Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 9:14 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2015 11:00 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Thror píše:
Možno trochu paradoxne... neplánujem veľmi používať Power Armor, veľmi ma to s ním nebaví. Mám z toho taký overpowered pocit. Nechce sa mi riešiť, či mám dosť bateriek a tak.

Já třeba v PA nevidím svoje životy, protože se mi nevlezou na obrazovku. Líbí se mi některé ty modifikace a hlavně svítilna na přilbě je mnohem lepší na průzkum jak ta světluška v pipboyovi. Ale jinak mě taky moc nebere.
Sebral jsem včera zbroj, co si jen tak stála 50 metrů od základny nájezdníků, a šel jsem ty nájezdníky pobít. Připadal jsem si jak SWAT likvidující teroristy vybavené airsoftkami.

Zatím nejvíc mě na té střílečce baví stavět pevnosti. Já byl vždycky Strongholdový typ.

BTW: Lze používat české znaky při přejmenování předmětů, ou jé.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2015 1:32 pm 
Škandál Európy

chekotay píše:
Thror píše:
aj po zabití nepriateľa ste stále zamknutí v spomalenom "filmovom" móde VATSu, kamera sa nesmierne pomaličky zameriava na to, ako veľmi umrel váš protivník... a vy pri tom regulérne žeriete guľky a lasery od ostatných a nemôžete sa schovať do krytu.

::ano ::ano ::ano ::ano ::ano

A prečo sa pozeráš na tie slow motion?? ::shock ::lol ja si to furt preruším pravým tlačítkom hneď v zárodku. Prípadne si rozvrhnem VATS na všetkých nepriateľov a sundám tak troch naraz.. s 10mm pistolou dávam 10 výstrelov a mám legendary violent 10mm s veľkým bonusom na limb damage, takže čo rana, to mrtvý, väčšinou..

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2015 3:09 pm 
.

chekotay píše:
Positivum: Nude mod: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/476/?
Negativum: Je škaredější, než ve F:NV. :-/

Citace:
Error
The site has run in to a problem, please look at the error message below...

Adult-only content
Some files and images on this site are classed as "adult-only" for nude content, extreme violence or otherwise mature content. To help protect those people who do not wish to see such content, especially those who browse this site at work, the site has a content filter in place to block the viewing of such files.

Unblocking this content is very simple. You need to be a registered member of this site and logged in. To change your viewing preferences, including whether you can view files classed as adult-only, simply change your member preferences and return to this page.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2015 4:26 pm 
Ozářený
Ozářený

Ten quest vo Vaulte 81 s Molerat chorobou ma tiež strašne vytočil, ale z iného dôvodu ako ostatných. Vadilo mi na ňom to, že bol tak nastavený, aby bolo takmer nemožné nechytiť tú chorobu. Pár vecí, ktoré toto spôsobovali:
  • Chorobu dostaneš aj keď molerati uhryznú tvojho spoločníka.
  • Chorobu dostaneš aj keď ťa vôbec neuhryznú, stačí, keď stojíš blízko pri moleratovi.
  • Keďže molerati sa dokážu zahrabať pod zem a okamžite sa teleportovať kamkoľvek chcú (dokážu sa vyhrabať aj z plechovej podlahy na takom tom vyvýšenom železnom chodníku vo Vaulte), nestáť blízko pri žiadnom je 100% otázka náhody. Nedá sa tomu vedome vyhnúť.
  • Molerati vo Vaulte 81 majú tendenciu teleportovať sa hráčovi za chrbát, vyhrabať sa zpod zeme bez vydania akéhokoľvek zvuku (naozaj nerobia zvuk) a uhryznúť ho zozadu. Toto sa mi stalo nespočetne krát, behal som v tom Vaulte so sluchátkami vypeckovanými skoro na max a snažil som sa nenechať uhryznúť, jediné poškodenie čo som dostal boli bullshit kúsance zozadu od ninja moleratov.
Čítal som si o tomto queste na niekoľkých fórach, a videl som asi iba 2 ľudí, ktorým sa podarilo nedostať tú chorobu.

s0f píše:
A prečo sa pozeráš na tie slow motion?? ::shock ::lol ja si to furt preruším pravým tlačítkom hneď v zárodku. Prípadne si rozvrhnem VATS na všetkých nepriateľov a sundám tak troch naraz.. s 10mm pistolou dávam 10 výstrelov a mám legendary violent 10mm s veľkým bonusom na limb damage, takže čo rana, to mrtvý, väčšinou..

Nevedel som, že spomalené zábery z VATSu sa dajú zrušiť. :-/ Ok, tak to by mi mohlo pomôcť.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 2:52 pm 
.

[toddhownard]sa rýpete v prkotinách[/toddhownard] :D

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 5:05 pm 
Škandál Európy

Majú bonusy zbraní a zbroje efekt aj na spoločníkov? Dá sa niekde zistiť ich nosnosť (mi príde, že pes unesie viac než supermutant)? Jo a keď im dám do INV lepšiu zbraň - musím im tam dodávať furt aj náboje do nej?

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 5:21 pm 
Nájezdník
Nájezdník

Tuším, že na doge můžeš navléknout zbroj, potažmo šátek a brýle. Ale nejsem si jistý, jestli to nějak ovlivňuje jeho statistiky, hádám, že spíš ne. Lidské společníky můžeš narvat do Power Armoru, v něm už tuším něco vydrží. Co se zbraní týče, ještě jsem nikoho nedonutil, aby používal to, co jsem mu dal, takže... těžko říct? Ale soudě dle toho, že Piper vystřílela vagon munice, aniž bych jí dal jediný náboj, pravděpodobně to potřeba nebude.
A jejich nosnost bych taky rád zjistil, stejně jsem zatím nikoho nevyužil jinak než jako chodící regál (a Piper jako spermobanku, když se s ní vyspíš, máš dočasně vyšší % expů).

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 5:33 pm 
Škandál Európy

StanleyCZ píše:
Tuším, že na doge můžeš navléknout zbroj, potažmo šátek a brýle. Ale nejsem si jistý, jestli to nějak ovlivňuje jeho statistiky, hádám, že spíš ne. Lidské společníky můžeš narvat do Power Armoru, v něm už tuším něco vydrží. Co se zbraní týče, ještě jsem nikoho nedonutil, aby používal to, co jsem mu dal, takže... těžko říct? Ale soudě dle toho, že Piper vystřílela vagon munice, aniž bych jí dal jediný náboj, pravděpodobně to potřeba nebude.
A jejich nosnost bych taky rád zjistil, stejně jsem zatím nikoho nevyužil jinak než jako chodící regál (a Piper jako spermobanku, když se s ní vyspíš, máš dočasně vyšší % expů).

::shock A aký má Piper vzťah k homosexualite?

Psa mám vytuneného, má odľahčenú zbroj, šatku a ešte na hlavu nejakú klietku, už neviem jak sa to volá. Na psovi je dobré, že je nízky a nezavadzia v línii strelby - ostatní sú v tom úplne nepoužitelní. Uvažujem, že vezmem perk loner a fuck off. Ale zas pes je super, že dokáže pridržať protivníka pri zemi a ja mám viac času na VATS strely do hlavy a končatín.

Keď ich narvem do PA - musím im furt meniť fúzny štumpeľ?

U melee bez problémov používajú to čo chcem, u strelných nvm. Ja myslím, že majú predefinované zbrane u ktorých majú nekonečno munície, ale ostatné žerú.

btw - vytunil som si jedno z PA na Military paint a nestojí to za to.. pridáva to len 1 bod k sile, škoda surovin..

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 5:38 pm 
Nájezdník
Nájezdník

Tuším, že homosexuálnímu vztahu se tam nebrání žádný lidský kumpán (btw, nemusí to být nutně Piper, mám dojem, že perk "Lover's embrace" můžeš vymámit z kohokoliv).
S výbavou spolubojovníků si ještě zkusím pohrát, stejně mám kopu zbraní, které ani nepoužívám, se jich holt vzdám.
Zatím se mi nestalo, že by Fusion Core došlo, když byl do PA navlečený někdo cizí, takže nejspíš ne.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 7:05 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

U společníků by to mělo být tak, že do jejich základní zbraně mají nekonečno munice, ale když jim dáte do ruky něco jiného, tak munici spotřebovávají.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 8:38 pm 
Ozářený
Ozářený

StanleyCZ píše:
Co se zbraní týče, ještě jsem nikoho nedonutil, aby používal to, co jsem mu dal, takže... těžko říct?

Keď traduješ so svojím pomocníkom, pozri sa na spodok obrazovky, aké tlačítka ti hra ponúka. Jedno z nich (defaultne asi Tčko) je doslova rozkaz aby si tvoj spoločník obliekol nejakú vec v jeho inventári. Samozrejme zbraň bez munície ale používať nebudú.

Ja to riešim tak, že zoberiem pomocníkovi jeho default zbraň, nahádžem na ňu všetky možné mody, a dám mu ju naspäť. Nechce sa mi riešiť náboje u pomocníkov, keďže bojujem zblízka, tak náboje sú pre mňa prakticky bežnejšou alternatívou za Bottle Caps.

Dá sa vyromancovať 7 spoločníkov. Nie všetci sú tak úplne "ľudia". Na pohlaví nezáleží. Taktiež... dá sa udržiavať romanca s úplne všetkými naraz, nikdy nevznikne okolo toho žiadna dráma v štýle "ty ma podvádzaš s hentým?". Jeden celkom známy herný kritik, Jim Sterling, bol touto vymoženosťou celkom dosť potešený.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 9:14 pm 
Ozářený
Ozářený

chekotay píše:
Ve Falloutu 4 je sex?! Není možná! Kluci v Bethesdě už vstoupili do puberty?

Klikneš na posteľ, vyspíš sa, a zrazu na tej posteli stojí tvoja "polovička" a utrúsi niečo v zmysle "dobré ráno miláčik". A máš z toho buff ktorý ti dá 10% bonus na expy.

Na Youtube je niekoľko celkom vtipných videí, ktoré sú titulované "Fallout 4 sex scenes" a rozhodne neobsahujú nič z toho, čo by človek pod takou titulkou čakal. Ináč keby sa Bethesda pokúsila vyčarovať erotickú scénu v tom ich engine, s ich kvalitou animácií a mimickými možnosťami postáv.... to by bolo veľmi smiešne.

Ad sex, sú vo Fallout 4 vôbec nejaké prostitútky? Nechce sa mi veriť, že by urobili v Bethesde ďalšiu post-apokalyptickú hru bez prostitútiek.

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 10:17 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

chekotay píše:
Tak ve FNV je taky zatmívačka a jenom se vzdychá... ale aspoň něco. Já jsem si stáhl do FNV nějaký sex pack, takže teoreticky lze souložit kde s kým, ale musím říct, že sledovat ty 3D modely v akci je něco... opravdu velmi neobvyklého. :-D

Na stará kolena... ::roll

-------------

Maximální počet obyvatel v usedlosti je 10 + charisma. Eh, co to je? Jak mám postavit něco většího než 2 chalupy u pole? K čemu mi je čistička produkující 40 vody? Pff, mods will fix it.

-------------

THE BEST GAMERS - Fallout 4

PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2015 10:49 pm 
Škandál Európy

Reinar píše:
chekotay píše:
Tak ve FNV je taky zatmívačka a jenom se vzdychá... ale aspoň něco. Já jsem si stáhl do FNV nějaký sex pack, takže teoreticky lze souložit kde s kým, ale musím říct, že sledovat ty 3D modely v akci je něco... opravdu velmi neobvyklého. :-D

Na stará kolena... ::roll

-------------

Maximální počet obyvatel v usedlosti je 10 + charisma. Eh, co to je? Jak mám postavit něco většího než 2 chalupy u pole? K čemu mi je čistička produkující 40 vody? Pff, mods will fix it.

-------------

THE BEST GAMERS - Fallout 4

No mne sa nedarí tam dostať viac ľudí.. Mám furt 8 aj so zapnutým satelitom..

PříspěvekNapsal: pát lis 20, 2015 9:38 am 
Vemeno
Vemeno

Do jakékoli vesnice/farmy, která se k tobě po splnění úkolu přidala, můžeš poslat jednotlivý pesanty. Klasicky přes stavěcí menu na ně klikneš a tuším že je to pod písmenem "R", v seznamu vesnic, který se otevře vybereš dané místo a nového dělníka tam pošleš.

+ takhle můžeš rozposlat jednotlivé obyvatele jako "obchodníky" a následně se ti sloučí inventaře jednotlivých workshopů.

Tak včera konečně první útok na jeden můj setlment ...rychle tam vlítnu ať ty dva chudáky, co tam dle značky na mapě bydlí, zachráním ... zabiju dva mutanty, do toho sliším strašnéj pistolovej randál, tak se hned otočím a koukám jak kolem jednoho nebožtíka raidera, stojí 19 obyvatel s pistolkama :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Další