Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 9:52 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: pát čer 08, 2012 12:04 pm 
Ozářený
Ozářený

Repis, az na to, ze tam mas uzasne malej bagl a nemas bedynku, kam by sis odkladal veci :). Takze jen litat dokola po jedne lokaci a mastit co potkas mi zabavne nepripada, protoze kdyz tam splnis ukoly, tak ti nic jineho nezbyva, neb kdyz pujdes bez patricneho levelu do dalsi lokace, tak se tam nechytas a chcipnes. - pokud nehrajes PvP, coz mne neoslovuje :).

PříspěvekNapsal: pát čer 08, 2012 1:08 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

ja to hraji 2 dny sem lvl 17 a docela mě to baví v pvp sem ještě nebyl to jsem nezkoušel ani tedka chodím do takovejch katakomb kde me zabíjí o 3 lvl nižší postavičky než sem já xD

PříspěvekNapsal: ned čer 10, 2012 2:16 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Poslední tři posty mi přijdou lehce off topic :D

PříspěvekNapsal: ned čer 10, 2012 7:55 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Dohrano! Cistych 140 hodin, uf :D

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: ned čer 10, 2012 8:49 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Asi si casem zahraju znova DLC, ty byly nejlepsi...

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: pon čer 11, 2012 10:20 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj ten wasteland bude s grafikou jako fallout 3 a NV a nebo F 1,2 ? předem děkuji za odpověd =)

PříspěvekNapsal: pon čer 11, 2012 11:21 am 
Kapčo brodice kat. B

spíš něco jako Van Buren.

PříspěvekNapsal: pon čer 11, 2012 2:00 pm 
.

cize 3D, nie pseudo 3D ako vo F:T

PříspěvekNapsal: pon čer 11, 2012 4:10 pm 
Kapčo brodice kat. B

nie a to především proto, že pseudo3D je děsně drahé na výrobu a je těžko modifikovatelné.
budou srát na filmečky a vůbec zbytečné detaily, které by nebyly při normálním hraní vidět (např. facial animation)

pojedou na enginu Unity. a není úplně jasné, jak to bude s kamerou. Fargo furt střídá pojmy izometrie a top-down. čert aby se v tom vyznal.

PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2012 6:39 pm 
Ozářený
Ozářený

http://www.kickstarter.com/projects/inx ... 361db6e77#

PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2012 9:46 pm 
Vemeno
Vemeno

Zdravím všechny Fallout fanoušky... Fallouty zbožňuju, hrál jsem všechny.... 1 a 2 jsou samozřejmě NEJ... u mě to byla především dvojka... tu sem pařil ani nevím kolikrát...
Fallout:tactic a falout 3 jsem hrál taky... ale bylo to spíš tak z principu a povinosti k celé sérii... né že by byly úplně špatný, ale prostě to nebylo ono....
tedkom F: New Vegas mě zase chytlo jak prase, opravdu takový opětovný návrat k původním Falloutům, hlavně teda atmosférou a tím jak to na mě působí a jak mě to baví....
Jak vycházela Fallout: New Vegas Ultimate Edition... tak jsem si říkal, že to musím dát odznova, komplet celý se všemi DLC....
Ale chci se zeptat... vždy mě zajímal ten svět Falloutů, hlavní příběh, volby hráče a to jaký měl poté důsledek na svět...
třeba takový ty "shrnovačky na konci F1 a F2 byly naprosto skvělí, kde se člověk dozvěděl co se celkově stalo s tím světem.... u fallitu tactic a fallout 3 si už moc nepamatuju jestli bylo taky něco podobného....
Když jsem dopařil Fallout: New Vegas na poprvé, tak jsem to dopařil nějakým způsobem, měl vybranou nějakou frakci, za kterou jsem hrál, udělal jsem nějký rozhodnutí atd.... ted to hraju napodruhé tu Ultimate edition a stejnak to budu hrát víceméně podbným stylem, podobné rozhodnutí i volbu stran....
A ted konečně dotaz... protože jsem člvoěk zvědavej, tak mě zajímají všechny varianty a dopady....
Tak mě zajímá jestli se dá někde najít nějakej kompletní "SOUPIS" kde by bylo psaný např....
pokud uděláte tyto rozhodnutí.... budete hrát za tuhle frakci a nebo tuhle frakci bude to mít takový následky na to a to....
nebo kde budou psaná důsledky našich rozhodnutí na svět a různá místa místa.... např co uděláme s panem Majitelem... co s přehradou atd atd atd...
někde prostě kde to bude krásně komlet všechno sepsaný, kde bych si to mohl přečíst.... :-)
všem díky moc za reakce a odpovědi....

PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2012 2:05 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Queb píše:
... A ted konečně dotaz... protože jsem člvoěk zvědavej, tak mě zajímají všechny varianty a dopady....
Tak mě zajímá jestli se dá někde najít nějakej kompletní "SOUPIS" kde by bylo psaný např....
pokud uděláte tyto rozhodnutí.... budete hrát za tuhle frakci a nebo tuhle frakci bude to mít takový následky na to a to....
nebo kde budou psaná důsledky našich rozhodnutí na svět a různá místa místa.... např co uděláme s panem Majitelem... co s přehradou atd atd atd...
někde prostě kde to bude krásně komlet všechno sepsaný, kde bych si to mohl přečíst.... :-)
všem díky moc za reakce a odpovědi....

Queb, pravděpodobně si nedomyslel rozsah svého dotazu, proto ani na wikii tak podrobný popis, jaký chceš, asi nenajdeš. Hra vybírá a kombinuje závěrečné shrnutí z několika set podmínek tak, jak si hru odehrál.
Vytáhl jsem Ti všech 16 vět úvodu hry a něco kolem 400 vět vypravěče závěrečného shrnutí pro všechny postavy a frakce.
U většiny vět se dá celkem dobře určit na koho je směrovaná a po jakých činech kurýra je hra vygeneruje.
Sám jsem netušil, že z některých jde až mráz po zádech.

Jejdá, má to 63 tisíc znaků, hlásí mi to, že se to sem nevejde ani jako spoiler, takže RAR. Je to kopírovaný z GECKu, tak si v texťáku nastav Ariel/normál, jinak to blbě řádkuje.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Předmět příspěvku: Re: následky
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2012 7:19 pm 
Vemeno
Vemeno

Díky moc... napadlo mě že na wiki by to asi bylo, ale ta angličtina no, třeba časem tam na to kouknu....
já jsem ten rozsah nemyslel zas tak rozsáhle, a vůbec mi nejde o několik set možností....
Jde mi o ty nejzáklladnější a nejdůležitější rozhodnutí a jejich dopady a následky....
tohle jak jsi mi zkopíroval v tom textáku je výborný... lehce jsem do toho nakouknul a bude to super.... takže sem to uložil a přečtu to celý až dohraju tedkom toho F:NV na podruhé...
Takže ještě jednou díky moc....

PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2012 9:19 pm 
.

to je Tomek, všetko alebo ... všetko ::bez_chlupu rozhodne rozsah jeho záberu je obdivuhodný ::ano

Předmět příspěvku: Re: následky
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2012 11:56 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Queb píše:
... Jde mi o ty nejzáklladnější a nejdůležitější rozhodnutí a jejich dopady a následky....

Queb, počkej, počkej, nahoře si psal, budu Tě citovat: "... nějakej kompletní "SOUPIS" ", dokonce si to napsal CapsLockem, takže následoval můj - kompletní "SOUPIS". Kdyby ses, jako až teď, zeptal na cit.: "nejzákladnější a nejdůležitější rozhodnutí", tak na to tu byla odpověď Justyho a asi bych se nijak nesnažil. Nebude moc lidí (já to nejsem), kdo by na 100% přesně věděl a napsal, co které rozhodnutí playera způsobí. Hra nezohlední jen dané rozhodnutí, ale i oblibu u dané frakce nebo NPC, návaznost na jiné a ještě to zkombinuje s Tvojí celkovou karmou. Výsledek může i překvapit.
Závěrečnému shrnutí přikládám velikou váhu, vždyť je to výsledkem třeba 300 hodin snažení. Z pohledu Fallout 3 by bylo jednoduché, tam se to rozdělilo na dobro/zlo a šmitec, takže rozhodnutí ve FNV bylo zprvu jasné - RNK=OK. No a narazil jsem, hra mi vygenerovala, že v Goodsprings zavedli těžké daně, starší museli odejít a stejně tak jejich daně položily Primm. Tudy cesta nevedla, v Goodsprings mi zachránili život, takže mi z toho vyšlo - v RNK šéfuje Kalousek :-)
Takhle by se dalo pokračovat frakci po frakci, NPC po NPC a nakonec zjistit, že neexistuje kombinace, která, aspoň v mém případě, byla k mé plné spokojenosti. V F3 jsem ze sebe mohl udělal boha, ve FNV je to prakticky vždy výsledek nějakého kompromisu... takže víc reálné.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 73  Další