Olin píše:
Takže. Ta konzole nefunguje. I když to zmáčkne tak to nereaguje. Nebo spíš naopak reaguje furt chodí a podobně.
A ten úkol má pořád i když si loadnul starou pozici. už v Broken Steel udělal 2 úkoly pro čističku ale chce se zeptat jestli dostane úkoly v citadele od staršího L... něco nevim jak se ted hlavní dědula jmenuje
Teď trochu tápu...
V BS jde i s bugem udělat několik vedlejšáků, ale postup hlavní linií je totálně nemožnej. Owyn Lyons playerovi v BS úkoly nedává, hlavní linie vede přes několik úkolů, které zadává Scribe Rothchild a Paladin Tristan. Nezabugovaná hra se musí vyvíjet takto:
Po probuzení na ošetřovně v Citadele playerovi Lyons vysvětlí situaci. V jeho řeči
musí!!! dojít k ukončení questu ze ZH a hned
musí!!! naskočit quest: Death From Above a pak ho Owyn pošle za Rothchildem. Ten
nesmí mít dialog ve smyslu: "Nemám čas, mám moc práce", ale musí vysvětlit další dění a poslat playera do tunelu za Paladinem Tristanem.
Pokud se u kámoše hra přesně takhle vyvíjí, je vše OK, ostatní je na něm.
Jestli ale né, nedošlo k ukončení questu ZH, nebo s ním Rothchild nechce mluvit, nepošle ho za Tristanem, je to v pr... a na 99% si BS nezahraje. Píšeš, že udělal vše, co měl... bohužel, neni první. Asi 10ti lidem sem pomohl tak, že poslali svoje save z prostoru před! objektem Čističky (v té době okolo chodí Pěst svobody a vedle playera se motá dcera Lyonse Sarah), napsali, jak si přejí zakončit ZH (kdo má čističku spustit, jestli dát FEW, jestli zabít, nebo pustit Colonela Autumna), já to na své hře za ně prošel a po Rothchildovi poslal save zpět. Player "přišel" asi o 10 minut hry, ale mohl pokračovat.
Tohle kámošovi vyřiď, jiné řešení už nemám, můj mail máš.