Filipos píše:
JaW: musím se přiznat, že soubory, kde byly jen drobné změny jsem celé nekontroloval. Mám ty soubory co sjem nahodil smazat než je překontroluju?
Musí se to kontrolovat všechno. Takže raději smazat, ať v tom není bordel.
Ewil píše:
Bude asi nejlepsi ziskat pristup k dokumentu v prvnim postu a tam vzdycky zapsat kdo co kontroluje (nejenom kdo zkontroloval, ale i pokud na tom nekdo prave pracuje, idealne asi do poznamek).
To dělám já. Celý systém je popsán v prvním příspěvku. Není potřeba dělat nová pravidla. Stačí, když mi to nahlásíte a já udělám změnu.
Ewil píše:
Predpokladam, ze soubory oznacene jako double-checked uz neni treba kontrolovat.
není.
Ewil píše:
JaW: Poslal sem ti zadost na sdileni toho dokumentu, muzes me prosim schvalit ?
Aby v tom nebyl guláš, je lepší, když to dělá jedna osoba.
----
Bylo by dobré, kdybyste se dohodli a poslali mi vždy jen hotové soubory na email. Nevím, co mám tady stahovat. Filipos jen přeložil chybějící text a nekontroloval zbytek. Do doby, než zkontroluje celý text, je to pro mě nepoužitelné.
Do toho přišel Ewil a začal kontrolovat Filiposovy texty /dohodněte se, co mi pošlete/ a překládá své.
Klidně si uploadujte texty někam jinam a linkujte sem, ale pro mě to bude rychlejší a přehlednější, když mi je pošlete na email. A to i názvy souborů, které budete překládat. Jsem na kompu 24 hod. denně, takže mohu rychle reagovat.
Odsud tedy nebudu stahovat nic a to platí i zpětně.