Lord Hagen píše:
Dnes malý test na Vault 81
- | SPOILER
- Vážený dostal som sa dnu po 3 odovzdaných fusion core... a potom nastal amok a ja som sa premenil na stelesnenia zla a zabil som vyše 30 miestnych obyvateľov vrátane ochranky a jednej mačky... čo sa nedalo zabiť tak som nezabil... len tak chcel som vedieť čo sa stane... a ono sa nestalo vôbec nič!!! Overseer so mnou keca ako keby nič... doktorka ma lieči!!! Niektoré NPC s menami čo musia prežiť sa ma pýtajú odkiaľ som a že určite musím byť cestovateľ... celkom milý ľudia... je toto kurva možné??? Ako keby aspoň prestali so mnou hovoriť tak prosím, posral som si jednu lokáciu ale nič, robot jedine on vnímal že sa deje niečo "nekalé" a chcel si pohovoriť a keď som mu po tomto masakry sľúbil že sa polepším, tak sa potešil a život beží ďalej :)
Fantastické. Mám podobnú skúsenosť so squattermi v Sanctuary. Kamoš sa šiel raz pozrieť na môj stream Fallout 4, tak reku že mu ukážem, aké haluze sa dajú robiť vo Falloute. Prvá vec, čo ma samozrejme napadla, bola predviesť mu zbrane. Vytiahol som svoju vtedy jedinú streľnú zbraň... snajperskú pipe rifle... zamieril na feťácku babičku čo furt pýta Jet... a strelil jej do hlavy. A ona nič. Asi 5 sekúnd som stál, paralyzovaný domnienkou, že hrám hru, v ktorej každé NPC ktoré kedy len počulo slovo "quest" je nesmrteľné. Potom som vybral kudlu a skúsil som ju dobodať. Ona ma pri tom normálne pozdravila a žvatlala si pri tom svoje uvítacie hlášky o veštbách. Kľakla si po chvíli na zem... potom sa zase postavila. Za mnou stál Preston, tiež ma slušne pozdravil. Babička sa postavila a žvatlala o drogách čosi. Strašne nešťastný som z toho bol.
Ináč ten quest s hľadaním mačky, ako spomínate, bol tiež geniálny... som od toho čakal nejakú dobrodružnú cestu za stratenou mačkou, ako vystrihnutú z nejakého Pixar filmu... a nie, ona proste len stála na móle kúsok od Vaultu. Tak si aspoň hovorím že no... aspoň ju budem môcť odniesť naspäť k tej holke... osobne mám mačky veľmi rád, takže predstava, že jednu nesiem domov by bola dosť fajn na to, aby som zabudol na sprostosť toho questu... aj keby sa mi tá mačka len šupla do inventára ako nejaký obyčajný item... ale nie... moja postava jej len povie "choď domov" a mačka na to povie "mňau" a aby som náhodou neprehliadol, aká blbosť sa práve stala, hore v rohu obrazovky sa mi ešte odfajkne objective ako splnený a ukáže sa mi nový.
Tiež som celkom prekvapený existenciou mačiek v tip-top pred-vojnovej kondícii, ináč. Aj
Spider Jerusalem mal lepšie, a to ani nebol v post-apo svete (teoreticky).