Abych vám osvětlil , přočpak potřebujem vědět,jakpak se zakládá gang takhle v pátek jsme se v klidu sešli , pár lidí z IFka , pár nám nových tváří , a začali jsme chodit společně - ono 4 - 6 lidí v partě je super . a včera jsme se domluvili,že uděláme gang , a koupíme si jeskyni. tak každý si skočil pro nej zbroje , zbraně , kupu nábojů apod ,a čekali jsme na sebe v renu - z pohledu na 7 lidí oblečených do železa a kůže, v rukách gatling , laserovky apod musel určitě jít strach :D nakonec jsme každej donesli svůj díl peněz, dali je jednomu,a šli v klídku k NCR , kam jsme postavili jeden společný stan a přibrali jsme posledního člena, též zakovaného do železa a vyzbrojeného až po zuby :D tak a v klidu jsme si to táhli do Junktownu , kde měl být trapper :D a ejhle ,přestože jsme se rozprchli po městě, toho trumbelína jsme nenašli ,a nakonec jsme se dozvěděli,že ho jeden z administrátorů smazal . .. tak jsme se rozhodli jít do reddingu - já si ještě skočil pro vysílačku ,a poptal se přátelského gangu , jak to vypadá v okolí ... načež jsme se dozvěděl, že v klahmatu řádí mutanti - a to se téměř okamžitě objevili v obrazovce, že je zahájena invaze supermutantů . tak jsme se přiblížili k reddingu, já si nechal jen pižamo ,a šel se juknout , jak to v reddingu je - a po příchodu se na mě zazubilo cca 50 supermutanů :D přestože čest mi pravěla - bij ty zrůdy po hubě , pomůžeš pustině ... avšak já radši beru pořekadlo - pospíchej pomalu ,ale utíkej rychle , a těmto zrůdám jsem nakonec utekl - přecejenom jsme museli strážit našeho příátele s penězi , a né bít po tlamách zrůdy . tak jsme vyrazili do klahmatu za trapperem . tak jsem se dostali - všichni z nás měli respekt , a tak jsme se dostali do místnosti ... tam začala naše další krize středního věku - ten vůl ( trapper ) nám nechtěl povolit gang ... to už jsme byli docela nervózní , a když náš doktor skončil rozpůlený na podlaze , tak naše nervozita vyústila v paniku - kdo po nás jde :D okamžitě jsme se začali bránit , a stříleli do všech ,co stříleli do nás - přičemž na nás naběhnuli asi 4x sebevrazi s výbušninami , a já se díky dávkám stal zabiják dětí ... když jsem společně s Starostou IF byl zabit, po půlhodinovém patu , tak jsme se rozhodli doběhnout k renu pro stimpacky a zbraně ,a naběhnout střelci ... když jsme se vydali na cestu , tak právě 3 ze 4 zbylých obránců padli a útočkín si šel pro naše věci - jnaštěstí jeden z našich ,s laserovkou v ruce , jsi počkal a hajzla zabil ... okamžitě jsme se všichni stáhli pro naši výbavu a peníze , a šli jsme z klahmatu do denu - tam jsme se spojili , předali si většinu věcí , zabili 2 začínající PKčka ,a šli do reddingu ,kde už byl klid ... avšak ani zde nám nebyl dán klid - po příchodu si na mě vyskočil nějaký pakůň, a já ho pár dávkama z brokovnice uklidnil . to samozřejmě se nelíbilo jeho 4rem kamarádům , co za mnou šli,avšak to se náhle objevili moji společníci - to ty trumbery tak rozhodilo, že se rozutíkali po městě ... okamžitě jsme zaběhli do hospody za dalším trapperem ,a slušně všechny vyprovodili ven - přecejenom jsme si řekli , že máme u sebe věci , které bychom nechtěli ztratit,avšak základní slušnost jsme zachovali . to už okolo hospody začali běhat nějací břídilové - a pak náhle náš doktor a já jsme padli pod tíhou broků a střel na zem , naštěstí nás stihli vyléčit ... rozkol vyřešilo pár dávek z gatlingů a brokovnic .tak to už jsme začali být opravdu nervózní, a kdykoliv se venku pohnul stín , tak jsem otevřel dveře , pustil pár dávek ,a zase je zavřel . po přesunu k oknu jsem přišel o oko,a v tu chvilku jsme přesto uviděl dva nepřátele , tak jsem do nich pustil 3 dávky :D avšak co mě dostalo , byl komentář jednoho od nás - hale, je tu admin . hm,a já do administrátora poslal několik dávek :D :D :D hold byl v nepřátelské zóně :D to už jsme se pořád nedokázali jako gang zaregistrovat , tak jsme vypadli z reddingu , ašli uklidit věci do stanů - celkové skóre - z 4 železných zbrojí 3 zničené , přišli jsme o půlku našich věcí ,ale jiné jsme taky nabrali , prachy nám zůstali ,a skoro vůbec jsme neexpili :D
Můžete nám proto prosím poradit ( krok po kroku, klidně kroky pro debílky ) ,jak na gang :D díky Chamajz a spol :D
|