StanleyCZ píše:
Tuším, že na doge můžeš navléknout zbroj, potažmo šátek a brýle. Ale nejsem si jistý, jestli to nějak ovlivňuje jeho statistiky, hádám, že spíš ne. Lidské společníky můžeš narvat do Power Armoru, v něm už tuším něco vydrží. Co se zbraní týče, ještě jsem nikoho nedonutil, aby používal to, co jsem mu dal, takže... těžko říct? Ale soudě dle toho, že Piper vystřílela vagon munice, aniž bych jí dal jediný náboj, pravděpodobně to potřeba nebude.
A jejich nosnost bych taky rád zjistil, stejně jsem zatím nikoho nevyužil jinak než jako chodící regál (a Piper jako spermobanku, když se s ní vyspíš, máš dočasně vyšší % expů).

A aký má Piper vzťah k homosexualite?
Psa mám vytuneného, má odľahčenú zbroj, šatku a ešte na hlavu nejakú klietku, už neviem jak sa to volá. Na psovi je dobré, že je nízky a nezavadzia v línii strelby - ostatní sú v tom úplne nepoužitelní. Uvažujem, že vezmem perk loner a fuck off. Ale zas pes je super, že dokáže pridržať protivníka pri zemi a ja mám viac času na VATS strely do hlavy a končatín.
Keď ich narvem do PA - musím im furt meniť fúzny štumpeľ?
U melee bez problémov používajú to čo chcem, u strelných nvm. Ja myslím, že majú predefinované zbrane u ktorých majú nekonečno munície, ale ostatné žerú.
btw - vytunil som si jedno z PA na Military paint a nestojí to za to.. pridáva to len 1 bod k sile, škoda surovin..