Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 7:12 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Save ze hry
PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 7:45 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím Vás.

Nedávno sem zažil obrovský šok, když mi z notebooku byl smazán New Vegas, bohužel i se savy... Měl sem nahráno přes 30 hodin, což je pro mě docela dost času strávených u hry. A tak vás prosím, jestli by mi někdo nemohl poslat save ze hry, s alespoň trošku podobnou postavou.

Byl jsem na levelu 27 (+-), a byl jsem skvělej řečník (90), a neztratil sem se s palnými, energetickými a ručními zbraněmi (v rozmezí 70-80 +-), otvírání zámku na 50 a obchodování taktéž (o něco víc možná). Zbytek byl docela nepodstatný. Chodil sem s Veronikou a dokončil sem i všechny její úkoly pro Bratrstvo. Zabil jsem Bennyho, Majitele, a armádu robotů pod césarem jsem nezničil, nýbrž aktivoval. Kýválka jsem nechal čekat v tom Bennyho pokoji, takže Vegas nemělo vedení... S Legií i RNK sem byl neutrální a nechal sem si rozhodnutí až na závěr, kterého jsem se nedočkal. Pomohl jsem granátníkům, vylovil jim letadlo a oni mi slíbili pomoc (úkol pro RNK) a teď mě ten zástupce RNK ve Vegas poslal na přehradu za někým, a tam už jsem se nedostal bohužell.

Stačil by mi save klidně před těmi zásadními rozhodnutími, kdy jsou benny, majitel apod. na živu a vy se začíná přiklánět k jedné z mocností... Vím, že to prostě už nebude moje postava, ale aspoň uvidím jak to dopadne... Děkuji

PS: Není nějaký cheat na levelování postav a dovedností?

Předmět příspěvku: Re: Save ze hry
PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 8:18 pm 
Kapčo brodice kat. B

Vaxxxel píše:
PS: Není nějaký cheat na levelování postav a dovedností?

tohle ti píchne
http://fallout.wikia.com/wiki/Gamebryo_console_commands

PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 10:45 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Výborně, díky moc. Teď by mi jen píchnul ten save někdy v době jak se dostanete k Tripu, před setkáním s Bennym, já už bych si postavu doladil. Nevšiml sem si jestli těmi příkazy jde ovlivnit i vaše reputace, pokud ne tak bych dal přednost klaďasovi :) Díky

Savy se ukládají tuším v Dokumentech
Klidně na email, Vaxxxel@gmail.com

PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 11:43 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Vaxxxel píše:
...Nedávno sem zažil obrovský šok, když mi z notebooku byl smazán New Vegas, bohužel i se savy... Měl sem nahráno přes 30 hodin, což je pro mě docela dost času strávených u hry. A tak vás prosím, jestli by mi někdo nemohl poslat save ze hry, s alespoň trošku podobnou postavou.

Stačil by mi save klidně před těmi zásadními rozhodnutími, kdy jsou benny, majitel apod. na živu a vy se začíná přiklánět k jedné z mocností... Vím, že to prostě už nebude moje postava, ale aspoň uvidím jak to dopadne... Děkuji

No a kdybys přeciť jenom raději to save, můžeš zkusit sestřih mojí hry - vyber si, TADY jich máš 11.
Bydlím v Goodsprings u děduli Pohoďák Pete (viz screen), ve skříňkách je tam za 100 litrů materiálu, náboje a věci na jejich výrobu sou v bednách vedle ponků. Na odehraný hodiny nekoukej, sem jaksi "pomalejší", podle Pip-Boye poznáš, z které části hry to je. Většinou je save dělaný před nějakým zásadním rozhodnutím, co šlo, to je řešený mírovou cestou. Doporučuju nainstalovat mod "LevelCap100", trmácet se v poušti zadarmo je otrava.

Jo... a Bambulek se neboj, určitě tam nebudou ::rofl ::rofl

PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 11:09 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

já jsem zjistil že v "godspringu" nebo jak se počáteční vesnice jmenuje u doktora jak je automat kde si určuješ kolik chceš sílu apod. je vedle něho druhý automat a ten ti může zvýšit level up jak budeš chtít. :-) ne že bych to dělal ale dobrá možnost :D

PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 5:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Bohy_CZ píše:
já jsem zjistil že v "godspringu" nebo jak se počáteční vesnice jmenuje u doktora jak je automat kde si určuješ kolik chceš sílu apod. je vedle něho druhý automat a ten ti může zvýšit level up jak budeš chtít. :-) ne že bych to dělal ale dobrá možnost :D

To sis asi spletl topík :-), musel Ti ho tam "postavit" nějakej mod. Vyfoť to, takhle to vypadá u mě:

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 5:32 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek, to čo maš na sebe je tá činska red dragon zbroj z OA že? Ako si ju dostal do NV? Maš na to nejaky mod? Ak ano tak aký? :wink: To bol moj najoblubenejši armor z F3 asi hned po plášti Colonela Autumna :P

PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 6:43 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

deblos píše:
Tomek, to čo maš na sebe je tá činska red dragon zbroj z OA že? Ako si ju dostal do NV? Maš na to nejaky mod? Ak ano tak aký? :wink: To bol moj najoblubenejši armor z F3 asi hned po plášti Colonela Autumna :P

Všecko je jinak :-)
Texturu Čínské průzkumné zbroje (jak sem jí úmyslně chybně v OA nazval) šlohnuli autoři FNV z F3 a dva kousky implantovali přímo do ZH FNV, takže žádnej mod, prošmejdi kanceláře na přehradě... Nemají ale (po skrčení) původní, "tichošlápčí" efekt a tady už musel přijít mod a musim říct, hodně těžkej, tři dny sem se s tim mořil, bez "walkthrougha" bych s tím nehnul. Výsledek ale předčil očekávání. Modér vzal tuhle zbroj ZH jako základ, postupným odkrýváním skutečností kurýr rozkóduje staré technologie a "naučí" zbroj to, co uměla ta z OA. A to neni všechno, získá další informace, jak jí dál změnit v podobný plášť, jako měl Tebou vzpomínaný Colonel Autumn (viz screen). To je ale shoda náhod :-) tenhle mod snad modér šil přímo na Tebe :-)
A ani to neni všechno. Pro mě do sbírky, ale přijdou si na své i milovníci Energozbrojí, vše jde namontovat i na jednu "unique" ze ZH (viz screeny na home modu).

Snad nám admini za link tady na: "99 Zulu- Project AEGIS" hlavu neutrhnou:
Kód:
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=37542

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř led 19, 2011 6:44 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Ty, fakt, maš pravdu, našiel som ich tam a to som si po prvom hraní myslel, že ako to mam všetko dobre presnorené :-D Veru škoda že jej chýba "invisible efekt",škoda že sa to nedá nejakym jednoduchšim modom ktorý by len sfunkčnil spominanú funkciu.. Takáto ´fan´ cesta sa mi moc nepozdáva, takže to nechám radšej tak..
Ale zmenit činsku zbroj, na zbroj s pláštom! podobnú NCR-Veteran-Armor? (to sa inak na Autumnov plášt nepodobá :P ) To už kapanek moder prehnal nie? Ale inak môct aplikovat technologiu neviditelnosti na PA je dost dobrý napad! :) A mimochodom to chceš povedať že aj ten enklávsky PA z F3 sa dá normalne najst vo FNV? K tejto info som sa totižto vobec nedopracoval..

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 5:31 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

deblos píše:
Ty, fakt, maš pravdu, našiel som ich tam a to som si po prvom hraní myslel, že ako to mam všetko dobre presnorené :-D Veru škoda že jej chýba "invisible efekt",škoda že sa to nedá nejakym jednoduchšim modom ktorý by len sfunkčnil spominanú funkciu.. Takáto ´fan´ cesta sa mi moc nepozdáva, takže to nechám radšej tak..
Ale zmenit činsku zbroj, na zbroj s pláštom! podobnú NCR-Veteran-Armor? (to sa inak na Autumnov plášt nepodobá :P ) To už kapanek moder prehnal nie? Ale inak môct aplikovat technologiu neviditelnosti na PA je dost dobrý napad! :) A mimochodom to chceš povedať že aj ten enklávsky PA z F3 sa dá normalne najst vo FNV? K tejto info som sa totižto vobec nedopracoval..

No já to beru jako jeden z úkolů a za odměnu dostanu ten "invisible efekt". Vypadá to, že sis ale tu stránku neprohlídl, jinak by ses tam dočetl:
"The QUICKSTART version allows the player to pick up all three completed stealth suits and the crafting recipes in Goodsprings."
Mod obsahuje 3 soubory, já si vybral ten nejtěžší, Ty si tedy vyber: 99 Zulu- Project AEGIS QUICKSTART.esp a pro zbroje si dojdi do Goodsprings, snad se tím namáhavým pochodem moc neunavíš :-)

Haha, plášť jako plášť, dělal sem si prču, vím, že to je ohoz z obalu FNV :-)

Tohle ale prča až zase taková nebude, chvíli sem chodil s Gannonem a výsledek je tohle:

Obrázek. . .Obrázek

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 6:02 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Aha, no tak to asi skusim, dík :-) A nie, vpohode do Goodsprings chodim rád :P
Ale čo presne znamenajú tie 2 screen-y ktoré si sem teraz hodil, to nerzumiem. Co to má s tym modom spoločné? ::scratch

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 8:39 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

deblos píše:
... A mimochodom to chceš povedať že aj ten enklávsky PA z F3 sa dá normalne najst vo FNV?...
Ale čo presne znamenajú tie 2 screen-y ktoré si sem teraz hodil, to nerzumiem. Co to má s tym modom spoločné? ::scratch

No to je pravá a nefalšovaná Energozbroj Enklávy, tedy "enklávská PA" ve FNV... když si se zmínil. Samo přímo z týhle PA stealth neuděláš, ale z jiné PA (viz mod) ano.