Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 2:46 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Obecná diskuze o hře MK II
PříspěvekNapsal: pát říj 09, 2009 11:43 am 
Vemeno
Vemeno

TimeToDie píše:
Chamajz píše:
TimeToDie píše:
koukám, že fonline už hraje čím dál méně lidí, vždy bylo nad 600 lidi a ted sem tam nad 300 jsem zvědav na plnou jestli někdy bude :-) ale to co je ted je nehratelné alespon né na nějak buhvijak dlouho asi si raději zahraju singl ::scratch
btw: včera jsem to pustil po nějakem tom měsíci a prošel jsem 4 obchodníky a nikdo něměl do ničeho náboje tak jsem to hned vypl, expit se dá jen chvili, naboje nikde, zbraně nevim tak dlouho jsem to nehral :-) a možnost se rychle rozehrát bez pomoci ostatních (bohužel většina pomáhá tím, že vás odstřelí) je velmi obtížné se střelcem, to už není fallout :ne: řikejte si co chcete :wink:

a proč náboje kupuješ,a nebereš je z mrtvol NPCček ??? všude máš tolik náhodných setkání,až je to ošklivé ( třeba fajn jsou karavany s jejich gatlingy a broknama :D )

ty seš nějakej chytrej, rozjel jsem novou postavu, to je mam zabit nožem? nebo je ukopat? Hlavně ty gatlingery nebo vlastně cokoli i proti kopi je to dost problém ::scratch Jsem zvědav co mi big master poradí ::lol

big master ti poradí toto - tak si ukradni něco,aby jsi mohl střílet ;)
promiň ,ale u rena máš během 10 minut cca 6 smg , 6 riflí , a další kraviny ...
pokud ti to nejde ( co já vím,že jsis založil new postavu ;) ) tak mi napiš na skype ( chamajz ) , a přijd k renu,a já ti nějaký věci donesu , když ti to pomůže v další hře ;)
a k těm gatlingům - řekl jsme , že máš jít na ně ??? jen jsme podotknul,že jsou fajn, včera jsme si jich pár odnesli :D

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 1:41 am 
Vemeno
Vemeno

Koukám, debata je tady celkem slušná takže i já přidám něco do mlýna :wink:
Musím přiznat, že tahle hra se klukům fakt povedla protože už dlouho nepamatuju kdy jsem nějakou hru měl tak rád a zároveň jí nenáviděl :-D
Asi nejhezčí zážitky jsou když to vůbec nečekáte, např. mě se nedávno stalo, že jsem potkal hlídku Bratrstva Oceli, šel jsem jim jako vždy lehce provětrat nadité kapsy ::cool a co se nestalo - najednou odněkud přiběhl maník v pyžamu a jestli nechci dárek, já samozřejmě už řádně poučenej od různých PKček jsem začal tušit nějakou levárnu ale neměl jsem tu chvíli co ztratit a tak jsem souhlasil - maník hned poté přišel k hlavním paladinovi a schválně zkaženým kradením ho vyprovokoval k útoku ale tak aby svojí dávkou pokropil i své bratry ve zbrani. Jak to dopadlo je asi jasné, kromě neznámého hrdiny natáhly postupně brka skoro všichni členové hlídky takže místo prázdného inventáře jsem měl najednou asi 4 nebo 5 gatlingů, přes 1000 nábojů, raketomet a asi 7 raket :-).
Jenže to by nebyl nemilosrdný Fallout aby se dařilo i dále, sílu i další potřebné vlastnosti jako big guns jsem měl takže už jsem se těšil jak to konečně rozjedu a budu levelovat jak vzteklej ale chyba lávky, hned další setkání byly kentauři a floateři, začaly jatka a když už mě chyběl poslední tak se najednou zjevil nějaký maník s raketometem a místo toho aby odrovnal posledního sráče tak tu raketu narval do mě ::cry - jsem myslel, že v tu chvíli sežeru myš i s podložkou, prostě se opět potvrdilo staré přísloví lehce nabyl, lehce pozbyl :mrgreen:.
A tohle se mě na FOnline líbí, že je nevyzpytatelný, jedno jsi nahoře a jednou dole, žádná hra pro slečinky, prostě stará škola a tak to má být a úplně největší mazec je to, že tak skvělá zábava je ZADARMO což je v dnešní době kdy honba za prachama představuje pomalu vrchol a zároveň smysl života věc nevídaná a za to chlapcům tleskám ve stoje a hluboce se klaním :wink:

Předmět příspěvku: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 7:46 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mohl by mi někdo poradit, kde se dají najít zlatí geckoni? potřebuju z nich kůže na zbroje

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 8:06 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tahle hra je o nervy, mno po novém patchi už je sneak k ničemu že? - Když stisknete q a máte dobré vnímání tak se vám zobrazí pole, kde vidíte úplně každého. Mou postavu se sneak 230 uviděl kámoš (vnímání na 6) jako ostatní hráče ze předu a ze zadu se mi povedlo přiblížit se jen na úroveň té zelené čáry, takže charaktery s vnímáním 9-10 už něco jako sneak nemusí trápit.

Ještě mám dotaz jistý maník si rozděloval perky, když měl vnímání 10 a ještě si přidával perk při střelbě vnímání plus dva - započítají se pak tyto dva body do vzorce pro výpočet pravděpodobnosti zásahu nebo nikoliv (max vnímání je 10, tak jestli bude při výstřelu 12)

Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 8:13 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Muradin píše:
Mohl by mi někdo poradit, kde se dají najít zlatí geckoni? potřebuju z nich kůže na zbroje

kolem klamathu denu a tam nahore, myslim ze taky od ghost farm nahoru sem nejake potkal...

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 9:10 am 
Vemeno
Vemeno

Chamajz píše:
chamajz píše:

big master ti poradí toto - tak si ukradni něco,aby jsi mohl střílet ;)
promiň ,ale u rena máš během 10 minut cca 6 smg , 6 riflí , a další kraviny ...
pokud ti to nejde ( co já vím,že jsis založil new postavu ;) ) tak mi napiš na skype ( chamajz ) , a přijd k renu,a já ti nějaký věci donesu , když ti to pomůže v další hře ;)
a k těm gatlingům - řekl jsme , že máš jít na ně ??? jen jsme podotknul,že jsou fajn, včera jsme si jich pár odnesli :D

no ukrast něco nemám šanci ::lol s mým nulovým steal nicméně, to že nabízíš pomoc to oceňuji konečně někdo se smyslem něco dát ne jen brát, já před wipem taky hodně rozdával a jak se mi to vrátilo? všichni se na mě vysrali jen jeden hrač jméno jsem zapoměl kteremu jsem dal metal mk2 mi pak dal brnění no toť vše.

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 9:15 am 
Vemeno
Vemeno

Armyboy píše:
Musím přiznat, že tahle hra se klukům fakt povedla protože už dlouho nepamatuju kdy jsem nějakou hru měl tak rád a zároveň jí nenáviděl :-D
Asi nejhezčí zážitky jsou když to vůbec nečekáte, např. mě se nedávno stalo, že jsem potkal hlídku Bratrstva Oceli, šel jsem jim jako vždy lehce provětrat nadité kapsy ::cool a co se nestalo - najednou odněkud přiběhl maník v pyžamu a jestli nechci dárek, já samozřejmě už řádně poučenej od různých PKček jsem začal tušit nějakou levárnu ale neměl jsem tu chvíli co ztratit a tak jsem souhlasil - maník hned poté přišel k hlavním paladinovi a schválně zkaženým kradením ho vyprovokoval k útoku ale tak aby svojí dávkou pokropil i své bratry ve zbrani. Jak to dopadlo je asi jasné, kromě neznámého hrdiny natáhly postupně brka skoro všichni členové hlídky takže místo prázdného inventáře jsem měl najednou asi 4 nebo 5 gatlingů, přes 1000 nábojů, raketomet a asi 7 raket :-).
Jenže to by nebyl nemilosrdný Fallout aby se dařilo i dále, sílu i další potřebné vlastnosti jako big guns jsem měl takže už jsem se těšil jak to konečně rozjedu a budu levelovat jak vzteklej ale chyba lávky, hned další setkání byly kentauři a floateři, začaly jatka a když už mě chyběl poslední tak se najednou zjevil nějaký maník s raketometem a místo toho aby odrovnal posledního sráče tak tu raketu narval do mě ::cry - jsem myslel, že v tu chvíli sežeru myš i s podložkou, prostě se opět potvrdilo staré přísloví lehce nabyl, lehce pozbyl :mrgreen:.
A tohle se mě na FOnline líbí, že je nevyzpytatelný, jedno jsi nahoře a jednou dole, žádná hra pro slečinky, prostě stará škola a tak to má být a úplně největší mazec je to, že tak skvělá zábava je ZADARMO což je v dnešní době kdy honba za prachama představuje pomalu vrchol a zároveň smysl života věc nevídaná a za to chlapcům tleskám ve stoje a hluboce se klaním :wink:
takže podle tebe bych měl každého koho potkám a dřív než se přiblíží zastřelit, protože to je jediný lék na nenapravitelné kdo bez udání důvodů do tebe začnou střílet čili musíš být ty první a to je zabijet všechny včetně těch dobrých to je jedíná šance se udržet na živu protože nevíš kdo na tebe zautočí a když už zautočí jako první jsi v obrovské nevýhodě, dobrá zkusím střílet všechny a pak se až ptát, dobrá rada!

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 10:46 am 
Vemeno
Vemeno

na co se ptát? radši střílet a pak se ani neptat... :mrgreen:

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 11:06 am 
Vemeno
Vemeno

TimeToDie píše:
Armyboy píše:
takže podle tebe bych měl každého koho potkám a dřív než se přiblíží zastřelit, protože to je jediný lék na nenapravitelné kdo bez udání důvodů do tebe začnou střílet čili musíš být ty první a to je zabijet všechny včetně těch dobrých to je jedíná šance se udržet na živu protože nevíš kdo na tebe zautočí a když už zautočí jako první jsi v obrovské nevýhodě, dobrá zkusím střílet všechny a pak se až ptát, dobrá rada!

WTF ::? ::? ::?
Na základě tvé odpovědi jsem si raději znovu 2x přečetl svůj příspěvek ale opravdu nechápu jak jsi na to přišel ::?
Jen popisuji pestrost zpustošeného světa a ten maník s raketometem měl přece na výběr, buď to narvat do posledního kentaura nebo do mě a vybral si mě, neříkám, že mě to v tu chvíli nenasralo ale pak jsem si řekl, že na jeho místě bych reagoval podobně, vidím borce s gatlingem jak porcuje posledního kentaura a kdo bude asi další na řadě, že :wink: ?
To je prostě realita v pustině a holt se to stává, já osobně bych spíše zdrhnul a vyhnul se kontaktu ale to už je na každém jak vyhodnotí situaci a co udělá, někdo by zdrhnul, někdo střílí, tak to prostě je :wink:.
Možná jsem to špatně napsal ale já osobně se snažím s každým vyjít protože nikdy nevíš kdy budeš potřebovat pomoc a když budeš každého střílet na potkání tak to ve hře moc daleko nedotáhneš, já pokud někoho ve městě potkávám tak už automaticky do konzole píšu Hi, Hello, Your country in real life its.., atd., a pokud odpoví tak dáme řeč, pokud ne tak si jdeme každý svojí cestou, pokud vidím u exitu 3 maníky v plechu a s gatlingama tak automaticky dělám čelem zad a to se týká jakékoliv větší grupy, mám bohužel s větším počtem hráčů skoro jen negativní zkušenosti, nevím jestli to je tak pořád nebo mám jen takovou smůlu ale skoro vždy když potkám skupinku hráčů kde jsou 3 a více tak se to zvrtne a to se jim přitom snažím obloukem vyhnout, nevím, asi mám blbej ksicht nebo je něčím přitahuju :-).
Připomíná mě to trochu chování naší populární nepřizpůsobivé menšiny, tzv. hnědočeši, ty taky když jsou ve skupině tak jsou hrdinové až na půdu ale když jde každý pak sám tak ani nepípnou.
Ale to už jsem odbočil, pokud se vrátím k tvému příspěvku tak útočit na každého určitě ne, jestli jsi to tak pochopil tak je to špatně ale jak už jsem uvedl výše, možná jsem to jen já špatně napsal :wink:

Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 2:30 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Erendil píše:
Muradin píše:

kolem klamathu denu a tam nahore, myslim ze taky od ghost farm nahoru sem nejake potkal...

podla mna myslis Silver Geckos
... Golden Geckos su ovela vzacnejsi a este nepoznam nikoho kto vie zaruceny spot ...

Obrázek

Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Changelog / Změny ve hře
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 2:44 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Server je off ne ? ja jenom ,ze uz nejakou tu hodinu se me nejde pripojit a pritom je na statusu napsany on ::zed

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 2:51 pm 
Vemeno
Vemeno

Resmen píše:
na co se ptát? radši střílet a pak se ani neptat... :mrgreen:

tak tato magické formule funguje u většiny poláků..

Předmět příspěvku: Re: Encyklopedie
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 3:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Dá se zrušit občanství ve VC? Zřejmě kvůli tomu mě nechtěj pustit do Navarra (už jsem mu potřetí donesl 60 fůzních a chce pořád další jako by nic).

Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Changelog / Změny ve hře
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 3:55 pm 
Vemeno
Vemeno

Lurtz 90 píše:
Server je off ne ? ja jenom ,ze uz nejakou tu hodinu se me nejde pripojit a pritom je na statusu napsany on ::zed

http://fonline.scose.net/
nejede to už od půl 12 a začínám toho mít absťák, za tu dobu sem mohl mít další perk! ::zed :-?

EDIT:UŽ TO VALI!!!

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 5:47 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

ja to delam tak ze kdyz s brachou porcujem nejake tuhe potvory nebo gang v realtime a objevi se nejaky borec co nema holou prdel tak automaticky dostava davku z minigunu... pokud teda hodne rychle nezdrhne, ale i tak jsem ho jednou sejmul... ona jedna davka ho vetsinou nezabije, a kdyz zkoncime a on je slusny tak ho kompletne healnu a prihodim nejaky equip, on podekuje a jdem si kazdy po svym... jednou sme honili po Renu 2 PK pac zabili nejake cechy ktere sme zrovna potkali... sice nas strileli do oci a do ruk, ale ja jakozto doctor sem s tim nemel problemy, za to oni nemohli rozdychat ty 4 davky minigunem... tak si rychle nalogli jine postavy a zdechli znova ::lol

a pokud nekdo chcete help do zacatku, neni problem... sice nejsem buhvi jaky prachac, ale nejaka ta lehka zbran, minigun, healing powder a brahmini zbroj by se ve skrysi nasla... staci napsat SZ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 51  Další