Tak shrnu svoje dohrání i já.
Před pár minutami mi tu doznělo outro a furt to ve mně zanechává silný dojem. Jestli bylo tohle nebo tamto správná volba a jestli to či ono šlo udělat líp. Každopádně si myslím, že z celé hry nelze vylízt s absolutně čistým štítem, aneb všichni hodní jsou spokojení...
Hru jsem dohrál za RNK a musím uznat, že je to skvěle napsaná strana. Na jednu stranu jsou všeobecně prospěšní a na druhou stranu jsou to pěkně bezcitní bastardi. Jo a neuměj si ani zajistit obranu prezidenta, takže jsem strávil cca hodinu čistého času tím, že jsem jak schlíplý typení lítal po celý přehradě a hledal sebemenší důkazy (pak už mi došlo, že to co jsem našel v prvních 5-ti minutách -počítač, krev, vysílačka- asi bude všechno), a když jsem na tom tedy resignoval, tak jsem zjistil, že to tak složitý nebylo a vyřešilo se to dvěma výstřely a ani jsem se nemusel hnout od kapitána(?)... A další zvláštností bylo, že jak tu všichni píšou, že mají lvl 30 a ještě ani nejsou na stripu, tak já dostal 30lvl přesně po začátku útoku na přehradu, takže jsem asi postupoval přesně jako ten typ hráče, pro jaký to bylo psaný
No, myslím že ještě dneska rozjedu novou hru. Už jen váhám mezi variantami House X Legie X "Můj strip"