Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 11:52 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:18 pm 
Ozářený
Ozářený

Milhaus píše:
no kdo vlastní Bethesdu to nevím

Ne, kdo vlastní Bethesdu. V tom, co Smejki citoval je napsáno, že Bethesda založila Zenimax.

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:20 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Carlos píše:
Milhaus píše:
no kdo vlastní Bethesdu to nevím

Ne, kdo vlastní Bethesdu. V tom, co Smejki citoval je napsáno, že Bethesda založila Zenimax.

Tady to máte dokonce česky http://cs.wikipedia.org/wiki/Bethesda_Softworks

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:22 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

jo, po té, co to smejki napsal, to samozřejmě vím :), já to myslel tak, že jsem to nevěděl před tím a že mi o to nešlo - že to nebylo podstatné v ten moment, kdy jsem to psal :). Ono to zde nehraje roli, co se týče vztahu Bethesda a Obsidian :)

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:24 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Carlos píše:
Nechci žádná DLC. Ale to je na jiné povídání.

EDIT: Dobře smejki :D

Nechci žadnej flame ani trolování jen by mne to zajímalo, proč ne? :-)

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:29 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

lepší je něco obsáhlejšího, plnohodnotnějšího, o čem víš, že to bude obsahovat alespoň něco, než rychlovka v podobě DLC, mající jediný cíl - vydělat peníze. Navíc obsah DLC je většinou hodně pofidérní. Ale někdy, když se zadaří, je DLC dobré, problém je v tom, že jen opravdu hodně někdy. A pokud se vývojáři zabývají dlcčkem nic neobsahujícím, nezabývají se ničím hodnotnějším.

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:34 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Milhaus píše:
lepší je něco obsáhlejšího, plnohodnotnějšího, o čem víš, že to bude obsahovat alespoň něco, než rychlovka v podobě DLC, mající jediný cíl - vydělat peníze. Navíc obsah DLC je většinou hodně pofidérní. Ale někdy, když se zadaří, je DLC dobré, problém je v tom, že jen opravdu hodně někdy. A pokud se vývojáři zabývají dlcčkem nic neobsahujícím, nezabývají se ničím hodnotnějším.

No jo je pravda, že většina DLC stojí za kulový a u tak komplexního světa FNV, by to nebylo jednoduchý vytvořit něco kloudného... Ale zrovna Borderlands má prý docela kvalitní dlc ( nemám zkušenost)

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:37 pm 
Kapčo brodice kat. B

Amaroun píše:
Carlos píše:

DLC v případě F3 měla smysl, protože jeho koncept je složený z takových malých DLC. Jednotlivé části jsou striktně uzavřené a fungují samostaně. Přidáním DLC se tedy nic nemění. Koncept FNV umožňuje dvě cesty:
a) DLC bude stejně samonosný plugin, který bude fungovat nezávisle na světě FNV - pak by musel být kurva velký aby mě začal nějak víc zajímat
b) Půjde o části celkového konceptu, které byly vystřiženy z finální hry (ať už jen na papíře nebo během produkce). Pak se cítím být ochuzený při první koupi a nemám důvod věnovat takovým produktům pozornost, tím méně peníze

a jako bonus může být
c) disbalantivní píčoviny ve stylu nových überitemů toho typu, co už mají ve hře předplatitelé.

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:45 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Amaroun píše:
No jo je pravda, že většina DLC stojí za kulový a u tak komplexního světa FNV, by to nebylo jednoduchý vytvořit něco kloudného... Ale zrovna Borderlands má prý docela kvalitní dlc ( nemám zkušenost)

to já myslím, že ono by to teoreticky šlo jako do FNV něco vymyslet, ostatně západní část mapy je prázdná. Klidně by se tam mohlo odehrávat něco úplně samostatného, spešl lokace s malými či většími vedlejšími úkoly, které přímo nepatří do příběhu hry, ale které by prostě jen přidali něco na víc. Jde ale o to, že by to dalo dost práce, aby to mělo smysl, muselo by to být větší, něco obsahující a to už je lepší datadisk. DLCčka mají většinou prostě cíl přidat jen co nejméně a vydělat co nejvíce, aby s tím prostě bylo pokud možno méně práce, více chechtáků. Ale není to tak prostě vždycky, jsou i DLC, která se opravdu povedla a podobně, je jich ale málo, jelikož půovdní smysl DLC se krapek zvrhl a distributoři nyní již DLCčka zneužívají prostě na rýžování peněz.

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 2:54 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

vydán opravný patch

zdá se, že společníci už opravdu budou společníky a že hra nebude tolik padat :).

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 3:07 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Milhaus píše:
Amaroun píše:

to já myslím, že ono by to teoreticky šlo jako do FNV něco vymyslet, ostatně západní část mapy je prázdná. Klidně by se tam mohlo odehrávat něco úplně samostatného, spešl lokace s malými či většími vedlejšími úkoly, které přímo nepatří do příběhu hry, ale které by prostě jen přidali něco na víc. Jde ale o to, že by to dalo dost práce, aby to mělo smysl, muselo by to být větší, něco obsahující a to už je lepší datadisk. DLCčka mají většinou prostě cíl přidat jen co nejméně a vydělat co nejvíce, aby s tím prostě bylo pokud možno méně práce, více chechtáků. Ale není to tak prostě vždycky, jsou i DLC, která se opravdu povedla a podobně, je jich ale málo, jelikož půovdní smysl DLC se krapek zvrhl a distributoři nyní již DLCčka zneužívají prostě na rýžování peněz.

jj, místa je tam na to dost Fakt hustej obrázek!

Milhaus píše:
[url=<a class="linkification-ext" href="http://www.eurogamer.cz/articles/k-fallout-new-vegas-vysel-velky-patch" title="Linkification: http://www.eurogamer.cz/articles/k-fall ... elky-patch">http://www.eurogamer.cz/articles/k-fallout-new-vegas-vysel-velky-patch</a>]vydán opravný patch[/url]

zdá se, že společníci už opravdu budou společníky a že hra nebude tolik padat :).
ses probral ze sna? http://madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=1111

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 4:27 pm 
Ozářený
Ozářený

Amaroun píše:
Carlos píše:

Jedná se jen o názor - svého času mi vadily i datadisky, které se v drtivé většině případů ochomýtaly pouze okolo toho, jak podojit úspěšnou značku co nejvíc (komu nepily krev datáče pro Heroes III? - ačkoli ty byly ještě vcelku akceptovatelné). Jen málokterý datadisk byl alespoň trochu dobrý (výjímky, s nimiž jsem měl tu čest, tvoří Throne of Bhaal, Lords of the Darkness, Oposing Force a pár dalších), většinou podprůměrné nesmysle - The Sims se smrští kravin, které klidně mohly být v původní hře.

A DLCčka jsou z mého pohledu ještě o mnoho níž - jednak mi nestojí za to, abych si je kupoval (nebudu!), ale zase z druhé strany se cítím blbě mít pirátská DLC, když mám origo hru (např. Mass Effect 2, Dragon: Age). Proto většinou vyčkávám, až přijde kompletní edice, kterou koupím, do té doby hru hraju pěkně po pirátsku. Je mi totiž hloupé mít hru, kde chybí byť i třeba jen pětina v podstatě nedůležitého obsahu (ME2), k němuž se ale autoři v možných pokračováních mohou obracet formou odkazů apod.

EDIT: A zrovna u Mass Effectu 2 mi vypilo Bioware s EA za zády krev až do sucha!

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 5:31 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

No Obsidian zatim žádný DLCčka neměl ( nebo si to nepomatuju ) a datadisky k NWN 2 nebyli zlý, tak se nechme překvapit ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 6:44 pm 
Ozářený
Ozářený

Ani tak nejsou DLC důvod k jásotu.

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 10:54 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Možná uvidíme kolem FNV zde padalo taky spoustu skeptických vyroků :-) Docela i Obsidianu věřim... Hawk k tomuhle tématu z mé strany :-D !

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 11:51 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Hmm, právě sem přežil peklo Vaultu 11 ::bez_chlupu
| SPOILER
Fakt hustej obrázek!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 73  Další