Vaxxxel píše:
...Nedávno sem zažil obrovský šok, když mi z notebooku byl smazán New Vegas, bohužel i se savy... Měl sem nahráno přes 30 hodin, což je pro mě docela dost času strávených u hry. A tak vás prosím, jestli by mi někdo nemohl poslat save ze hry, s alespoň trošku podobnou postavou.
Stačil by mi save klidně před těmi zásadními rozhodnutími, kdy jsou benny, majitel apod. na živu a vy se začíná přiklánět k jedné z mocností... Vím, že to prostě už nebude moje postava, ale aspoň uvidím jak to dopadne... Děkuji
No a kdybys přeciť jenom raději to save, můžeš zkusit sestřih mojí hry - vyber si,
TADY jich máš 11.
Bydlím v Goodsprings u děduli Pohoďák Pete (viz screen), ve skříňkách je tam za 100 litrů materiálu, náboje a věci na jejich výrobu sou v bednách vedle ponků. Na odehraný hodiny nekoukej, sem jaksi "pomalejší", podle Pip-Boye poznáš, z které části hry to je. Většinou je save dělaný před nějakým zásadním rozhodnutím, co šlo, to je řešený mírovou cestou. Doporučuju nainstalovat mod "LevelCap100", trmácet se v poušti zadarmo je otrava.
Jo... a Bambulek se neboj, určitě tam nebudou