Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 5:26 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon úno 21, 2011 10:24 pm 
Zelenáč
Zelenáč

JO ok stáhnu mu tuhle češtinu i když já jí mám taky a problém mi to nedělá ale zkusíme to. Co se týče savu tak doufám že má nějakej před Zabráním čističky.
A o češtině to MZ vim měl sem jí. Jenomže její přeložení je toršku zklamání. To že je napsaný pro holku bych zvládnul. Ale Lets get a hell out of here bych nikdy nemoh přeložit jako vypadnem z tohohle pekla a podobně. Nic proti aoutorovy musí to bejt náročný a tak ale neni to ono. Opravdu se omlouvám

PříspěvekNapsal: úte úno 22, 2011 1:32 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Olin píše:
JO ok stáhnu mu tuhle češtinu i když já jí mám taky a problém mi to nedělá ale zkusíme to. Co se týče savu tak doufám že má nějakej před Zabráním čističky.
A o češtině to MZ vim měl sem jí. Jenomže její přeložení je toršku zklamání. To že je napsaný pro holku bych zvládnul. Ale Lets get a hell out of here bych nikdy nemoh přeložit jako vypadnem z tohohle pekla a podobně. Nic proti aoutorovy musí to bejt náročný a tak ale neni to ono. Opravdu se omlouvám

Tím autorem sem byl já, byl to můj první překlad a dělanej velmi narychlo, navíc na pár dní, než vyjde továvární čeština, to platilo o všech DLC.
Nebyl čas ani chuť dělat korektury, když Cenaga ohlásila (několikrát) termín vydání češtin do 14ti dnů. Nebudu se ale obhajovat, vím, že to za moc nestojí.

Mám tu teď tunu nepřeložených modů do FNV, napiš mi do SZ svůj mail, pošlu Ti 1... 2 tisíce dialogů, sám můžeš vyrazit s kůží na trh a já se aspoň něco přiučím.
Není třeba znát GECK, pošlu to v texťáku.

PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 2:39 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek píše:
Olin píše:
Ok tomku konzoli mu vyřídim.
Patch má 1.7UK z madbrahmin a češtiny má taky od tud (až na češtinu do mothership zeta).
Ten úkol je "seklej" před vlezem do čističky k tomu panelu kde se rozhodne o konci hry. Když tam zaleze dveře se zavřou ale všude jsou už vědci bratrstva. MOdy nemá žádný kvůli absenci internetu. Ale chce abych mu dones LVLCAP 100 a weastland mastery ( nebo jak se jmenuje ten rozdělování skillu 100+)

No, řešit "druhou rukou" je komplikace, ale když to jinak nejde.
Seklej BS / Čistička - zdá se, že to neni vchod do objektu, ale až vstup do velínu čističky a to je chyba! Nebudu se rozepisovat proč, odpovědí je tady na fóru několik, takže:
Stáhni mu NOVOU!!! češtinu do Broken Steel a to pouze odsud: viewtopic.php?f=9&t=664
Zdá se, že má starou verzi! Je hodně podobná, ale jiná. V downloadu je podrobnej návod, tak se ho do puntíku držte.
Jedinej problém bude to save z vnitřku čističky, ve většině případů je na vymazání. Po celkové instalaci z návodu musí natáhnout save, které má PŘED! vstupem do Jeffersonova památníku, t.j. třeba z pochodu za Pěstí svobody, nebo až z Citadely, jinak to bohužel nejde. Ještě odbočím, pokud má sebou společníka, je asi lepší ho nechat čekat před památníkem (pak si pro něj dojde), on se totiž občas vypaří. Tenhle bug nemá souvislost s češtinama.
Jo, mimochodem, na odkazu má i češtinu do MZ (a všech ostatních DLC).

Takže. Ta konzole nefunguje. I když to zmáčkne tak to nereaguje. Nebo spíš naopak reaguje furt chodí a podobně.
A ten úkol má pořád i když si loadnul starou pozici. už v Broken Steel udělal 2 úkoly pro čističku ale chce se zeptat jestli dostane úkoly v citadele od staršího L... něco nevim jak se ted hlavní dědula jmenuje

Předmět příspěvku: Jak se dostat do raven rock
PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 3:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravim.Poradi mi někdo, prosim, jak se dostat do raven rock?stojim před bránou, ale piše mi to, že se dveře aktivuji od jinud.Odkud tedy?Díky :)

Předmět příspěvku: Re: Jak se dostat do raven rock
PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 3:41 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

tommy872 píše:
Zdravim.Poradi mi někdo, prosim, jak se dostat do raven rock?stojim před bránou, ale piše mi to, že se dveře aktivuji od jinud.Odkud tedy?Díky :)

Hlavní linií, plň questy, hra Tě tam sama... zavleče :-D
| SPOILER
Úkoly hladej v Citadele, pošlou Tě cosi hledat a přes Little Lamplight / Vault 87 se "dostaneš" do Raven Rock.

PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 3:59 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
tommy872 píše:

| SPOILER
Úkoly hladej v Citadele, pošlou Tě cosi hledat a přes Little Lamplight / Vault 87 se "dostaneš" do Raven Rock.

No splněno je téměř vše,už jsem skoro u konce a stále se tam dostat nemohu...Tak proto mě zajímá, jak se tam dostat...:-/

PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 5:22 pm 
Zelenáč
Zelenáč

tommy872 píše:
Tomek píše:
tommy872 píše:

| SPOILER

No splněno je téměř vše,už jsem skoro u konce a stále se tam dostat nemohu...Tak proto mě zajímá, jak se tam dostat...:-/

Takže už máš jistý úkol, s jistou doktorkou o jistym tátovy, s kterym jdeš do jistý čístičky kde............................................. a jdete jistejma kanálama do citady kde tě pošlou hledat jistou věc která začíná na G ( ano ve fallout 2 jí hledáš pro vesnici) a musíš jít do města little lamplight, kudy se dostaneš do 87čky kde potkáš jisté zelenožluté lidičky co tě chtěj zabít ?¨
Ne sorry nedělám z tebe debila to ne.
Prostě musíš mít úkol hledat G.E.C.K.

PříspěvekNapsal: stř úno 23, 2011 10:52 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Olin píše:
Takže. Ta konzole nefunguje. I když to zmáčkne tak to nereaguje. Nebo spíš naopak reaguje furt chodí a podobně.
A ten úkol má pořád i když si loadnul starou pozici. už v Broken Steel udělal 2 úkoly pro čističku ale chce se zeptat jestli dostane úkoly v citadele od staršího L... něco nevim jak se ted hlavní dědula jmenuje

Teď trochu tápu...
V BS jde i s bugem udělat několik vedlejšáků, ale postup hlavní linií je totálně nemožnej. Owyn Lyons playerovi v BS úkoly nedává, hlavní linie vede přes několik úkolů, které zadává Scribe Rothchild a Paladin Tristan. Nezabugovaná hra se musí vyvíjet takto:
Po probuzení na ošetřovně v Citadele playerovi Lyons vysvětlí situaci. V jeho řeči musí!!! dojít k ukončení questu ze ZH a hned musí!!! naskočit quest: Death From Above a pak ho Owyn pošle za Rothchildem. Ten nesmí mít dialog ve smyslu: "Nemám čas, mám moc práce", ale musí vysvětlit další dění a poslat playera do tunelu za Paladinem Tristanem.
Pokud se u kámoše hra přesně takhle vyvíjí, je vše OK, ostatní je na něm.
Jestli ale né, nedošlo k ukončení questu ZH, nebo s ním Rothchild nechce mluvit, nepošle ho za Tristanem, je to v pr... a na 99% si BS nezahraje. Píšeš, že udělal vše, co měl... bohužel, neni první. Asi 10ti lidem sem pomohl tak, že poslali svoje save z prostoru před! objektem Čističky (v té době okolo chodí Pěst svobody a vedle playera se motá dcera Lyonse Sarah), napsali, jak si přejí zakončit ZH (kdo má čističku spustit, jestli dát FEW, jestli zabít, nebo pustit Colonela Autumna), já to na své hře za ně prošel a po Rothchildovi poslal save zpět. Player "přišel" asi o 10 minut hry, ale mohl pokračovat.
Tohle kámošovi vyřiď, jiné řešení už nemám, můj mail máš.

PříspěvekNapsal: čtv úno 24, 2011 5:58 am 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek píše:
Olin píše:

Teď trochu tápu...
V BS jde i s bugem udělat několik vedlejšáků, ale postup hlavní linií je totálně nemožnej. Owyn Lyons playerovi v BS úkoly nedává, hlavní linie vede přes několik úkolů, které zadává Scribe Rothchild a Paladin Tristan. Nezabugovaná hra se musí vyvíjet takto:
Po probuzení na ošetřovně v Citadele playerovi Lyons vysvětlí situaci. V jeho řeči musí!!! dojít k ukončení questu ze ZH a hned musí!!! naskočit quest: Death From Above a pak ho Owyn pošle za Rothchildem. Ten nesmí mít dialog ve smyslu: "Nemám čas, mám moc práce", ale musí vysvětlit další dění a poslat playera do tunelu za Paladinem Tristanem.
Pokud se u kámoše hra přesně takhle vyvíjí, je vše OK, ostatní je na něm.
Jestli ale né, nedošlo k ukončení questu ZH, nebo s ním Rothchild nechce mluvit, nepošle ho za Tristanem, je to v pr... a na 99% si BS nezahraje. Píšeš, že udělal vše, co měl... bohužel, neni první. Asi 10ti lidem sem pomohl tak, že poslali svoje save z prostoru před! objektem Čističky (v té době okolo chodí Pěst svobody a vedle playera se motá dcera Lyonse Sarah), napsali, jak si přejí zakončit ZH (kdo má čističku spustit, jestli dát FEW, jestli zabít, nebo pustit Colonela Autumna), já to na své hře za ně prošel a po Rothchildovi poslal save zpět. Player "přišel" asi o 10 minut hry, ale mohl pokračovat.
Tohle kámošovi vyřiď, jiné řešení už nemám, můj mail máš.

Jo hend dneska ten save pošlu

PříspěvekNapsal: čtv úno 24, 2011 10:52 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Olin píše:
tommy872 píše:
Tomek píše:
tommy872 píše:

| SPOILER

Takže už máš jistý úkol, s jistou doktorkou o jistym tátovy, s kterym jdeš do jistý čístičky kde............................................. a jdete jistejma kanálama do citady kde tě pošlou hledat jistou věc která začíná na G ( ano ve fallout 2 jí hledáš pro vesnici) a musíš jít do města little lamplight, kudy se dostaneš do 87čky kde potkáš jisté zelenožluté lidičky co tě chtěj zabít ?¨
Ne sorry nedělám z tebe debila to ne.
Prostě musíš mít úkol hledat G.E.C.K.

Oki,díky G.E.C.K zrovna plním

PříspěvekNapsal: čtv úno 24, 2011 5:45 pm 
Ozářený
Ozářený

jinak se tam muzes dostat tak ze do dveri posles jednu peknou raketu a voala dvere vypadnou z pantu

PříspěvekNapsal: sob úno 26, 2011 11:38 pm 
Zelenáč
Zelenáč

vitekc45c píše:
jinak se tam muzes dostat tak ze do dveri posles jednu peknou raketu a voala dvere vypadnou z pantu

To de jo ??? Ani nevim

PříspěvekNapsal: úte bře 01, 2011 10:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mám klíč od generátoru v tenpennyho věži, ale dveře se prý aktivují jinde, kde prosím?

PříspěvekNapsal: úte bře 08, 2011 8:00 pm 
Ozářený
Ozářený

odemikas spatny dvere najdi jiny :P

PříspěvekNapsal: pát bře 11, 2011 6:51 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

aha díky, už jsem je našel

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 73  Další