Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 5:20 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 8:10 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Hellbilly píše:
... až budeš vyvražďovať supermutantov 10mm pištoľou, tak ešte budeš nadávať prečo si si dal ťažké zbrane...ale zo skillov ti doporučujem hlavne opravy, aj tá reč sa celkom zíde, s ňou je to aspoň o pikokúsok zaujímavejšie

Hellbilly - nechoď okolo horký kaše, pust FRAPS, upni video, kde skolíš Supermutanta Overlorda (vladaře). Vyber si kterýho chceš, z konvenčních pistolek si taky vyber jakoukoliv... a neměj obavy, modd, kde má pistole poškození 1000 pozná i blbec.
Když věrohodným videem dokážeš, že neplácáš nesmysly, tak se Ti omluvím.

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 8:19 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
Hellbilly píše:
... až budeš vyvražďovať supermutantov 10mm pištoľou, tak ešte budeš nadávať prečo si si dal ťažké zbrane...ale zo skillov ti doporučujem hlavne opravy, aj tá reč sa celkom zíde, s ňou je to aspoň o pikokúsok zaujímavejšie

Hellbilly - nechoď okolo horký kaše, pust FRAPS, upni video, kde skolíš Supermutanta Overlorda (vladaře). Vyber si kterýho chceš, z konvenčních pistolek si taky vyber jakoukoliv... a neměj obavy, modd, kde má pistole poškození 1000 pozná i blbec.
Když věrohodným videem dokážeš, že neplácáš nesmysly, tak se Ti omluvím.

nebudem inštalovať F3 len kvôli tomu aby som vyhral...ale nechoď na mňa s kecami o obtiažnosti alebo overlordoch...koľko zo všetkých supermutantov v hre je overlordov?keď poviem 10%, tak šeredne prestrelím...ale vezmi si normálneho, klasického supermutanta, ktorých je v hre väčšina, a na toho vytiahni 10mm pištoľ a zakilluješ ho, to ti garantujem, môj brat ktorý F3 prešiel 2x krát sa na tom vždy smial

EDIT:Justy to ešte údernejšie povedal skôr než ja ::ano

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 8:25 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek: Na nejtezsi obtiznost nehraju, je tam min XP:-) Jinak tech 15s opravdu neni prehnanych. Utocnik je schopny za tud dobu me skoro celeho obejit. Ze 4s bych nedelal vedu, ale mozna je to temi mymi mody:-)

Hellbilly...tak supermutanta poresim trosku necim jinym, nez "desitkou" ::twisted

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 8:34 pm 
Kapčo brodice kat. B

Justy píše:
Tomek píše:
...ale kdosi tu psal, a mám dojem velký vyznavač F2, že VATS je pro žabaře, tak to nepoužívej, no :-)

Dej mi na zbraň mířidla a udělej ji mimo VATS tak přesnou jak má být, a já to snad i znovu rozehraju.
Dej mi tam navíc hromadu reálných předválečných palných zbraní jako ve F1 a F2 a já to rozehraju a dohraju.

na b) by mohl pomoct FOOK. ale už nevím, jestli jsou ty předobrazy reálné a reálně/správně pojmenované

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 8:42 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Mirror001 píše:
Tomek: Na nejtezsi obtiznost nehraju, je tam min XP:-) Jinak tech 15s opravdu neni prehnanych. Utocnik je schopny za tud dobu me skoro celeho obejit. Ze 4s bych nedelal vedu, ale mozna je to temi mymi mody:-) ::twisted

Večír to schválně stopnu, ale 15s ? Někdy dlouho trvá po kliku na VATS než komp dopočítá všechny procentuelní možnosti, když je v zorným poli víc nepřátel, ale Tobě jde o čas od posledního výstřelu do návratu reálu. Třeba nestíhá komp... když na pozadí nechám zapnutý kde co, tak nedělám srandu, fakt po Pustině na volným terénu běhám pomalejc :-)
S moddem nevim, nešel by na chvíli vypnout ? a odzkoušet ten čas bez něj ?

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 10:46 pm 
Vemeno
Vemeno

Prosim vas, poradte. Jak se tostanu do Valutu 87. Je to ten kde se podle vseho ,,rodi,, mutanti. Kdyz se k nemu priblizim tak me zabije radiace at mam oblek, leky ci proste cokoliv.

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 10:51 pm 
Zelenáč
Zelenáč

tomku, tak bylo to jednim modem, ktery v popisku sliboval, ze ze nebudou tak casto litat v rezimu VATS hlavy kilometry daleko. Nicmene uz asi vim, proc ten modifikacni soubor pojmenovali VATS_delay :-)

PříspěvekNapsal: pon úno 15, 2010 11:11 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy píše:
Sangwiny: Existuje mod, který mi přidá hledí a mušku?

Minimálně mod na zpřesnění střelby(zbraň opravdu střílí kam míříš :wink: ) a pak jsem viděl i mod, který ti umožní přibližovat...
Dokonce i zoomování u sniperky...

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 12:25 pm 
Administrátor
Administrátor

S desítkou jsem jednou sundal tři mutíky, ale blbé je, že do ní náboje docházejí strašně rychle... za což asi může také fakt, že strašně rád solím pustinu z 10mm SMG. :mrgreen: Jinak obvykle užívám pro lov mutíků loveckou krochnu, je docela dost přesná... jednou jsem s ní dal 4 headshoty za sebou (instant kill). Samozřejmě bez VATSu.
Jinak si myslím, že je dost důležité zvolit a najít si svůj styl hraní. Třeba já tahám nahoru lehké zbraně, takže moje brokovnice má asi 3/4 dmg raketometu, a proto z těžkých zbraní používám jen plamenomet (pro efekt křupání exoskeletu radškorpiónů) a Fat Man (když mi v cestě k dalším autům stojí třeba párači nebo tak.
Laserová pistolka je nepřesná a slabá, ale munice do energo zbraní se všude válí hodně, stačí jen obírát enklávské mrtvoly. Laser je pěkný, plasma je horší, ale o chlup účinnější. A v noci pěkně svítí. Což je v této hře pro herní požitek to nejpodstatnější.
Jinak u těžkých zbraní jsem byl překvapen, že rotační kulomet vydává hromový, vše ohlušující řachot pilin sypajících se na vatovanou podlahu. Nevím, jestli mám nějak poškozený zvukový soubor, nebo to je rotačák s tlumičem, ale čekal jsem něco víc macho.
Takže IMHO nejlepší seskupení zbraní je 10pistolka, čínská útočná puška, Combat shotgun, lovecká puška, plamenomet, plasmovka a fat man. Do toho je munice všude dost a na většinu nepřátel to stačí. Nevím teda, kdo jsou ti mutanti overlordi, protože mutanty nerozlišuju, nejsem rasista, melu to všechno v jednom mlýnku, ale Behemotha jsem ustřílel kombinací lovecké/čínské útočné pušky a 10mm pistole. Byl to také po dlouhé době jediný moment, který se mi vryl do paměti. :)
Mimochodem, Justine, ve Falloutech těch reálných zbraní zas tak mnoho nebylo... ano, ve dvojce je třeba kalašnikov na 100 nábojů, CAWS ( ::love2 ), Sig-Sauer a podobně, ale třeba v jedničce je to akorát Mauser... a koho taky zajímá, jak se ten kvér jmenuje. :P

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 1:30 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Justy píše:
Dejme tomu. Ale mít ve hře, kde je mapa jako blázen a jinak se tam válí milion zbytečností, jednu, dvě zbraně od každého typu,
je docela hloupé. Po hodině máš v podstatě všechno a ztrácí se docela velká část motivace. Být nucen třetinu hry běhat s
loveckou puškou, přemýšlet nad každou ránou a v podzemí se klepat, protože ti v zásobníku zbývá posledních devět nábojů
a slyšíš Mirelurky šmejdit kolem, má rozhodně něco do sebe.

Souhlas, po 2-3 hodinách hraní není motivace žádná, zejména, když se snažíš hru hrát podruhé a víš, že po 50 hodinách hry budeš mít to samy. A o náboje není žádná nouze. Ale třeba šipková puška byla zas originální, to se musí... ::lol

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 1:42 pm 
Administrátor
Administrátor

No víš jak, ve Falloutu 2 jsem si vybíral zbraně podle toho, jak mi barevně ladily v interface a ideově k postavě... tedy ke kožené vestě jedině baseballka a odstřelovačka, ke kožené zbroji MK.II samozřejmě lovecká puška s infrahledem a nabroušené kopí, ke combat armoru jedině combat shotgun a FN FAL... takže mi ani nevadí, že v F3 je málo zbraní, spíš bych řekl, že tam je zbraní moc. Kupříkladu velmi se mi líbí laserové zbraně, které jsou hezčí než v F2, ale klidně bych už postrádal plasmovky, které jsou mnohem horší než v F1. V F2 se mi krutě nelíbila magnetolaserová pistole (neměl jsem k tomu co na sebe), klidně bych ji nahradil tou z F3... :)

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 3:13 pm 
Vemeno
Vemeno

Prosim vas, poradte. Jak se tostanu do Valutu 87. Je to ten kde se podle vseho ,,rodi,, mutanti. Kdyz se k nemu priblizim tak me zabije radiace at mam oblek, leky ci proste cokoliv. Da se tam vubec dostat?

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 3:23 pm 
Administrátor
Administrátor

1) Dostat se do něj dá.
2) Když to nejde předním vchodem, hledej zadní vchod. Já vím, že Vaulty žádný nemívají, ale toto je Fallout 3, takže... ano, hledej zadní vchod. Bacha, v okolí se vyskytuje pár mutantů, nájezdníků, enkláváků, robotů, krys, páračů a hloupých namyšlených děcek s velkýma bouchačkama.

Předmět příspěvku: Maximální level v F3
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 6:42 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

DObrý večer. Velmi nemile mne zaskočil max level 20. Lze to nějak obejít, abych dál získával zkušenostní body?
::help

Předmět příspěvku: Re: Maximální level v F3
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 6:48 pm 
Hrášková příšera

Neverzoo píše:
DObrý večer. Velmi nemile mne zaskočil max level 20. Lze to nějak obejít, abych dál získával zkušenostní body?
::help
Jsou na to mody - podívej se do sekce Modding.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Další