Justy píše:
Thror píše:
Práve som sa pobil so svojím prvým Assaultronom. Bolo to veľkolepé. Už je mi jasné, že najväčší zabiják melee postáv nie sú trápni suicide supermutanti, ani deathclawovia, ale bugnutí assaultroni.
Boomer je taky boží. Co je horší než nepřítel, vybavený příruční atomovkou? Nepřítel, vybavený příruční atomovkou, proti které je imunní, ke které má nekonečné množství munice a kterou si klidně odpálí mezi nohama.

Ach jo. To sa mám ešte na čo tešiť. Zabudol som ešte spomenúť jednu vec, čo ma trochu sklamala... Deathclawovia, keď proti nim idem v Power Armore, ma občas chytia a buď tresnú o zem, alebo prehodia za seba... proste také špeciálne animácie útokov majú. Bol som zvedavý, či je možné tieto animácie nejak zastaviť. Tak som skúšal ísť proti Deathclawom a len čisto blokovať všetky útoky, vôbec som neskúšal útočiť. Výsledok = ich špeciálne útoky aj tak prechádzajú. Nerobia ani žiadny výrazný náznak vďaka ktorému by som mohol predpovedať, že ma idú chytiť. Proste len zničoho nič, v náhodných intervaloch strácam kontrolu nad svojou postavou, lebo Deathclaw sa rozhodol robiť svoju vec. To je čírou náhodou moja najobľúbenejšia feature vo všetkých hrách, len tak sa pozerať na to, ako moja postava umiera, a nemôcť s tým vôbec nič v tom momente robiť.
Keď už spomínaš nepriateov, čo sú odolní na atómové bomby, celkom ma pobavilo, že podľa Bethesdy, keď niekto nábožensky vyznáva rádioaktivitu, tak je na ňu imúnny proste. A netreba to nijak vysvetľovať. Ako vôbec niekto môže spojiť s Falloutom 4 slovo "immersion".