Amaroun píše:
Carlos píše:
Nechci žádná DLC. Ale to je na jiné povídání.
EDIT: Dobře smejki

Nechci žadnej flame ani trolování jen by mne to zajímalo, proč ne?

Jedná se jen o názor - svého času mi vadily i datadisky, které se v drtivé většině případů ochomýtaly pouze okolo toho, jak podojit úspěšnou značku co nejvíc (komu nepily krev datáče pro Heroes III? - ačkoli ty byly ještě vcelku akceptovatelné). Jen málokterý datadisk byl alespoň trochu dobrý (výjímky, s nimiž jsem měl tu čest, tvoří Throne of Bhaal, Lords of the Darkness, Oposing Force a pár dalších), většinou podprůměrné nesmysle - The Sims se smrští kravin, které klidně mohly být v původní hře.
A DLCčka jsou z mého pohledu ještě o mnoho níž - jednak mi nestojí za to, abych si je kupoval (nebudu!), ale zase z druhé strany se cítím blbě mít pirátská DLC, když mám origo hru (např. Mass Effect 2, Dragon: Age). Proto většinou vyčkávám, až přijde kompletní edice, kterou koupím, do té doby hru hraju pěkně po pirátsku. Je mi totiž hloupé mít hru, kde chybí byť i třeba jen pětina v podstatě nedůležitého obsahu (ME2), k němuž se ale autoři v možných pokračováních mohou obracet formou odkazů apod.
EDIT: A zrovna u Mass Effectu 2 mi vypilo Bioware s EA za zády krev až do sucha!