Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 1:56 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 1:49 am 
Škandál Európy

Che - ja myslím, že by to mimo mainquest šlo uhrať bez násilia. Pruser ale je, že je to tak naskryptované, že sa ti bez smrti nejakého bosa a podobne neodomkne ďalší postup/skript v mainquestu. To by šlo obísť leda tak, že by si nechal zabíjanie na spoločníkoch a schoval sa. No ale pokial viem, tak drogy ani legend.vlastnosti itemov sa nevzťahujú na NPC. Toľko k programátorským skratkám.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 2:21 am 
Kapčo brodice kat. B

chekotay píše:
Jak to tady tak čtu, musím se zeptat: Jak těžké to podle vás bude zahrát bez jediného zabití? ::scratch To bude chtít asi hodně plížení, co?

Ta hra tak není nadesignovaná. Zabíjení je mechanika, kolem které se točí 90% obsahu.
Řadím tedy tuto otázku hned vedle "Dá se dohrát Diablo 2 bez zabití?"
:-D

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 4:32 am 
Vemeno
Vemeno

chekotay píše:
Já to nechci sneakovat, já to chci ideálně prokecat! (Ok, postel je taky řešení, zrovna včera jsem kupoval Vica se slevou... :D )
Nebo teda asi ani nechci, jdu zpátky k F:NV. ::)

Že furt hledáte v Elder Scrolls mechaniky jako odněkud z Falloutu. A vůbec, komu tím prospějete?!!! Dyť se ta hra tak krásně prodává.
Jo Todde, zase jsi to zvládnul, nasrat hráčům na hlavu a dostávat za to od nich peníze, klobouk dolů, kdo umí, ten umí.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 6:13 pm 
Ozářený
Ozářený

Zistil som, že niektorými zbraňami nablízko sa švihá rýchlejšie, keď ste v pohľade tretej osoby. :-/ Najviac to je vidno pri Super Sledgi v Power Armore... v prvej osobe robí moja postava pomalé švihy po jednom, v tretej osobe robí jeden švih doľava a potom veľmi rýchlo po ňom ďalší doprava. Celkom by ma zaujímalo, či je medzi pohľadmi poškodenie nejak normalizované, alebo či proste pohľad z tretej osoby znamená viac DPS.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 7:13 pm 
Kapčo brodice kat. B

chekotay píše:
Smejki píše:
chekotay píše:
Jak to tady tak čtu, musím se zeptat: Jak těžké to podle vás bude zahrát bez jediného zabití? ::scratch To bude chtít asi hodně plížení, co?

Ta hra tak není nadesignovaná. Zabíjení je mechanika, kolem které se točí 90% obsahu.
Řadím tedy tuto otázku hned vedle "Dá se dohrát Diablo 2 bez zabití?"
:-D

No, jestli si vzpomínáš na ten bugr, co byl mezi hráči RPG po vydání Diabla... ::)

Entuziasti jsou bohužel statisticky vzato hrozní idioti. Nic nesmí nabývat nových forem!

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 8:39 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

To je ještě cajk. Majitelé F4 kupovali máslo a dostali zkyslé mlíko.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 9:46 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy píše:
Thror píše:
Práve som sa pobil so svojím prvým Assaultronom. Bolo to veľkolepé. Už je mi jasné, že najväčší zabiják melee postáv nie sú trápni suicide supermutanti, ani deathclawovia, ale bugnutí assaultroni.

Boomer je taky boží. Co je horší než nepřítel, vybavený příruční atomovkou? Nepřítel, vybavený příruční atomovkou, proti které je imunní, ke které má nekonečné množství munice a kterou si klidně odpálí mezi nohama. ::roll

Ach jo. To sa mám ešte na čo tešiť. Zabudol som ešte spomenúť jednu vec, čo ma trochu sklamala... Deathclawovia, keď proti nim idem v Power Armore, ma občas chytia a buď tresnú o zem, alebo prehodia za seba... proste také špeciálne animácie útokov majú. Bol som zvedavý, či je možné tieto animácie nejak zastaviť. Tak som skúšal ísť proti Deathclawom a len čisto blokovať všetky útoky, vôbec som neskúšal útočiť. Výsledok = ich špeciálne útoky aj tak prechádzajú. Nerobia ani žiadny výrazný náznak vďaka ktorému by som mohol predpovedať, že ma idú chytiť. Proste len zničoho nič, v náhodných intervaloch strácam kontrolu nad svojou postavou, lebo Deathclaw sa rozhodol robiť svoju vec. To je čírou náhodou moja najobľúbenejšia feature vo všetkých hrách, len tak sa pozerať na to, ako moja postava umiera, a nemôcť s tým vôbec nič v tom momente robiť.

Keď už spomínaš nepriateov, čo sú odolní na atómové bomby, celkom ma pobavilo, že podľa Bethesdy, keď niekto nábožensky vyznáva rádioaktivitu, tak je na ňu imúnny proste. A netreba to nijak vysvetľovať. Ako vôbec niekto môže spojiť s Falloutom 4 slovo "immersion".

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 10:59 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Thror píše:
Keď už spomínaš nepriateov, čo sú odolní na atómové bomby, celkom ma pobavilo, že podľa Bethesdy, keď niekto nábožensky vyznáva rádioaktivitu, tak je na ňu imúnny proste. A netreba to nijak vysvetľovať. Ako vôbec niekto môže spojiť s Falloutom 4 slovo "immersion".

Glowing sea? To je celé dobrá hovadina. Někdo na Codexu to přirovnal k Oblivion plains z TES IV. Proč by kolem kráteru měla 200 let zuřit nějaká zelená, radioaktivní bouřka, mi hlava nebere.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 11:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

@chekotay

ja si osobne myslím, že ten stealth nieje tak na zahodenie... vykecať sa z toho nedá a ani sa to nedá uhrať na "čisté ruce, stín a duch" ako sa mi to podarilo v Dishonored... ale ak si vymaxuješ zakradanie tak sa dá často vybiť celá budova aby sa po tebe vrhli všetci naokolo (a to dokonca bez tlmiča). Môj bežný postup - zabitie jedného nič netušiaceho protivníka (IK väčšinou lebo je tam tým pádom dvojnásobny dmg)... po chvílke ich podozrenie opadne a bang... ďalší dole. Ušetrím tým kopec nábojov, stimpakov a nervy. Cheaty nepoužívam ale viem si predstaviť, že ak by si si vycheatoval kopec stealth boyov a mal vymaxované (alebo dosť vysoké plíženie) tak to urobíš ako duch :D No ale bez zabitia? Hneď skoro prvá misia je vyčistiť Concord od hrozby... tak si celkom dobre neviem predstaviť ako to urobiť bez zabíjania... Neviem či sa zjaví párač až keď zabiješ nájazdnikov alebo stačí prísť bližšie k jeho "diere"... teoreticky by to šlo vylákať nájazdnikov k nemu a zabitie "potvory" by snáď potom nevadilo.

Lenže Fallout 4 je stavané na akciu a VATS je tu len nutné zlo, perky a SPECIAL je menej dôležité ako vymaxovaná zbraň (iste ide to cez perky ale to je len kozmetika). Dialogy sú občas viac ako ANO, NIE, ANO (ale hnevám sa), SOM DEBIL A NEMÁM VÁS RÁD ale vráťme sa ešte raz k Vašej otázke... lenže aká je to sranda keď vyčistím lokáciu (cleared) a potom tam akože niekoho unesú a ja tam zase idem to "vyčistiť" ... ešte že ten "ruský" quest bol ako tak schopný splniť kritérium fallout.

Celkom si však neviem predstaviť plnenie misie čistým stealth bez zabíjania napr. v tej veži...

Ruku hore kto už našiel
| SPOILER
UFO
? :)

Naposledy upravil Lord Hagen dne sob lis 28, 2015 11:54 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 11:51 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy píše:
Lord Hagen píše:
Ruku hore kto už našiel
| SPOILER
UFO
? :)

Na mapě, kterou projdeš skrz naskrz za deset minut, je docela těžké ho nenajít. ::)

Ja som čakal ťažky gunfight... pre istotu som mal po ruke aj fatmana... a ono... no šak vieš :) jedna rana z vodnej pištolky a bolo po všetkom :)

PříspěvekNapsal: ned lis 29, 2015 12:07 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy píše:
Taky vám bezdůvodně klesá spokojenost u osad?
V Sanctuary mi zatím vylezla na asi 75%, dokud jsem tam byl každý den dvakrát, ale jakmile se tam dva, tři dny neukážu, leze to dolů, i když mají všeho dost s pořádnou rezervou.
Jak se tam objevím a vlezu do management módu, klesající spokojenost se zase změní na stoupající.

Ja mam skôr problem s tým, že tie útoky idú na... povedzme to jemne bezvýznamné ciele. Osada... skôr dom a 2 ľudia a útočia na to 6 supermutanti a neskôr 5 nájazdnikov ( z toho majú dvaja raketomety)... ako robím čo sa dá aby ty dvaja chudáci prežili ale stojí ma to kopec nervov a stimpakov. Lenže som lenivy a všetky svoje zdroje mám v sanctuary... hoci som všade postavil vežičku s guľometom na taký útok je to samozrejme málo. Niekedy mám 100 chutí tie osady pobiť sám a chrániť len Sanctuary ale večnému dobrákovi to nedá. A tak na nich len pozerám ako v strede jadrového odpadu pestujú melóny...

PříspěvekNapsal: ned lis 29, 2015 12:14 am 
Stalker
Stalker

Justy píše:
Nebo spravuju ty trubky v lomu, jsem nějakých deset minut pod vodou a když se ohlédnu za sebe, Piper si to štráduje po dně, očividně těžce v pohodě.

Tohle je potvrzený bug, dno lomu a tamty zatopené místnosti umožňují normální chůzi. :-D

Thror píše:
Zistil som, že niektorými zbraňami nablízko sa švihá rýchlejšie, keď ste v pohľade tretej osoby. :-/ Najviac to je vidno pri Super Sledgi v Power Armore... v prvej osobe robí moja postava pomalé švihy po jednom, v tretej osobe robí jeden švih doľava a potom veľmi rýchlo po ňom ďalší doprava. Celkom by ma zaujímalo, či je medzi pohľadmi poškodenie nejak normalizované, alebo či proste pohľad z tretej osoby znamená viac DPS.

Totéž bylo ve Skyrimu snad u všech 2H zbraní; jiné animace v FP a TP, ale dmg stejný.

PříspěvekNapsal: ned lis 29, 2015 2:28 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Chikotayi. díky za přečtení a odpověd...šlo o nabídku , že bychom tu hru na ,,1 život ,,zkusili paralerně spolu , kdo se dostane dál, savy před konverzacemi, sejfy, apod. povoleny. Co ty na to? Tulák Marcel od Zvonu. PZ na jakou obtížnost? Survival? Kdy začnem? Dneska?...A sakriš, až takhle Chekotayi, já myslel bez loadu při Tvém zabití, hrávalo se tak na 1 život v různých RPG, no to asi nepůjde. Souhlas se spolubojovníky ,,za revitalizaci Bostonu a okolí,, bohužel , zabíjet se tuná musí ...O tom je pomali každý quest. No chceš to zkusit po mojom. První Tvoje smrt je definitivní. Tohle zkusit to ma opravdu láká a bez stealthu se při téhle akci takí neobejdeš, tož ako?! Máca.
Jde o to být fatálně opatrnej, a než někam vlezeě, letí tam pozdrav i za roh a mít jich hodně, jakmile se něco šustne preventivně: bič a pryč, sehnat si,,chameleona,, já mám v krunýři , ale zabudka odkuda, hehe. Pochopitelně by se začínalo s nahým zadkem od vaultu 111 - new game, od 0 levlu, že. Dávat bacha na vše co leze ze země a lítá luftem, atd. Stav: Levl 39 / 17O hodin, toho se asi nedožijem, no uvidíme?!.

PříspěvekNapsal: ned lis 29, 2015 7:56 am 
Hrášková příšera

Chekotay se tu už několikrát vyjádřil, že F4 nemá a hrát neplánuje.

PříspěvekNapsal: ned lis 29, 2015 11:54 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Chekotayi, no chtěl si dajakou story z F4: Jdu podle azimutu na Severu s Kejtý v závěsu půjčil jsem ji FIREBROK D: 130, a u zrucanin juknu a hele bedna u jezírka s vodopádem a Hvězdy na Nebi fajnově svítily s měsícem dohromady...A nikde nikdo?!, podezřelé. že, save, brokbuben 135 a hups dolů, ajta krajta ve zbytku kontejneru tam chrápal Dráp, no když jsem dopad , tak huž né a po nás...?No Hups do jezírka pod vodopád, vylezli jsem v baráku naproti, asi nějaký ,,Teleport,,? Tak se otřepu a jde se na noční čekanou jak Hemingway v Africe, na tenhle post neměl - deska z baráku v luftě, 4x se vracel od převisu, vždy nějaké Fčelky schytal, až jsem mu musel jít napopáté naproti, měl na kahánku, a přesto to bylo jen tak tak a hadry - cucky by lítaly ze mně, hehe. Jo ta bedna byla docela napapaná. Lovu zdar a Přírodě obzvláště...Hvězdy již dávno vybledly a měsíc utekl... čekačka v reálu cca 35 minut, ufff, Díky Lovec Pampalíni Máca od Zvonu.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne ned lis 29, 2015 5:23 pm, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Další