Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 1:32 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob říj 03, 2009 8:54 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Lurtz 90 píše:
zdar chlapi potreboval bych vedet kde sehnat ¨Tube¨ material ::scratch na rozebrani zbrane nemam dostatecnej scienc tak kde jinde se to da sehnat , a jeste jestli nevite v jake casti map. se nejvic nalezaj na lov brahminy ,dik zatim.

no s tube to budes mat tazke lebo ten sa bud kupuje alebo ziskava rozobranim zbrane ... najlepsie je pockat na respawn u obchodnika a vykupit vsetky "tube" ::kawaii

brahminy casto stretnes pri Modocu alebo NCR (nalavo od NCR 1 pole ,a 1 pole hore... ked som to nepoplietol ) ::rock

Obrázek

Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Changelog / Změny ve hře
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 12:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

ahoj fallout online uz sem uspesne spustil,akorat se mi to desne trhá :-( ..cim to je?mam sice slabsi pc,ale jinak hru fallout2 a nebo tactics sem hral dycky upe v pohode ani naznak nejakeho sekani ci tak,ale tady u toho online se to trha naskutecne....nvi nekdo jak odstranit muj proublem? ::help

JaW: Trochu ses minul s tímto příspěvkem, ne? Našel sem ho v Changelog / Změny ve hře.

Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Obecná diskuze o hře MK II
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 4:30 pm 
Vemeno
Vemeno

Mám dotez ohledně gangu: Kde se do čerta zakládá :-)

PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 4:35 pm 
Vemeno
Vemeno

zdravim, kde se da zaregistrovat nazev gangu? zkouseli jsme si koupit jeskyni u trapperu v klamathu/reddingu, ale stale rikaji, ze nas neznaji.
diky za radu

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 7:25 am 
Vemeno
Vemeno

Abych vám osvětlil , přočpak potřebujem vědět,jakpak se zakládá gang
takhle v pátek jsme se v klidu sešli , pár lidí z IFka , pár nám nových tváří , a začali jsme chodit společně - ono 4 - 6 lidí v partě je super . a včera jsme se domluvili,že uděláme gang , a koupíme si jeskyni. tak každý si skočil pro nej zbroje , zbraně , kupu nábojů apod ,a čekali jsme na sebe v renu - z pohledu na 7 lidí oblečených do železa a kůže, v rukách gatling , laserovky apod musel určitě jít strach :D
nakonec jsme každej donesli svůj díl peněz, dali je jednomu,a šli v klídku k NCR , kam jsme postavili jeden společný stan a přibrali jsme posledního člena, též zakovaného do železa a vyzbrojeného až po zuby :D
tak a v klidu jsme si to táhli do Junktownu , kde měl být trapper :D
a ejhle ,přestože jsme se rozprchli po městě, toho trumbelína jsme nenašli ,a nakonec jsme se dozvěděli,že ho jeden z administrátorů smazal . .. tak jsme se rozhodli jít do reddingu - já si ještě skočil pro vysílačku ,a poptal se přátelského gangu , jak to vypadá v okolí ...
načež jsme se dozvěděl, že v klahmatu řádí mutanti - a to se téměř okamžitě objevili v obrazovce, že je zahájena invaze supermutantů .
tak jsme se přiblížili k reddingu, já si nechal jen pižamo ,a šel se juknout , jak to v reddingu je - a po příchodu se na mě zazubilo cca 50 supermutanů :D
přestože čest mi pravěla - bij ty zrůdy po hubě , pomůžeš pustině ... avšak já radši beru pořekadlo - pospíchej pomalu ,ale utíkej rychle , a těmto zrůdám jsem nakonec utekl - přecejenom jsme museli strážit našeho příátele s penězi , a né bít po tlamách zrůdy . tak jsme vyrazili do klahmatu za trapperem . tak jsem se dostali - všichni z nás měli respekt , a tak jsme se dostali do místnosti ... tam začala naše další krize středního věku - ten vůl ( trapper ) nám nechtěl povolit gang ... to už jsme byli docela nervózní , a když náš doktor skončil rozpůlený na podlaze , tak naše nervozita vyústila v paniku - kdo po nás jde :D okamžitě jsme se začali bránit , a stříleli do všech ,co stříleli do nás - přičemž na nás naběhnuli asi 4x sebevrazi s výbušninami , a já se díky dávkám stal zabiják dětí ... když jsem společně s Starostou IF byl zabit, po půlhodinovém patu , tak jsme se rozhodli doběhnout k renu pro stimpacky a zbraně ,a naběhnout střelci ... když jsme se vydali na cestu , tak právě 3 ze 4 zbylých obránců padli a útočkín si šel pro naše věci - jnaštěstí jeden z našich ,s laserovkou v ruce , jsi počkal a hajzla zabil ... okamžitě jsme se všichni stáhli pro naši výbavu a peníze , a šli jsme z klahmatu do denu - tam jsme se spojili , předali si většinu věcí , zabili 2 začínající PKčka ,a šli do reddingu ,kde už byl klid ...
avšak ani zde nám nebyl dán klid - po příchodu si na mě vyskočil nějaký pakůň, a já ho pár dávkama z brokovnice uklidnil . to samozřejmě se nelíbilo jeho 4rem kamarádům , co za mnou šli,avšak to se náhle objevili moji společníci - to ty trumbery tak rozhodilo, že se rozutíkali po městě ... okamžitě jsme zaběhli do hospody za dalším trapperem ,a slušně všechny vyprovodili ven - přecejenom jsme si řekli , že máme u sebe věci , které bychom nechtěli ztratit,avšak základní slušnost jsme zachovali . to už okolo hospody začali běhat nějací břídilové - a pak náhle náš doktor a já jsme padli pod tíhou broků a střel na zem , naštěstí nás stihli vyléčit ... rozkol vyřešilo pár dávek z gatlingů a brokovnic .tak to už jsme začali být opravdu nervózní, a kdykoliv se venku pohnul stín , tak jsem otevřel dveře , pustil pár dávek ,a zase je zavřel . po přesunu k oknu jsem přišel o oko,a v tu chvilku jsme přesto uviděl dva nepřátele , tak jsem do nich pustil 3 dávky :D avšak co mě dostalo , byl komentář jednoho od nás - hale, je tu admin . hm,a já do administrátora poslal několik dávek :D :D :D
hold byl v nepřátelské zóně :D
to už jsme se pořád nedokázali jako gang zaregistrovat , tak jsme vypadli z reddingu , ašli uklidit věci do stanů - celkové skóre - z 4 železných zbrojí 3 zničené , přišli jsme o půlku našich věcí ,ale jiné jsme taky nabrali , prachy nám zůstali ,a skoro vůbec jsme neexpili :D

Můžete nám proto prosím poradit ( krok po kroku, klidně kroky pro debílky ) ,jak na gang :D
díky
Chamajz a spol :D

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 8:59 am 
Austin Powers
Austin Powers

Moc pěkný příběh ::ano
Na gang, podle nejnovějšího changelogu http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=34&t=517&p=48321#p48321, stačí tři lidi. Vyberte si leadera a dejte na něj FOLLOW...stejně jako, když se k někomu s vysokým CH připojujete do skupiny a jdete společně po mapě. Pak ho nechte mluvit s trapperem a vyberte základnu podle ceny. hotovo

Určitě se to tady už řešilo. Když něco nevíš, zkus napřed sarch :wink:

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 9:25 am 
Vemeno
Vemeno

no a to je prave ono, ja to tady procital uz snad 100x a rekl bych, ze jsme delali vsechno spravne. clovek, ktery kecal s trapperem mel CH6, 5 lidi v parte, vsichni na nem follow. kdyz chtel trapper znat nazev gangu, tak pres copy/paste vlozil nazev gangu primo z aditional notes a vzdy se dockal 2 odpovedi. bud uz byl nazev gangu zabran, nebo druha moznost, nikdy o nas neslysel. tak jsme se shodli na tom, ze je asi potreba nejdrive nazev gangu nekde zaregistrovat. ale to se asi deje primo pri komunikaci s trapperem. tak kde sakra delame chybu? mame prachy, mame lidi, ale ten vul trapper porad tvrdi, ze o nas nidky neslysel, nebo ze je nazev gangu zabran ::oops

vcera to bylo opravdu dost flustrujici, nejakych 7 hodin jsme stravili tim, ze jsme se snazili vytvorit gang. nekolikrat jsme malem dostali na prdel, ale nastesti jsme to vzdy ustali. nicmene stat u nejakeho trappera hodinu se 30k zatkama v kapse s vidinou zalozeni gangu, neni zrovna bezpecne. navic kdyz se to ani nepovede. ja vcera zestarnul tak o 10 let, vyhulil za par hodin krabku cigaret a gang stale v nedohlednu. proste nekde je zakopany pes a my nevime kde ::roll

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 9:28 am 
Austin Powers
Austin Powers

mixhail píše:
no a to je prave ono, ja to tady procital uz snad 100x a rekl bych, ze jsme delali vsechno spravne. clovek, ktery kecal s trapperem mel CH6, 5 lidi v parte, vsichni na nem follow. kdyz chtel trapper znat nazev gangu, tak pres copy/paste vlozil nazev gangu primo z aditional notes a vzdy se dockal 2 odpovedi. bud uz byl nazev gangu zabran, nebo druha moznost, nikdy o nas neslysel. tak jsme se shodli na tom, ze je asi potreba nejdrive nazev gangu nekde zaregistrovat. ale to se asi deje primo pri komunikaci s trapperem. tak kde sakra delame chybu? mame prachy, mame lidi, ale ten vul trapper porad tvrdi, ze o nas nidky neslysel, nebo ze je nazev gangu zabran ::oops

vcera to bylo opravdu dost flustrujici, nejakych 7 hodin jsme stravili tim, ze jsme se snazili vytvorit gang. nekolikrat jsme malem dostali na prdel, ale nastesti jsme to vzdy ustali. nicmene stat u nejakeho trappera hodinu se 30k zatkama v kapse s vidinou zalozeni gangu, neni zrovna bezpecne. navic kdyz se to ani nepovede. ja vcera zestarnul tak o 10 let, vyhulil za par hodin krabku cigaret a gang stale v nedohlednu. proste nekde je zakopany pes a my nevime kde ::roll

hmm, zkus kontaktovat admina přímo ve hře

- You can now type "+requesthelp <message>", to request GM assistance. In the message you should write what issue you have, make it as informative and clear as possible, if no GM is online, you'll be informed that you need to wait. This is to reduce nedless pms/threads on the forum. If it's an urgent bug you can report it here too.

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 12:37 pm 
Vemeno
Vemeno

JaWe, jak píše Mixhail - mi to tu pročítali odshora dolů :D nepsalli bychom sem ,kdyby jsme to věděli . jen prostě jsme se z toho málem zbláznili :D zkusíme odkaz ;)
a díky moc ( navazu brahmina spojenectví s ostatníma gangama ??? pokud ano, rádi bychom s váma ho navázali ) ;)

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 1:24 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Chamajz píše:
JaWe, jak píše Mixhail - mi to tu pročítali odshora dolů :D nepsalli bychom sem ,kdyby jsme to věděli . jen prostě jsme se z toho málem zbláznili :D zkusíme odkaz ;)
a díky moc ( navazu brahmina spojenectví s ostatníma gangama ??? pokud ano, rádi bychom s váma ho navázali ) ;)

No jasně, ale napsal to až po tom, co jsem řekl ať použije search :wink: Sem nevěděl, že jste to tady celé prošmejdili a stejně nic nenašli :-D Většina lidí se ani neobtěžuje s hledáním.

Já teď FOnline nehraju, tak kontaktujte hráče, kteří hrají http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=34&t=622

Jestli budete chtít, tak si tady klidně můžete založit téma pro váš gang...

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 1:53 pm 
Vemeno
Vemeno

JaWe ? ono po 7mi hodinách hledání jakéhokoliv stébla naděje bychom prolezli i popelnici :D kdyby tam byl postup :D ten včerejšek byl opravdu šílenej :D

ok,až se nám to povede urobit, tak brahmínáky zkontaktujem ( ještě nevíme název gangu ;) ) a kdyby to šlo,nevadilo by nám ( a asi by nám to i pomohlo ) , kdyby jsme si sem mohli dát fórum :P

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 2:41 pm 
Vemeno
Vemeno

Chamajz píše:
JaWe ? ono po 7mi hodinách hledání jakéhokoliv stébla naděje bychom prolezli i popelnici :D kdyby tam byl postup :D ten včerejšek byl opravdu šílenej :D

ok,až se nám to povede urobit, tak brahmínáky zkontaktujem ( ještě nevíme název gangu ;) ) a kdyby to šlo,nevadilo by nám ( a asi by nám to i pomohlo ) , kdyby jsme si sem mohli dát fórum :P

Ještě ani nemáme ten gang a už by si jim sem cpal forum ::lol

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 2:50 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Fanosh píše:
Chamajz píše:

Ještě ani nemáme ten gang a už by si jim sem cpal forum ::lol

Ne fórum, jeden topic/téma. Víc nedostanete :mrgreen:

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 5:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Chamajz píše:

Vyřešili jste už? Zkusili jste zadat název gangu z nového seznamu, viz. poslední changelog?
viewtopic.php?f=34&t=517&start=30

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 7:02 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

my resili neco podboneho, hodinu jsme stali se 30k u trappera v Junktownu a zadny nazev nam nechtel povolit... pry o nas neslysel nebo je to zabrane, postupne sme vyzkouseli opravdu hafo jmen a nakonec nam bylo jedno jake tak jsme The Klamath Big Boys... ale opravdu dlouho nam to neslo, nejlepsi je zkouset jedno po druhem, lepe davat dlouhe nazvy pac to si nikdo moc nebere... ale tak nwm jestli ten stary seznam jeste plati...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51  Další