chekotay píše:
Positivum: Nude mod:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/476/?
Negativum: Je škaredější, než ve F:NV. :-/
Ešte nevyšli modovacie pomôcky pre Fallout 4. Všetky mody čo sú na Nexuse sú zatiaľ iba relatívne jednoduché veci urobené cez súbory ktoré overridujú základné herné dáta. Retextúry a tak. Keď vyjde oficiálny modkit (vraj niekedy začiatkom 2016) tak môžeš čakať klasické nude mody ako v Skyrime, s rôznymi nastaveniami pre proporcie a ochlpenie a ostatné kraviny. :v
Ináč ešte k tomu melee, nikto predsa nehovoril, že by sa nedalo hrať za melee. Alebo že by to bolo nejaké extrémne ťažké. Ale nie je to ani veľmi zábavné, v melee systéme je kopa múch ktoré ho robia občas veľmi otravným, a modovanie melee zbraní nie je ani zďaleka také zaujímavé ako modovanie zbraní na diaľku. V celku teda boj zblízka vo Falloute pôsobí zanedbane, a je to škoda, keďže je to veľký krok späť od Fallout: New Vegas, ktorý obsahoval veľmi príjemne veľké množstvo rôznych vychytávok pre melee postavy, a v celku ma hrať na boj zblízka v ňom naozaj bavilo.
Objavil som ináč jednu ďalšiu lahôdku ktorá spríjemňuje boj zblízka. Ako som už spomínal (asi len v tom poste na Reddit, ktorý som linkoval pár stránok späť), jediný 100% spoľahlivý spôsob ako zaútočiť zblízka na nepriateľa tak, aby vám nezablokoval útok, je použiť VATS... a čo používanie VATSu robí pre melee postavy naozaj otravným je fakt, že aj po zabití nepriateľa ste stále zamknutí v spomalenom "filmovom" móde VATSu, kamera sa nesmierne pomaličky zameriava na to, ako veľmi umrel váš protivník... a vy pri tom regulérne žeriete guľky a lasery od ostatných a nemôžete sa schovať do krytu. Strašne ma vytáča ako dlho ma niekedy dokáže držať to sprosté spomalenie v úplnom šachu, dostávam vďaka tomu tony zbytočného poškodenia. Ak sa vám podarí odpáliť protivníkovi hlavu niekam, tak sa môžete tešiť na 4 až 5 sekúnd trápneho slow motion záberu.
nuke píše:
Tak som ešte obzrel tie supply lines medzi osadami. Akonáhle máš spojené A s B tak už v B nemáš možnosť spojiť A. Má to logiku.
Ďalej som drbol fatmana v Sanctuary do workbenchu a ešte aj jeden PA stand. Ani jeden sa neukázal ako uložený v druhej dedine.
To už som bol zmetený, tak som to obzrel na nete a toto by malo zodpovedať všetky otázky:
The shared resources can only be used in crafting/constructing. So the junk wont show up in all workshops, even though it can still be used to craft/build. Also weapons/armor are not shared betweeen settlements. Hope it answers your question.
Na toto bude určite mod, a bude to jeden z prvých modov po vydaní mod kitu. Nejaká vychytávka na to, aby si si mohol vo všetkých settlementoch postaviť truhlicu, ktorá bude mať spoločný inventár so všetkými rovnakými truhlicami. Ako zdieľaná truhlica v Diable 3 alebo Borderlands.