Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 3:51 pm

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 647 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: My, ochránci veškerenstva 7.1
PříspěvekNapsal: sob pro 09, 2017 7:02 pm 
.

cheky ve Fekálismu v teorii i praxi píše:
Souboj Vojta vs. Bota zatím 0:1, uvidíme co po přestávce, zdali se šampion vůbec odváží vrátit do ringu...

pche fotr, víš, kolik krát sem do tý tvý boty již nablil?

Bobrázek

PříspěvekNapsal: sob pro 09, 2017 8:54 pm 
Administrátor
Administrátor

Draw me like one of your french girls.

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 1:09 pm 
Mgr. et Mgr. Lady et Lady et Lady et Lady fantasy se dvěma meči, CKČ, Vid., Vemeno

Tina píše:
Ukrajina je jeden velký artefakt. Příští rok bych tam chtěla strávit aspoň trochu delší dobu.

Tina léto 2016

A příští rok tou dobou Tina

a) splnila své přání, navštívila Ukrajinu a prožila na ní mnohá podivuhodná dobrodružství, jejichž popis by nesnesl žádný papír,

b) opět rodila děti.

Zjistila jsem, že bych docela ráda vyrazila do ciziny s Firejsem, působí na mě jako kombinace sebejistého a přitom ztřeštěného cestovatele ::love2

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 2:08 pm 
Moderátor
Moderátor

Co musí letos být je víkend v Mariboru ve Slovinsku. Březen-Duben myslím. To tě rád vezmu sebou - máme teď z Brna přímej spoj a finančně je to rozumné i s ubytováním.

V Březnu je v plánu Kazachstán. Snad. Trochu se to teď někde zaseklo, tak kdo ví, jestli to bude - v plánu je mrknutí na výstřel něčeho do vesmíru - to je 10.3.... Tam by se dalo možná ještě přistoupit. Z podzimního výletu do Turecka kolem syrských hranic (je tam Batman) nic bohužel nebylo, tak bych si rád ty pouště vynahradil. V únoru bych mohl do Finska, ale jet ze zimy ještě do větší zimy se mi letos nějak nechce a pak bylo v řešení ještě letní Grónsko a Fayerské ostrovy - ale to jsem zase shledal příliš drahým. Musím šetřit.

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 3:30 pm 
Mgr. et Mgr. Lady et Lady et Lady et Lady fantasy se dvěma meči, CKČ, Vid., Vemeno

Vyeliminuj varianty finančně dostupné pro matky na rodičovské dovolené ::rock

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 4:53 pm 
Moderátor
Moderátor

Slovinsko by mělo vyjít do dvou tisíc,- a to s cestou tam/zpět a ubytováním na jednu noc v centru. Když si člověk zabalí řízky a paštiku tak ušetří na jídle, ale já většinou v rámci kulturního obohacení chodím do místních marketů. A aktivity planuji nejlépe zdarma - to jest, menší výšlap do místních kopců, případně autobusem k jezeru a procházku po městě s objevováním temných koutů. Večer někam na pivo. Slovinsko očekávám cenově na naší úrovni, případně trochu levněji. Více než dva tisíce bych utratit nechtěl. Hodně tam dělá ta jízdenka - pohybuje se od 600-1600 za cestu - ale počítám, že pojedeme za těch šest stovek.

Za podobnou cenu se dá jet i na Ukrajinu (i když tam mě slušně natáhli na hotelu) - tentokrát bych jel trochu odvážněji, ale nevím jestli letos.

Taky bych chtěl letos do Italie. Byl jsem tam sice loni, ale tentokrát bych chtěl k moři - na koupačku na jeden den - odhad ceny na 1300 Kč / osoba, ale tam ještě nemám plán - to se naplánuje podle Slevomatu :P . Předloni jsem takhle otočil tři lidi v Chorvatsku za čtyři tisíce, komplet i s místním jídlem. Byl to super výlet. Možností na menší a levné výlety je opravdu hodně. Ovšem, člověk musí občas být trochu masochista. :D

Tak mám s tebou počítat se Slovinskem?

PříspěvekNapsal: pát led 19, 2018 11:28 am 
Škandál Európy

"Slovinsko očekávám cenově na naší úrovni, případně trochu levněji."
::rofl ::rofl ::rofl

PříspěvekNapsal: pát led 19, 2018 11:33 am 
Škandál Európy

tyjo, tam je drahšie jak vo Viedni, to nieje žiaden balkán ale fungl detašovaná spolková republika. Rízky a konzervy doporučujem, ale ísť tam s 2000 ani moc ne. Jedine víno tam je dobré a za dobré ceny. Pivo predražený kentus. Cesta najlepšie BLABLA alebo flix a ubytovanie chce podrobný prieskum hostelov a penziónov. To už radšej trochu nižšie do BiH, Bihać a užijete si moslimskú pohodu za priaznivé ceny :P

PříspěvekNapsal: pát led 19, 2018 1:01 pm 
Moderátor
Moderátor

Cestu plánuji řešit přes Flixbus? Anebo simly? Teď si nejsem jist.
Ubytování pak přes booking, s tím mám dobrý zkušenosti z různých zemí.

A do dvojky se dá vejít kompletka. Ale asi teda ty řízky, tofu bagety a plechovku starobrna.. :)

PříspěvekNapsal: ned led 21, 2018 7:17 pm 
Škandál Európy

good luck, ale fakt nečakaj levnotu

PříspěvekNapsal: úte led 23, 2018 2:19 pm 
Drogový dealer

Firejs píše:
Cestu plánuji řešit přes Flixbus? Anebo simly? Teď si nejsem jist.
Ubytování pak přes booking, s tím mám dobrý zkušenosti z různých zemí.

A do dvojky se dá vejít kompletka. Ale asi teda ty řízky, tofu bagety a plechovku starobrna.. :)

Do dvojky? To ako cca 70 Euro? To míňam na deň na občerstvenie na dovolenke (pravda, na 2 osoby)...

PříspěvekNapsal: úte led 23, 2018 3:14 pm 
Administrátor
Administrátor

Pak nemáš mí takové buclaté tvářičky. :)

PříspěvekNapsal: stř led 24, 2018 9:56 am 
Drogový dealer

cheky píše:
Pak nemáš mí takové buclaté tvářičky. :)

Je to tak :)

Každopádne moja filozofia chodenia na zahraničné dovolenky je taká, že keď už sa rozhodnem niekam ísť, mám na to mať a nie tam prežívať jak křupan na lunčmítoch a řízkoch a prespávania po zavšivených penziónoch. Keď nemám na dôstojné dovolenkovanie, tak nejdem.

PříspěvekNapsal: stř led 24, 2018 10:44 am 
Moderátor
Moderátor

Já moc na válení se wellnesu v pětihvězdičkovém hotelu nejsem. Poflakovat se můžu zadarmo doma.
Jednou jsem tedy byl v hotelu s červeným kobercem v Norsku, ale to byla výjimka.

Na luxusní dovolené se ti nestane:
- že by tě na hostelu ve čtyři ráno vzbudil ožralej polák a nabízel ti vodku
- že by tě na nádraží ve tři ráno pronásledoval plešatý pán a zval tě do parku "na potěšení"
- že bys prolézal opuštenou fabriku a najednou se objevil v romské osadě
- že bys svačil v parku a během toho sledoval policejní zásah na místní bezdomovce
- že by sis objednal jídlo ukázáním do jídelního lístku na náhodné jídlo, protože nedokážeš rozluštit co je tam napsáno
- že by sis koupil v sámožce pivo s energetákem a pak to vypil při procházení se v posprejovaných podchodech mezi bezdomovci...
- že bys jel místní linkou do druhého města a autobus v půlce cesty chcípnul
- že bys nevěděl jak se dostat zpátky, protože jízdní řády jsou napsány fixkou na papíru a vůbec nerozumíš tomu systému
- že bys na terase hostelu s výhledem na oceán pozoroval po půlnoci "západ slunce" společně s kanaďanem, francouzkou, španělem etc a říkal jim, že pivo v ČR je fakt tak levné jak se na internetech vykládá.
a tisíc dalších...

Já na dovolenou jezdím abych se vytrhl s denního stereotypu, poznal svět a rozšířil si obzory. Nikoliv proto abych si aspoň týden v roce hrál na boháče.

PS: Lunchmeaty a řížky sebou nebovozím. :-D

PříspěvekNapsal: stř led 24, 2018 6:34 pm 
Drogový dealer

Firejs píše:
Já moc na válení se wellnesu v pětihvězdičkovém hotelu nejsem. Poflakovat se můžu zadarmo doma.
Jednou jsem tedy byl v hotelu s červeným kobercem v Norsku, ale to byla výjimka.

Na luxusní dovolené se ti nestane:
- že by tě na hostelu ve čtyři ráno vzbudil ožralej polák a nabízel ti vodku
- že by tě na nádraží ve tři ráno pronásledoval plešatý pán a zval tě do parku "na potěšení"
- že bys prolézal opuštenou fabriku a najednou se objevil v romské osadě
- že bys svačil v parku a během toho sledoval policejní zásah na místní bezdomovce
- že by sis objednal jídlo ukázáním do jídelního lístku na náhodné jídlo, protože nedokážeš rozluštit co je tam napsáno
- že by sis koupil v sámožce pivo s energetákem a pak to vypil při procházení se v posprejovaných podchodech mezi bezdomovci...
- že bys jel místní linkou do druhého města a autobus v půlce cesty chcípnul
- že bys nevěděl jak se dostat zpátky, protože jízdní řády jsou napsány fixkou na papíru a vůbec nerozumíš tomu systému
- že bys na terase hostelu s výhledem na oceán pozoroval po půlnoci "západ slunce" společně s kanaďanem, francouzkou, španělem etc a říkal jim, že pivo v ČR je fakt tak levné jak se na internetech vykládá.
a tisíc dalších...

Já na dovolenou jezdím abych se vytrhl s denního stereotypu, poznal svět a rozšířil si obzory. Nikoliv proto abych si aspoň týden v roce hrál na boháče.

PS: Lunchmeaty a řížky sebou nebovozím. :-D

Ak narazas na “rezorty”, tak v zivote som v ziadnom nebol a tiez nemam rad vysedavanie pri bazene alebo mori. Skor som mal na mysli, ze ked si poviem, ze tento vylet lodou sa mi paci, alebo bude fajn si zaplatit za motorku, alebo ist na dobre vino, tak na to chcem mat. Minuly rok som nemal, nesiel som. Ale v pohode, to nebolo principialne na teba, len ma na zarazila ta suma.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 647 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Další