světě, nebo mít prostě karavanu vlastní. Určitě by to bylo lepší, než cestování kliknutím myši na místo a následný okamžitý přesun.

Pokud by tam mělo být i něco dalšího, mělo by to být hlavně unikátní a jedinečné v tom světě, aby to prostě nikdo jiný v tom světě neměl, aby všichni čučeli a nevěděli, co to vlastně přesně je, klidně by to mohlo být opravdu orginální, tedy něco, co ještě v žádném díle nebylo. Ostatně přece nechceme kopii falloutu, ale jeho pokračování.

Teoreticky by si člověk mohl seskládat robotického koně :D, základ by byl nějaký skutečný kůň, kterého by pak musel dát nějak dohromady :D, získáním potřebných součástek. Ale když si vzpomenu na jízdu na koni v oblivionu, tak asi raději ani ne.

Jak kdo hele určitě BOS, Enklava nebudou mít panickou hrůzu z koně ( stejně tak většina učených lidí, ghulové).. Unikát? nvm nvm.. Třeba NCR by určitě z hlediska toho, že teoreticky zná některé dějiny ( vždyť grow pocházelo s Vaultu, kde nějakou výuku měli) koně dokázala ochočit... Co se týče lokálních kmenů jako Arryo, tam už bych ten problém viděl... Pro mne představa NCR rangera na koni je bizarní a extravagantní, a v universu by se mi ta myšlenka líbila... Jako unikát já považuju Highwaymana, pro kterýho si díly hledal všudemožně a určitě se pohybuje po světě líp v sedle než v autě (vzhledem k terénu)... Kontrastů mezi používanými vymoženostmi a myšlením předválečné doby a jednoduchostí postapo světa je tam zpoustu (lokální kmeny - Arryo)... Proč tam tedy nezařadit i koně. Stáda volně žijících koní samozřejmě mohla klidně přežít velkou válku... Mám pocit že v Grand canyon jsou volně žíjící koně ? a tam asi moc bomby nedopadaly :-) ::cool ... Názory se ruzní :-)

Edit: Takže ano koně bych viděl rád ve hře

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 1:19 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Hm, a co takhle Tark ze stalkera - koňský ghúl? Ta potvora se do stalkera nedostala, najde se někdo schopnej kdo by to do NV dostal? Protože myšlenka koně jako dopravního prostředku mi není až tak zcestaná - v oblastech kde se F1,2 a NV odehrávají je kůň i v dnešní době pro mnoho obyvatel vedlejším dopravním prostředkem. Stejně tak jsou tyto oblasti řídce osídlené, takže je poměrně vysoká pravděpodobnost přežití nějaký malý skupinky koní. Ale zároveň bych k týhle myšlence připojil i nějaký mutace a deformace.

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 6:58 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Tark vypadá moc stalkerovsky :-) A co se tyče Stalkera a Falloutu jsou tam fakt velký rozdíly podle mne :-)

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:17 pm 
Ozářený
Ozářený

(Snáď to môžem dať do Obecnej Plkárny. :) )

Smejkííííí. Starcraft 2.
Name: Thror
Friend Code: 376

Aké máš ty?

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:28 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

mne sa kon vidi ako jedina rozumna alternativa organickeho prenasadla na vacsie vzdialenosti :-)

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:53 pm 
Ozářený
Ozářený

::ano Pro toho, koho napadl kůň. Do koncepce hry mi to zapadá. Jen by asi byl problém s napajedlem - ale možnost koupit si koně od nějakého chovatele by přece neměla být problém, ne? Vždyť sena je tam dost.

PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:54 pm 
Ozářený
Ozářený

Predstav si hardcore mód s koňom. Musel by si mu dávať piť.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 73  Další