Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 12:16 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amata
PříspěvekNapsal: pát led 01, 2010 11:02 pm 
Vemeno
Vemeno

da se nekde najit po tom co znicim vault 101 a ji vypustim do prirody?:D

Přesunuto do Krátkých dotazů, na samostatný topik tohle nevydá. V.

Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 10:21 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Dobrej chci se zeptat jestli někdo neví co a jak s nebo spis v oase, takový to město plny stromolidi nebo jak si to říkají.

A ještě otázka nevíte jak se šplhá viděl jsem to v jednom videu z F3.

PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 10:25 am 
Hrášková příšera

Nerozumím ti, rozděl jednotlivé věty aspoň čárkami. Myslím to vážně, na tohle ti nikdo odpovídat nebude, protože se z toho nedá pochopit, na co se vlastně ptáš a jestli se vůbec ptáš. Kde je čárka, tečka a otazník, snad víš?

PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 1:55 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Nějak se ten "můj" topík začíná hemžit "do nesrozumitelna" :-) Co k čemu a pro koho vlastně patří ?

Sidonius píše:

Tomuhle dotazu, asi přesunem, chybí začátek či co ? O koho se Ti vlastně jedná ? Tuším správně o Amatu ? Fundovaná odpověď by byla na 2 stránky. No, uvidíme, jestli to upřesníš....
Áááá, koukám, vlastní topík "Amata Almodovar", odsaď asi vítr vane... jenomže ten založil "mara_v13"... mám v tom bordel, zase budu za vola :-(

prometheusx píše:
Dobrej chci se zeptat jestli někdo neví co a jak s nebo spis v oase, takový to město plny stromolidi nebo jak si to říkají.

Jestli ty repliky na nesrozumitelnost byly na tento dotaz, tak pro mě je to dotaz naprosto jasný a stejně tak odpověď, i když proč vlastně ?
Oáza, vedlejšák, na hlavní děj bez větší návaznosti... v úkolech a podúkolech si vyber co dělat podle vlastního svědomí, nebo se řiď tím, co chceš získat do inventáře (viz Jedinečné zbraně). A nejlíp je si dát velký save a těch několik možných řešení si postupně odzkoušet.... včetně plamenometu :-)
Šplhání - můj "Hanousek" to neumí :-) , ale zavítej do http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=19, Say bude mít v rukávu určitě nějakej modd.

Předmět příspěvku: Tady sem se taky občas vyplatí kouknout..
PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 2:36 pm 
Hrášková příšera

Tomek píše:
Sidonius píše:

Tomuhle dotazu, asi přesunem, chybí začátek či co ? O koho se Ti vlastně jedná ? Tuším správně o Amatu ? Fundovaná odpověď by byla na 2 stránky. No, uvidíme, jestli to upřesníš....
Áááá, koukám, vlastní topík "Amata Almodovar", odsaď asi vítr vane... jenomže ten založil "mara_v13"... mám v tom bordel, zase budu za vola :-(
Název bývalého topiku je v názvu příspěvku (Předmět příspěvku), neupravovala jsem na tom ani zbla. Tedy, topik se jmenoval Amata a bylo v něm napsáno to, co je citováno výše.

PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 6:27 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
prometheusx píše:

Jestli ty repliky na nesrozumitelnost byly na tento dotaz, tak pro mě je to dotaz naprosto jasný a stejně tak odpověď, i když proč vlastně ?
Oáza, vedlejšák, na hlavní děj bez větší návaznosti... v úkolech a podúkolech si vyber co dělat podle vlastního svědomí, nebo se řiď tím, co chceš získat do inventáře (viz Jedinečné zbraně). A nejlíp je si dát velký save a těch několik možných řešení si postupně odzkoušet.... včetně plamenometu :-)
Šplhání - můj "Hanousek" to neumí :-) , ale zavítej do http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=19, Say bude mít v rukávu určitě nějakej modd.

děkuju mockrat
a viky je mi jasny ze mas rada cestinu ale ja ji nikdy neumel a nikdy umet nebudu a i odmaturovat jsem zni zvladl

PS.: Dyslektik dysgrafik

Upravena citace do správného tvaru. Tak zkus psát tak, jako jsi psal u maturity - tedy aspoň sem tam zkus hodit nějakou tu tečku. V.

PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:04 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Nevíte někdo jestli se dá nějak dostat do havrani skály? Čistě náhodou jsem ji objevil ale jsou tam jen hranaté dveře a u nich mi to píše že se otevírají od ji nud. A nic víc jsem tam nenašel.

PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 12:59 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

prometheusx píše:
Nevíte někdo jestli se dá nějak dostat do havrani skály? Čistě náhodou jsem ji objevil ale jsou tam jen hranaté dveře a u nich mi to píše že se otevírají od ji nud. A nic víc jsem tam nenašel.

No, otevíraji se jinde... zevnitř :-). Tam Tě zavede hlavní děj hry. Až tam budeš, dobře to tam prošmejdi, další možnost nebude...

Předmět příspěvku: DLC - Broken Steel
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 10:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mam taky problem Mam celu komplet hru F3 + 5 DLC bez modov. Mam problem neviem ci je to chyba presiel som zakladny pribeh ktori konci zapatim cisticky ...Prebudim sa a lyones ma posle za pisarom ze sa ho mam spitat co budu dalej robit s Enklavou.. a tu nastava chyba ppridem za pisarom co mi ukazuje uloha neviem si spomenut na meno dam E aby som sa ho spital a on odpovie "mam moc prace s analizov...." ani mi neukaze rozhovor len hento povie do luftu.. Ak ma chappete co myslim .. ak nie samozrejme napisem inac :( uz ma to jeduje presiel som OA , Point lock. , Zetu. Myslim si ze to bude vtom ze som nepresiel Pitt no ale chcem sa spitat vas uz som zufali vcelku lebo Broken steel je asi najlepsi DLC najviac akcie si myslim :/

Predom za odpovede dakujem

Předmět příspěvku: Re: DLC - Broken Steel
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 11:28 pm 
Ozářený
Ozářený

Já ti dám dobrou radu. Pročti si toto a toto a toto a toto a možná taky toto , a když ti to nepomůže tak se zeptej. ::ano

PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 12:38 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Pirki12 píše:
Naco je forum ked sa tu neodpoveda a neradi... dufam ze mi zajtra dojdu nejake rady

Taky si přihřeju polívčičku, než se to smaže :-) (2x DLC BS :-( )
Tady: viewtopic.php?f=9&t=67&start=45
to je komplet, na konci BS by ses mohl dostat do stejné situace, jako seš teď.

PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 9:16 am 
Hrášková příšera

Pirki12 píše:
Mam taky problem Mam celu komplet hru F3 + 5 DLC bez modov. Mam problem neviem ci je to chyba presiel som zakladny pribeh ktori konci zapatim cisticky ...Prebudim sa a lyones ma posle za pisarom ze sa ho mam spitat co budu dalej robit s Enklavou.. a tu nastava chyba ppridem za pisarom co mi ukazuje uloha neviem si spomenut na meno dam E aby som sa ho spital a on odpovie "mam moc prace s analizov...." ani mi neukaze rozhovor len hento povie do luftu.. Ak ma chappete co myslim .. ak nie samozrejme napisem inac :( uz ma to jeduje presiel som OA , Point lock. , Zetu. Myslim si ze to bude vtom ze som nepresiel Pitt no ale chcem sa spitat vas uz som zufali vcelku lebo Broken steel je asi najlepsi DLC najviac akcie si myslim :/

Predom za odpovede dakujem
Než něco napíšeš, tak nejdřív čti. Takže sis určitě přečetl pravidla sekce i fóra, že? Pak jsi určitě zkusil hledat v několika nadějných topicích, že? A kdyžtak, pro jistotu jsi zkusil Hledat, že? ŽE?
Takže příště, než něco napíšeš, nejdřív čti!

PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 2:01 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Vůbec nevim, kam odpovědět, tohle je ale blázinec....

Už mě začlo svítat !!!

S největší pravděpodobností "Pirki12" spustil Broken Steel projitím Čističkou. Když s ním Rothchild nechtěl mluvit, tak se na to vyprdl a začal hrát ostatní DLC (řekněme Zetu a PL). Když je dohrál, vrátil se za Rothchildem, ale ten stále mele svou a nechce s ním mluvit.

Bohužel, toto je kapitální průser, v každém následném save je již uloženo, že rozhovor s Rothchildem již proběhl, přesto že vlastně neproběhl. Donutit hru, aby vygenerovala znova rozhovor ale nejde.
Tento specificky ČESKÝ BUG prozatím nemá řešení, kromě vypnutí češtiny před vstupem do Památníku. Vše co ale bylo odehráno potom, nenávratně zmizí.
Pokud hráč nechce opakovat to co bylo po neúspěšném rozhovoru s Rothchildem, má ještě možnost v jiho-západním rohu mapy Pustiny najít vchod, ten otevřít za pomoci konzole příkazem: / ~ / unlock / (klinout na dveře myší) / ENTER / ~ / a první část Broken Steel odehrát. Získá aspoň 4 tuny materiálu. Bohužel další úkol opět dává Rothchild, jenomže ten stále mele svou (bug pokračuje) a příkaz najít Teslův transformátor nevydá. Dál sem to zatím nezkoušel :-( . Možná by stálo za to pokračovat dál, jít do Old Olney, žebřík opět otevřít konzolí (to funguje, mám odzkoušeno) a dál pokračovat. Mám však neblahé tušení, že odemě ten Transformátor nikdo nepřevezme, nebyl totiž vydán příkaz (v Pip-Boy) na jeho získání.

Osobně bych to celé řešil nahráním save před Památníkem, vypnout CZ a pokračovat, jak je tu několikrát napsáno. Prostě oželet těch pár hodin nad ostatníma DLC a ty si zahrát pak znova.

Předmět příspěvku: Re: Tady sem se taky občas vyplatí kouknout..
PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 4:28 pm 
Vemeno
Vemeno

viky píše:
Tomek píše:
Sidonius píše:

Název bývalého topiku je v názvu příspěvku (Předmět příspěvku), neupravovala jsem na tom ani zbla. Tedy, topik se jmenoval Amata a bylo v něm napsáno to, co je citováno výše.

ano jedna se o Amatu...

znicil sem vault 101 ona vybehla ven do pustiny a zmizela... zajima me jestli se da nekde najit... za odpoved predem mooooc dekuju...

Předmět příspěvku: Re: Tady sem se taky občas vyplatí kouknout..
PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 7:04 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Sidonius píše:
...ano jedna se o Amatu...

znicil sem vault 101 ona vybehla ven do pustiny a zmizela... zajima me jestli se da nekde najit... za odpoved predem mooooc dekuju...

Jak sem psal, možností je mnoho, záleží na tom, jak si řešil situace s ní a okolo ní. Dál bych papouškoval jen Wikii, koukni se sám:
http://fallout.wikia.com/wiki/Amata
http://fallout.wikia.com/wiki/Amata%27s ... a.27s_Fate
Pokud si jí vypustil do Pustiny, je nejspíš už mrtvá, snad kvůli Pip-Boy jí zabije Enkláva, tady je screen:
http://fallout.wikia.com/wiki/File:AmataRandom.jpg
Já řešil 101ku přesvědčením, že ve Vaultu jí bude nejlíp a tak sem se s ní kvůli Tobě "podfukem" před chvílí setkal :-). Jsou tam všichni, včetně jejího otce (správce), chybí asi jen Butch (ten je v Rivet City a stále má za pasem Jedinečnej žabykuch :-) ). Dialog, stejně jako ostatní lidi pro mě nemá, řekne jen "Ahoj ?"
Po vypuštění do Pustiny je setkání s ní jen z kategorie "Náhodné", ale můžeš vyzkoušet jako já konzolu. Pokud žije (asi né), nebo je "čerstvě" mrtvá, objevíš se vedle ní. Pro každý případ bych si připravil Alien Blastera. Pokud z hry úplně zmizela, konzola Ti napíše nějaký nesmysly, Amatu ale né.
Konzole:
Zmáčkni: [ ~ ] (pokud se vlevo dole neobjeví kurzor pro zápis, mačkej Tabulátor tak dlouho, až tam bude)
player.moveto 000282d4
Enter
Jen doplnim, že Amata má pro každý Quest s ní jiné "ref ID", ale psal si "po vypuštění do Pustiny" a to je po questu: "Potíže na domácí frontě", tak to ref ID 000282d4 by mělo sedět.
A dej vědět, jak si dopadl.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 73  Další