Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 3:32 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 3:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

thebastard píše:
Buton ::rofl ::rofl ::rofl ::rofl ::rofl
Akú máš grafickú?

Grafika Invi. 8800 GTX. stalo se to tak že mi ho ubezdušily a jak padal, tak se mu začal vytahovat krk . Následoval klik na print screen.

PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 6:54 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Milhaus píše:
1. hráč, k......e úplně zbytečně.

"2. Pokud po mě Cezar chce zabít Majitele a pokud totéž po mě che plukovnice, pak není důvod, proč by jim mělo vadit, že jsem jej zabil a oznámil to všem." - To že to chtěj oba ještě neznamená, že je v cajku když to vyslepičíš oboum... V takovém případě by měla klesnout reputace na obou dvou stranách, protože hraješ dvojí hru... Samozřejmě předpokládejme, že jim to neoznamuješ jen tak nebo kvůli zkušenostem, ale kvůli určité náklonosti k jedné či druhé straně.... Pak určitě musí vyvstanout druhé straně otázka: Proč to říkal nepříteli? Kdybych tohle věděl v roli např. Césara určitě bych mu už tak slepě nevěřil a byl bych podezřívavý co má za kšefty z druhou stranou.
Mezi NCR a Legií je totalní válka, která rozděluje lidi.
"Cézar naopak si z toho ještě dělá srandu." - Jenom César může hrát velkou hru ::cool (ztrátu Nelsonu bych taky nepovažoval za moc duležitou, ale třeba by nám k tomu něco řekl Justy ::lol ) ... Nvm já to hodlám dohrat teď za Legii, takže možná budu mít potom na to jiný pohled ::cool .

PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 11:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

New Vegas tu vyvolává celkem brutální diskuze... myslím že v žádné jiné hře nevyvztalo takové dilema ke komu se přidat jako ve FNV (muj názor), - občas přemýšlím fakt dlouho nad důsledky než v dialogu zvolím to nebo ono, už jen podle toho bych tuhle hru hodnotil velice kladně... máme prostě brutální možnost výběru...a hned další věc co udělám bude až to dohraju, že skusím zabít úplně každýho... tím myslím každýho koho potkám (možná bude zapotřebí cheatů), hodně mě zajímá jak si s tím hra poradí a jaký to bude mít vliv na questy, a na hlavní questovou linku - např. když zabiju ceasara, househo a ostatní "zadavatele questů"... jestli mi to nenapíše např. : právě jsi to celé posral... hraj od znova ::lol , jestli někdo zkusil tak napište... a ještě dotaz, nevíte jestli se dá někde sehnat ten kabát a helma od týpka na obrázku v menu hry...

PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 11:55 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

PredatorCZ píše:
New Vegas t..... a ještě dotaz, nevíte jestli se dá někde sehnat ten kabát a helma od týpka na obrázku v menu hry...

S mnoha morálnímy dilemy je na tom hra skvěle.. Ovšem Zaklínač byl okolo těžkých rozhodnutí u mne na tom líp

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 12:30 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ještě srovnání s FO3.... zde bylo snad jen jedno takové rozhodnutí úplně na konci když jsme mohli dát virus do vody nebo ji vyčistit... a naprosto bez důsledků... :ne:

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 3:41 am 
Ozářený
Ozářený

PredatorCZ píše:
Ještě srovnání s FO3.... zde bylo snad jen jedno takové rozhodnutí úplně na konci když jsme mohli dát virus do vody nebo ji vyčistit... a naprosto bez důsledků... :ne:

No to bylo těžké morální rozhodnutí... ::roll
Buď jsi byl ten "zlý" a otrávil jsi celou pustinu nebo jsi byl ten "hodný" a nechal jsi čistit vodu pro celou pustinu...
Po dohrání FNV se mi všechny rozcestníky z F3 jeví zcela černobíle... :-?

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 3:51 am 
Ozářený
Ozářený

Tak shrnu svoje dohrání i já. ::cool
Před pár minutami mi tu doznělo outro a furt to ve mně zanechává silný dojem. Jestli bylo tohle nebo tamto správná volba a jestli to či ono šlo udělat líp. Každopádně si myslím, že z celé hry nelze vylízt s absolutně čistým štítem, aneb všichni hodní jsou spokojení...
Hru jsem dohrál za RNK a musím uznat, že je to skvěle napsaná strana. Na jednu stranu jsou všeobecně prospěšní a na druhou stranu jsou to pěkně bezcitní bastardi. Jo a neuměj si ani zajistit obranu prezidenta, takže jsem strávil cca hodinu čistého času tím, že jsem jak schlíplý typení lítal po celý přehradě a hledal sebemenší důkazy (pak už mi došlo, že to co jsem našel v prvních 5-ti minutách -počítač, krev, vysílačka- asi bude všechno), a když jsem na tom tedy resignoval, tak jsem zjistil, že to tak složitý nebylo a vyřešilo se to dvěma výstřely a ani jsem se nemusel hnout od kapitána(?)... A další zvláštností bylo, že jak tu všichni píšou, že mají lvl 30 a ještě ani nejsou na stripu, tak já dostal 30lvl přesně po začátku útoku na přehradu, takže jsem asi postupoval přesně jako ten typ hráče, pro jaký to bylo psaný :D :D
No, myslím že ještě dneska rozjedu novou hru. Už jen váhám mezi variantami House X Legie X "Můj strip"

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 4:51 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Ja som prvú hru dohral za seba a nezávislé NV. Chcel som pôvodne za Housea, ale keď
| SPOILER
Nahodil úlohu zničiť BoS bez možnosti ich ukecať tak som mu radšej odpojil hadičky :D
Ale tak ako tak za NCR a Housea/seba je to IMHO dosť podobné, takže ak chceš dačo nové, skús légiu. A ešte väčšia výzva by bola hrať pre légiu a mať zlú karmu. Aj keď práve s tou zlou karmou som na pochybách... Dobrú získavaš skoro za všetko ( príkladom buď zabitie fiendov, alebo feral ghoulov ) ale zlú okrem kradnutia poskromne ( ak teda bereme možnosť od začiatku vyvražďovať osídlenia rad radom ako nehodnú nás pravých Fallouterov ).

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 6:10 am 
Ozářený
Ozářený

A co úkoly pro Powder Gangers? Při prvním hraní jsem je ignoroval, ale třeba skrz ně by se dalo přijít ke špatné karmě... A pak třeba ještě Velcí Chánové (tam si nejsem jist, protože ve své hře jsem si je -ani nevím proč- spojil s Bennym a proto jsem se oddělával při každé příležitosti) a pak už mě toho krom Legie moc nenapadá...

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 9:38 am 
Zelenáč
Zelenáč

Proc Caesar nepovazuje ztratu Nelsona za tragedii ? Legie totiz pouziva taktiku teroru a ne opernych bodu jako NCR. Jim staci cas od casu zmasakrovat nejaky RNK tabor a zmizet ...
Par obrancu ukrizuji , par odvlecou do otroctvi. Pokud uz nejaky tabor obsadi, tak jen proto ,aby donutili blizky tabor NCR privezt dalsi zalohy. Jim se totiz vyplaci nechat NCR neustale krvacet,
Protoze legie ma oproti NCR neomezene lidske zdroje. Demoralizace NCR narusta a vse rozhodne jedina poradna bitva.

PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 12:49 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

sangwiny píše:
A co úkoly pro Powder Gangers? Při prvním hraní jsem je ignoroval, ale třeba skrz ně by se dalo přijít ke špatné karmě... A pak třeba ještě Velcí Chánové (tam si nejsem jist, protože ve své hře jsem si je -ani nevím proč- spojil s Bennym a proto jsem se oddělával při každé příležitosti) a pak už mě toho krom Legie moc nenapadá...

Ty co mi zadali v nápravnym zařízení špatnou karmu nepřidávali....

Gandi1 píše:
Proc Caesar nepovazuje ztratu Nelsona za tragedii ? Legie totiz pouziva taktiku teroru a ne opernych bodu jako NCR. Jim staci cas od casu zmasakrovat nejaky RNK tabor a zmizet ...
Par obrancu ukrizuji , par odvlecou do otroctvi. Pokud uz nejaky tabor obsadi, tak jen proto ,aby donutili blizky tabor NCR privezt dalsi zalohy. Jim se totiz vyplaci nechat NCR neustale krvacet,
Protoze legie ma oproti NCR neomezene lidske zdroje. Demoralizace NCR narusta a vse rozhodne jedina poradna bitva.

Asi tak ... + je pro ně výhodnější níčit zásobováni Mcarranu a Hoover Dam

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 2:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

PredatorCZ píše:

není pravda, u harolda ses mohl rozhodnout asi z peti moznosti, jak mu pomuzes nebo ne, ale s komplexnosti a nejednoznacnosti dopadu rozhodnuti ve FNV se to vubec neda srovnat a nema cenu to vubec zminovat :)

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 7:57 pm 
Vemeno
Vemeno

Skoda iba, ze ani novy patch tie nahodne a dost caste pady hry neodstranil. A sa mi zdalo, ze sa to este zhorsilo. No nic, treba pockat na dalsie, hadam to po takom desiatom patchi aj doladia a embryo "dorastie" aspon na batola :-?

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 10:59 pm 
Ozářený
Ozářený

mat123 píše:
Skoda iba, ze ani novy patch tie nahodne a dost caste pady hry neodstranil. A sa mi zdalo, ze sa to este zhorsilo. No nic, treba pockat na dalsie, hadam to po takom desiatom patchi aj doladia a embryo "dorastie" aspon na batola :-?

Pff, prvýkrát hráš hru hneď po vydaní? Pre veterána v hrách ktoré vychádzajú v súčasnosti sú pády FNV iba malým bezvýznamným zdržaním. Vo FNV som strávil zatiaľ 120 hodín. Asi 45 minút z toho bolo naviac strávených znovu-zapínaním spadnutej hry. Podľa mňa znesiteľný pomer. A ak ti vadí že ti pády hry rušia progress... nauč sa sejvovať. Nie je to také ťažké.

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 11:47 pm 
Vemeno
Vemeno

Thror píše:
mat123 píše:

Pff, prvýkrát hráš hru hneď po vydaní? Pre veterána v hrách ktoré vychádzajú v súčasnosti sú pády FNV iba malým bezvýznamným zdržaním. Vo FNV som strávil zatiaľ 120 hodín. Asi 45 minút z toho bolo naviac strávených znovu-zapínaním spadnutej hry. Podľa mňa znesiteľný pomer. A ak ti vadí že ti pády hry rušia progress... nauč sa sejvovať. Nie je to také ťažké.

Neboj sa, ja uz hram hry v zivote dlhsie ako je dakedy zdravo. A aj nove kusky, kupene hned po vydani. Ja som iba reagoval na novy patch, o ktorom ako standartne tvrdili, ze je velky a vela veci opravuje, iba skoda, ze tie pady nie. Osobne mam v FNV podla Steamu nahrate 153 hodin a tie pady su tam dost caste. Ono niekedy hra bezi v pohode aj 3-4 hodiny, ale ked ma svoje dni, tak to pada kazdych 15 minut. A to povazujem za dost otravne. A F3 na tom istom engine tak casto nepadal, co je jedine pozitivum tej hry. No, vlastne este jedno F3 ma pre distributora, ze na nom slusne zarobil :-?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 73  Další